Püksid üli hea hinnaga?

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Re: Püksid üli hea hinnaga?

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Hoi!

Palun lugege nüüd esimene postitus ilusti läbi ja lõpetage möla ära!
Ei soovinud teemaalgataja riiki petta ega kedagi tüssata ega kohalikku kaupmeest maha teha- tema tahtis konkreetseid pükse ja tagi ning jagas meiega kogemust, kuidas see kõik lõpuks välja tuli.

100X hullemad(idiootlikumad) on need, kes pilusilmade kaupa eraisikuna müügiks tellivad (või tellimust "vahendavad" koos ooteajaga :wack: ) ja siis siin seda 4X kallimalt maha üritavad müüa, kuna teised vist ei oska tellida, ega tea, mis kauba tegelik väärtus on :roll:

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Motomarket kirjutas:

Njah... Vaidluste vahele- kui keegi tänasel päeval neid paljukiidetud pükse soovib, siis meilt saab neid otse riiulilt. Ei pea võimlema hiinlase, maksuameti, tolli ega postiga. Maksud ka kenasti tasutud. Tõsi ta on, natuke rohkem tuleb maksta, kui perfektse koopia eest :wink:
http://motomarket.ee/product/rev%C2%B4it-tornado-puksid

Aga äkki hoiab siis aastaringi värve ja numbreid riiulis ja pakub seda alehinda (mitte ca 100 eur kallimat), et paljukirutud rott klient ka kaupa teeks? Mitte ei peaks, NJAH, koopiatega rahulduma. WINK WINK :)

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Tort kirjutas:
Motomarket kirjutas:

Njah... Vaidluste vahele- kui keegi tänasel päeval neid paljukiidetud pükse soovib, siis meilt saab neid otse riiulilt. Ei pea võimlema hiinlase, maksuameti, tolli ega postiga. Maksud ka kenasti tasutud. Tõsi ta on, natuke rohkem tuleb maksta, kui perfektse koopia eest :wink:

Aga äkki hoiab siis aastaringi värve ja numbreid riiulis ja pakub seda alehinda (mitte ca 100 eur kallimat), et paljukirutud rott klient ka kaupa teeks? Mitte ei peaks, NJAH, koopiatega rahulduma. WINK WINK :)

Noh aga tagi hakkasid hiinlased kah ju siis alles tegema kui leidus üks maarjamaa mees kes esimese tellis :mrgreen:

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

Tort kirjutas:
Motomarket kirjutas:

Üritame, üritame :D Otseloomulikult ei saa me garanteerida, et keset ilusat suve nõutud kraam ühtäkki otsa ei saa või hind talvisest veidi erineb. Töökal hiinlasel on aga "head kraami" alati, selle vastu ei saa meie ega ka Revit ise :wink: .

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Tort kirjutas:
Motomarket kirjutas:

Eks eesti motokaupmehed võiksid oma hinnapoliitika veidi üle vaadata, käisin paar päeva tagasi lätis ja väisasin paari nende motopoodi. Näiteks ühed tuntud valmistaja krossisaapad olid neil sellise letihinnaga, mida eesti müüja käest isegi suure kauplemise ja lunimisega ei saaks. ja oma kogemusest tean, et need lätlased teevad eestlastele veel 10 prossa otse küsides alla. Muu tavaar oli kah ikka oluliselt odavam kui meil. Seega tasuks ehk oma hinnapoliitika üle vaadata ja ehk siis enamad ostavad siit kauba, aga ei hakka netipoode kammima.

jalgrattur
Tsikkel: chopper made in USA

Lugemata postitus Postitas jalgrattur »

Kus ja mis motopoed need on,sōidan pidevalt Läti kaudu,oleks huvi sisse pōrgata?

Kasutaja avatar

Teema algataja
urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Motomarket kirjutas:
Tort kirjutas:
Motomarket kirjutas:

Üritame, üritame :D Otseloomulikult ei saa me garanteerida, et keset ilusat suve nõutud kraam ühtäkki otsa ei saa või hind talvisest veidi erineb. Töökal hiinlasel on aga "head kraami" alati, selle vastu ei saa meie ega ka Revit ise :wink: .

