Imelikud kohtumised politseinikega
Re: Imelikud kohtumised politseinikega
Välejaan kirjutas:Ei taha norida, aga kollane tuli ei vilgu (välja arvatud öösel). Eks ametnikke on erinevaid, võetaksegi pigem need autod maha kes hilise kollasega lähevad, mitte varajasega, muidu võiks terve päeva trahve kirjutada kui neid "tooreid kollaseid" taga ajada. Ja teiste peale näpuga näidata on ka tobe, et tema tegi kaa.
Aitäh, et mind parandasid. Kollane tõesti ei vilgu.
Küsisin lihtsalt ametnikult kas seadus kehtib valikuliselt või on üheselt mõistetav, et kollane ja puane tuli on mõlemad keelavad. Ma ei tea, et oleks kollane liigitatud hiline ja varajane või õrnalt roosa jne.
Põhjus miks mind maha võeti oli lihtsamasat lihtsam. Minu ees liikuv auto oleks saanud väita, et aga ma poleks pidama saanud ja mindi kindla peale.Kuigi lõppevast fooritsüklist annab märku vilkuv roheline, nii et teoreetiliselt pidama saamine pole argument.
Kui tahetakse terve päeva trahve kirjutada, siis passitaksegi 30 alades kus märki varjab puuvõre, ristmikel kus kõik näpistavad kollast, sest muidu väheneks foori läbilaske võime kahe autoni. Tartus näiteks supper näide on ringtee ja tähe rist keerates tähe tänavale, kui kollasest ei näpista saab pöörata vaid 2 heal juhul 3 autot (kui esimene rohelise süttides ei uima) ja kui oled rea lõpus sitsid 3-4 fooritsüklit.
Ei taha kõlada kui vandenõuteoreetik aga politsei kõik kampaaniad kus tehakse mis iganes liiki mõõtmisi on varjatud maksu kogumine. Igasse riigi eelarvesse on sisse kirjutatud trahvitulu. Kui tahetakse ristmike või alasid ohutumaks muuta, siis kärbitaks seda puuvõret mis varjab 30 märki, mitte ei passita 20m eemal ja ei kirjutata trahve.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.