Üherattaline haagis mootorrattale? → Re: Üherattaline haagis?

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Üherattaline haagis?

Lugemata postitus Postitas AzA »

xl1000 lingil oleva jutu järgi võttes:
Kuna tegu pole haagisega, vaid lisaseadmega, siis eraldi teda ei kindlustata. Küll aga ilmselt kasko puhul läheb teemaks.
Kindlustuse mõttes tegu sama asjaga nagu auto lisatuled või kiivrid meie peas :mrgreen:
Sel puhul on asi ikka äärmiselt lihtne - tee valmis, keevita külge, 15 eurikut korraline ülevaatus ja asi ants.
Sel puhul ei tohiks ka oluline olla ratta lubatud haagise mass, kuna tegu pole haagisega seaduse mõistes. Pane mida tahes sinna järgi, niikaua kui tegu on üherattalise asjaga, peamine, et tsikli enda tuled, reg märk välja paistavad.
Täiesti tume maa seadusandluses. Pimedas .... märgistamata 2 meetrine jeblunn ratta järel :wack: Ilmselt kohanduvad pika veose nõuded - kui üle meetri, siis peab vastavalt märgistatud olema vms.

Kui see nüüd tõeks osutub, st. mingi ametnik ka kirjalikult kinnitab, et nii on, siis kannan kohe projekti koordinaatorile üle 20 euri asjaajamis ja testkäru tegemiskulude katteks. Vastu soovin saada informatsiooni - ametnike vastused, ehitamiseks vajalike osade nimekirja, projekti joonised ning võimaliku valmistaja kontakte.Lisaks .... tegu peaks olema platvorm monohaagisega (Mul puudub huvi matta tonn euri ilusa läikiva klaasfiiber palli alla). Sealjuures ei pea projekt õnnestuma, soovin panustada ühiskonna arengusse, aga kuna olen igal alal kirvevars, siis muuga kui lepalehed ei oska aidata. Lisaks huvitun kohe algul vaja minevate vidinate soetamisest - kiige haakeseade, rattake, amortisatsioon (kui tuleb) jne.

Ma juba viiendat aastat imestan meie nö lollide küla kojamehe rollerihaagist uurides, et mismoodi ta siiani ilma trahvi saamata ringi kütab - päris papinöörist haakeseade pole, aga sauna taga soome seppade poolt mutrivõtmetest kokku keevitatu külge on sajase naelaga aiakäru kinnitet.

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”