Vaatasin täna luubiga üle teilt ostetud tagi ja hiinast saabunud tagi ning püksid.Isegi paber siltide trüki kvaliteedil ja sellel plastik taskul,mille sees need on,ei suutnud vahet teha,muust rääkimatta.Ainuke vahe oli helkur ribad,mis uuemal tunduvad pehmemad ja veidi kirkamad,aga mu vana tagi on ka 2011 suve algul ostetud.Nii kummaline, kui see ka pole, ei suuda leida kummagi tagi seest valmistaja maad.Revi´t.eu on seal ainult.
Pükse soovisin teilt osta umbes 10.juuni paiku sel aastal,endale ja naisele.Kui 10 juuni on juba hoojaja keskpaik,siis peaks juuli lõpus rattad talvekorterisse pakkima :D .
Suurust minule,aga mitte naisele,kusjuures oli olemas,aga ainult musta.Ka teisi suuruseid polnud eriti midagi valida,sest sõber käis paari päeva pärast sama toodet soovimas.Ei saanud ei tagi ega pükse,ei endale ega naisele.Talle te "määrisite"pähe naisele Heldi coretex komplekti ja kutile tagi,siidist kiivrisukad,saapad.Kokku jupp maad üle tonni kindlasti, läks tal see ost.Tal polnud valikut,sest naisel polnud midagi millega reisile minna.Mul ja minu naisel olid olemas ka muud asjad.Tema ei saanud riskida,netist tellimisega.Asi polnud kindlasti rahas vaid asjade saadavuses.Kui sulle ikka öeldakse 10 juunil,et saad need tooted augusti lõpuks-heal juhul,siis hakkad alternatiive otsima.Meil oli reis planeeritud algusega 9.augustil ja sain nii endale kui naisele püksid kätte juuli algul.Tagiga läks kehvemini,aga nüüd ka see käes.
Ma olen muideks üsna mitmed oma asjadest teilt ostnud:2kiivrit,2-d teksad,tagi,2 kiivrisukka,kindad naisele ja võibolla veel nipet näpet.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Kontakt:

XL1000 kirjutas:

Vaatasin täna luubiga üle teilt ostetud tagi ja hiinast saabunud tagi ning püksid.Isegi paber siltide trüki kvaliteedil ja sellel plastik taskul,mille sees need on,ei suutnud vahet teha,muust rääkimatta.Ainuke vahe oli helkur ribad,mis uuemal tunduvad pehmemad ja veidi kirkamad,aga mu vana tagi on ka 2011 suve algul ostetud.Nii kummaline, kui see ka pole, ei suuda leida kummagi tagi seest valmistaja maad.Revi´t.eu on seal ainult.
Pükse soovisin teilt osta umbes 10.juuni paiku sel aastal,endale ja naisele.Kui 10 juuni on juba hoojaja keskpaik,siis peaks juuli lõpus rattad talvekorterisse pakkima :D .
Suurust minule,aga mitte naisele,kusjuures oli olemas,aga ainult musta.Ka teisi suuruseid polnud eriti midagi valida,sest sõber käis paari päeva pärast sama toodet soovimas.Ei saanud ei tagi ega pükse,ei endale ega naisele.Talle te "määrisite"pähe naisele Heldi coretex komplekti ja kutile tagi,siidist kiivrisukad,saapad.Kokku jupp maad üle tonni kindlasti, läks tal see ost.Tal polnud valikut,sest naisel polnud midagi millega reisile minna.Mul ja minu naisel olid olemas ka muud asjad.Tema ei saanud riskida,netist tellimisega.Asi polnud kindlasti rahas vaid asjade saadavuses.Kui sulle ikka öeldakse 10 juunil,et saad need tooted augusti lõpuks-heal juhul,siis hakkad alternatiive otsima.Meil oli reis planeeritud algusega 9.augustil ja sain nii endale kui naisele püksid kätte juuli algul.Tagiga läks kehvemini,aga nüüd ka see käes.
Ma olen muideks üsna mitmed oma asjadest teilt ostnud:2kiivrit,2-d teksad,tagi,2 kiivrisukka,kindad naisele ja võibolla veel nipet näpet.

Hiinas tehakse järgi absoluutselt kõike, mõnikord ka nii hästi, et sa ei erista originaalist. Kuna paljud tehased on Hiinas, siis võivad väljuda need tooted sellesama tehase tagauksest. Revit on vägagi teadlik sellest, et nende tooteid kopeeritakse (nagu ka paljusid teisi tuntud tsikiriiete brände) ja see valmistab neile endalegi piisavalt peavalu. Aga see selleks. Nüüd saadavusest- kuna meie poe kaup tuleb Hollandist, Reviti kesklaost, ei ole meil palju valikuid, kui seal asjad otsas. Nii hästi meil ikka veel ei lähe, et me neid tooteid müüa ei tahaks.
Imestama paneb lihtsalt see, et me siin võrdleme Reviti ametlikke EU hindu ja hiinalselt saadud x kraami maksumust.

