Imelikud kohtumised politseinikega

Kasutaja avatar

Välejaan
Tsikkel: XJR1200

Re: Imelikud kohtumised politseinikega

Lugemata postitus Postitas Välejaan »

Hurt kirjutas:

...Nii nüüd jõuame jutu ivani. Enne mind ületas risti üks auto ja fooris vilkus juba kollane tuli ja kohe napilt tema kannul mina. Trahvile järgi minnes küsisin, et kas saaks salvestust näha. Peale mõningast silmade pööritamist aeti kuskilt tagaruumist mingi ametnik välja kes siis näitas salvestist. Küsisin, siis ametniku käest, et ega vahepeal seadust pole muudetud, minu arust on ka kollane tuli keelav foorituli. Öeldi, et nooo me ei tahnud pilli lõhki ajama hakata. Videost oli ka näha et auto läks kullase arguses, mina kollase lõpus. Selle pilli jutu peale soovisin head päeva ja lubasin antud ametnikule tema sõnu meelde tuletada kui järgmine kord ametialaselt peaksime kohtuma.

Ei taha norida, aga kollane tuli ei vilgu (välja arvatud öösel). Eks ametnikke on erinevaid, võetaksegi pigem need autod maha kes hilise kollasega lähevad, mitte varajasega, muidu võiks terve päeva trahve kirjutada kui neid "tooreid kollaseid" taga ajada. Ja teiste peale näpuga näidata on ka tobe, et tema tegi kaa.

Tean ka väga muhedaid ametnikke ja mitte nii muhedaid. Kui tagant peeglist sähve näed, siis looda, et on muhedad vennad, muud ei midagi :D Head hooaja lõppu :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”