mida arvate teie?
Hei-heei-heeeeiiiij!
Jahtuge nüüd selle A1 alla tõstmisega!
Esiteks, iga roller, mille moortori töömaht on 50ccm või suurem ongi A1kati sõiduk. Teiseks iga roller mille töömaht on 49,9 või väiksem ja mis sõidab kiiremini kui 45kmh ongi A1kati sõiduk. Mõlemal juhul on vajalik load+liikluskindlustus+regmärk. Puudulik on kontroll. Loodame et see areneb ja väga ruttu.
Teiseks, mopiload on minu arvates täiesti vajalikud asjad. Mul endal olid isegi jalgratta load ja numbrimärk ( kui ma veel väike olin
). Rolludele-särridele võiks ju vägagi kiiresti sama süsteemi korraldada, kui kuskilt kuskile mingi arvestatav nõudlus tuleks. Rollu load võiks olla näiteks alates 14 kohustuslikud ja rolludele oma lihtne registrilahter kas ARK-s või kuskil mujal. Jalgratta lube tegemas on ka meie pere noorliikmed käinud ning lähevad ka pesamunad. Kui rolluload peaks tekkima, lähevad sinna kah. Põhiline on see, et ei tohiks tekitada mingit kaua kestavat ja kallis õpet. Selline asi oleks juba eos läbikukkumisele määratud. Mingi 100...250 kr per nuppi, kaks-kolm nelja-viietunnilist õppepäeva, lihtne eksam ning paber selle kohta, et algõpe liikluseeskirjadest, liiklusviisakuse olulisusest ning esmaabi lihtsamatest võtetest ( veritseva põlve puhastamine mullast ja okastest jms) on edukalt läbitud.
Ja siis 50...100 krooni eest pisike rollunumber ( nagu vanasti neid jalgratastele Tallinna Teenindusmaja I korruselt sai) ja regamine ning kohustusliku kiivrinõudega -> head teed.
Uhh. Selline telegrammitekst.
EDIT -> No seda pole vaja : autojuhid ütlevad, et tsiklistid on p***, tsiklistid ütlevad, et rollerihundid on p***, rollerihundid ütlevad, et jalakäijad on p***, jalakäijad ütlevad, et kõik eestlased on autopeded ning unustavad täiesti teenimatult ära kõik tsiklipeded, pärispeded ei saa üldse aru miks kõik on p***. Eesti asi , noh. Olgem ikka sallivad ja tegelgem asjade progresseerimisega, mitte regresseerimisega.
Jahtuge nüüd selle A1 alla tõstmisega!
Esiteks, iga roller, mille moortori töömaht on 50ccm või suurem ongi A1kati sõiduk. Teiseks iga roller mille töömaht on 49,9 või väiksem ja mis sõidab kiiremini kui 45kmh ongi A1kati sõiduk. Mõlemal juhul on vajalik load+liikluskindlustus+regmärk. Puudulik on kontroll. Loodame et see areneb ja väga ruttu.
Teiseks, mopiload on minu arvates täiesti vajalikud asjad. Mul endal olid isegi jalgratta load ja numbrimärk ( kui ma veel väike olin

Ja siis 50...100 krooni eest pisike rollunumber ( nagu vanasti neid jalgratastele Tallinna Teenindusmaja I korruselt sai) ja regamine ning kohustusliku kiivrinõudega -> head teed.
Uhh. Selline telegrammitekst.
EDIT -> No seda pole vaja : autojuhid ütlevad, et tsiklistid on p***, tsiklistid ütlevad, et rollerihundid on p***, rollerihundid ütlevad, et jalakäijad on p***, jalakäijad ütlevad, et kõik eestlased on autopeded ning unustavad täiesti teenimatult ära kõik tsiklipeded, pärispeded ei saa üldse aru miks kõik on p***. Eesti asi , noh. Olgem ikka sallivad ja tegelgem asjade progresseerimisega, mitte regresseerimisega.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.