Kasutaja avatar

Teema algataja
urmas66
Toetajaliige

Kui ka hooaja algul kaupa ei saa,siis peab Motomarket kui diiler Rev´it-le jalaga verbaalselt peppu virutama ja seda igapäevaselt,sest muidu kaotavad ka nemad oma turuosa.Teisest küljest kas see on välistatud,et need sealt hiinast tulevad on alati koopiad?Ilmselt on need Hollandist tulevad originaalid ka seal toodetud.Rev`it-l on kidlasti ka huvi seal maal oma tooteid müüa ja ilmselt ka müüakse.Holland ja Eesti kokku annavad ju napilt ühe hiina linna jagu kliente kokku.Sama moodi nagu ka Motomarketist saab neti teel osta ja on ka meil ainult neti teel motovarustuse müügiga tegelevaid kauplejaid on neid Hiinas ilmselt sadu tuhandeid.Kui teilt keegi neti teel tellib kaupa näiteks hiina,siis te ju saadate.Iseasi on muidugi saatekulud,mis sealt siia suunas on tohutult soodsamad ,kui siit sinna.See on lihtsalt nii.Näiteks võin tuua Tallinn-Helsinki vahelise kauba liikluse.Kui tal-hel maksab kaubaaluse vedu näiteks 40€,siis hel-tal maksab selle sama aluse vedu 20€.
Muidugi ei ole välistatud,et kohalik tootja(kui neid üldse hiinas mitte kuskil mujal naabruses ei toodeta),kes teeb Rev´it-le alltöövõttu ei tee poolt toodangut otse müügiks või midagi taolist.
Kõik tuttavad,kes hiinas viimastel aastatel käinud,väidavad nagu ühest suust,et mingeid a´la kadaka turu taolisi kohti ja avalikult müüdavat piraat kaupa seal ei kohta.Selle eest pidi seal ikka väga kõvad karistused olema.Kohapeal suurlinnades pidid näiteks telekate hinnad pigem kõrgemad kui meil olema.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Kontakt:

XL1000 kirjutas:

Kui teilt keegi neti teel tellib kaupa näiteks hiina,siis te ju saadate.

Eksid. Meie leping Revitiga välistab selle täielikult. Kust saab eraisikust hiinlane kauba, mida nö "kingitusena" maksuvabalt mööda ilma laiali saadab, ei oska meie öelda. Kindlasti mitte Reviti ametlikust kanalist. Kui on ostjaid, andku aga minna. Küll aga tundub kohatu hakata võrreldamatuid asju kõrvutama, selles on point.

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Motomarket kirjutas:

Hiinas tehakse järgi absoluutselt kõike, mõnikord ka nii hästi, et sa ei erista originaalist. Kuna paljud tehased on Hiinas, siis võivad väljuda need tooted sellesama tehase tagauksest.

See pole siis ju nö järgi tehtud kaup vaid hiinas tüüpiline teise vahetuse toodang, Revit ei tea kunagi, mitmes vahetuses hiinlased oma vabriku käimas hoiavad. Aga toode on täpselt sama, samadest materjalidest. Revit ei õmble ju oma asjadele sisse hologrammiga ja seerianumbriga varustatud lipikuid nagu ma osadel matkariietel olen näinud.

Kasutaja avatar

bjorn
Tsikkel: Honda VFR800 ´98
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bjorn »

mx77 kirjutas:
Motomarket kirjutas:

Hiinas tehakse järgi absoluutselt kõike, mõnikord ka nii hästi, et sa ei erista originaalist. Kuna paljud tehased on Hiinas, siis võivad väljuda need tooted sellesama tehase tagauksest.

See pole siis ju nö järgi tehtud kaup vaid hiinas tüüpiline teise vahetuse toodang, Revit ei tea kunagi, mitmes vahetuses hiinlased oma vabriku käimas hoiavad. Aga toode on täpselt sama, samadest materjalidest. Revit ei õmble ju oma asjadele sisse hologrammiga ja seerianumbriga varustatud lipikuid nagu ma osadel matkariietel olen näinud.

