Püksid üli hea hinnaga?
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Re: Püksid üli hea hinnaga?
Ei saa mitte vaiki olla.
Ühelt poolt joont vaadatuna.
Saan aru Eesti kaupmeestest ja maaletoojatest. Paraku oleme me siin nii kuratlikult väike turg, et ükski suurtootja ei hakka meie konnatiiki üldse mingeid häid tehasehindu pakkumagi. Me lihtsalt ei ole mitte keegi näiteks Saksa, Prantsuse, Soome jne. kõrval. See et meie kaupmehed pinnal püsivad,see on tänu nende entusiasmile. Mitte läbimüügile. Ja müts maha nende tegutsemise ees .
Teiselt poolt vaadates, kliendi poolt.
Äri on äri ja raha on raha. Elame 21 sajandil. See kellel on arvuti ja netiühendus nina ees, sellel on avatud maailma kõige soodsam/odavam kaubamaja 24/7. Loomulikult vaatan ka mina kust ma soodsamalt saan kaupa osta, loomulikult loen ka mina raha. Loomulikult järgin ma kapitalismi kuldset reeglit- RAHA SAAB SEE, KES TEEB VAIELDAMATULT SOODSAIMA PAKKUMISE.
Olgu see siis -Hinna, kvaliteedi, tarneaaja suhe. Kas see kaup tuleb Hiina, Eesti, Saksa, Ameerika jne kaupmehelt- selle paneb paika eelnev lause juba.
Kui peatuda Hiina kauplustel a`la Aliexpress, siis tahame me seda või ei, aga ilmselt tulevik kuulubki sellistele kauplejatele idast.
See kas ja kuidas sealt maksud Eesti/ Euroliit kätte saab- see on ainult "delo tehniki". Nagu eelnevalt laialt lahti seletatud juba, siis kõik on legaalne... siiani olnud.
Oma kogemustest: Kui iphone 5 laadimisjuhe on Hiinast tellides 15 KORDA odavam kui Eestist tellides....
Kui bensiiniga töötav matkapriimus maksab Aliexpressis 9 eur ( free shipping) ja Eestis täpselt samasugune( isegi ilustreeriv pilt oli kopitud sealt lehelt) maksab 59 + saatmine 2,95, siis.....
ja neid näiteid võib siia lisada väga palju.
Ilmselt lähemas tulevikus, ca. 10 aasta pärast peame oskama väheke juba Hiina keelt, et igasugu kasutusjuhenditest paremini aru saada.
Seniks , aga ... Kena ja rahulikku jõulu ja ostlemise aega ( Kasvõi Hiinast).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.