Kohvrid KTM 1190 Adventure'le
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Re: Kohvrid KTM 1190 Adventure'le
KIBU kirjutas:lugesin viidatud teema läbi ja selle jutu põhjal arvamus Givist ei muutunud. esiteks sinu juhtum äralennanud tagakohvriga tõestas pigem et kohver väga kvaliteetne kui 100kmh teele kukkudes terveks jäi. monokey puhul tuleb kohver lahti vaid siis kui kinnitus pole korralikult sulgund ja see pigem hoolduse või paigalduse viga.
peale selle käsitletakse siin teemas siiski peamiselt alu kohvreid ehk Trekker seeriat mida ei saa plastikuga võrrelda.
Alu vs. plastik osas täiesti nõus, seega järgnev märkus on suht OT, aga Monokey puhul ei saa võtit kättegi, kui kinnitus sulgunud pole. Jään endiselt arvamusele, et kohvri kinnitus on puudulik, kuivõrd paigaldada seal midagi valesti ei saa selles mõttes, et kinnitusplaat on ühes tükis ja midagi seal reguleerida pole. Päris lahtiselt aluse peale ilma lukustuse sulgumises veendumata ma kohvrit kohe kindlasti ei pannud. Muideks, juba tsiklit ostes vaatasin, et kohver on kriibitud. Põhjus sai selgeks siis, kui endal esimest korda minema lendas. Ainus võimalik kasutajapoolne viga võis olla kohvri ülekoormamine. Ei mäleta, palju mul seal kraami sees olla võis ja ei tea ka, palju lubatud on, aga ei välista võimalust, et oli rohkem kui lubatud. Aga sel juhul ilmselt mitte palju, sest kohvritäit telliseid ma vedanud pole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.