+1

Olen piisavalt palju teisel elualal seda näinud. Sama toodet on võimalik leida ehk veidi madalam kvaliteedikontrolliga "no name" või 100% koopiana, kuid 2x odavama hinnaga, eriti kui otse tellid. Reaalsus on see, et sama tehas, samad masinad ja tüüpiliselt ka sama materjal. Lihtsalt üks läheb läbi brändi lao koos brändi juurdehindlusega. Teine aga otse AliExpressi vms kohta.

Mitte, et see nüüd 100% alati oleks. Kindlasti mitte. Lihtsalt, et kui ikka kõrvuti pannes ei suuda eristada origaali "koopiast", siis seda tõenäoliselt sellepärast, et see ei olegi meie mõistes "koopia".

P.S. Toetan alati põhimõtet, et kohaliku kaupmeest peab esmalt nuumama, aga pean tõdema, et motomaailmas on arenguruumi hinna-kvaliteedi-kättesaadavuse kohapealt. Müüjaid on palju, aga ju siis ostjaid veel rohkem!

Kasutaja avatar

Teema algataja
urmas66
Toetajaliige

Vaatasin just ühte mitte tsikli teemalist asja ja sattus kõrval jooksma selle toote nö reklaam bänner.
http://www.aliexpress.com/item/REVIT-To ... 09300.html
Tegemist siis samade Rev´it-i pükstega.Müüjaks mitte eraisik vaid justkui firma.Ehk siis ametlikult registreeritud kaupmees.
http://www.aliexpress.com/store/1334098
Kui siin nüüd tõesti seda asja müüakse kogu maailmale võltsitud kujul(pildid on ka samad,mis motomarketi lehel olid),siis miks keegi,antud juhul siis Rev´it,ei võta kiunu üles,et müüakse nende kaupa ilma igasugu õigusteta?Ma pigem arvan,et Rev`it ja ka paljud teised firmad kelle kaupasid nii müüakse,on sellega vägagi kursis,et need asjad nii on.
Aliexpressis ei müüda just palju erinevaid tsikli varustuse brände.Olen proovinud otsinguga ja ei saanud ma suurt midagi.Ühtteist on,aga suurem enamus on nende kohalikud brändid.Mina komistasin sinna aliexpressi, tegelikult neid pükse guugeldades.

ML-Transport AS

aivar_
Tsikkel: yamaha yfz 450
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas aivar_ »

kiunu ülesvõtmine on nagu üks saekaatrimees tahtis et sõber hommikul kell 5 prussidele järgi läheks ja sulas maksaks. ülemusel pole mõtet möliseda haltuura pärast sest töötingimused on kehvad, palka ei raatsi maksta, teenib saekaatrimehe tööpealt nii palju et ostab igal aastal uue x6 jne. sõber ütles et seda küll aga miks nii kummaline kellaaeg- vastus ülemuseraisal on närvid läbi ja võib kallale tulla kui näeb et varastan

jalgrattur
Tsikkel: chopper made in USA

Lugemata postitus Postitas jalgrattur »

Mitte keegi siinkäijatest pole käinud üheski nn.firmatoote tehases Hiinas. Mina olen. On lihtsalt rumal väita ,et mingi pool toodangust jookseb kuskile kohalikule turule,selline asi on vōimatu.
Teema algataja on suure batja vastane aga enda käitumismaneerid on sama madalad. Nagu ütles meie suur esimees ansip ,peame me laiapōhjaliselt panustama Eesti majandusse,et jōud viide. Ja panustagemki läbi kallite ostude sest mida kallim on toote,teenuse hind seda suuremat maksu saab riik käibemaksu näol ja see juba ongi meie panus riigi arengusse. Mitte aga susserdada ,vōltsid ,varastada,petta jne.

miki

Lugemata postitus Postitas miki »

Vastasid mu küsimusele enne, kui jõudsin küsida (vähemalt esimese paari lausega). Mind huvitaski, et kõik need jutud, et originaal ja vuffel tulevad ühest tehasest tunduvad kuidagi imelikud - jääb nagu selline mulje, et paljud on käinud seda tööprotsessi kohapeal kaemas . See tundub nagu enda jaoks vabanduse otsimine, et ostsin ersatsi aga tegelikult on see sama hea. Samas on asi väga individuaalne ja ma ei mõista hukka kellegi valikuid. Ise muidugi ei julgeks endale osta mingisugust turvavarustust, mis "peaks olema tulnud" samalt liinilt kust originaal.

jalgrattur kirjutas:

Mitte keegi siinkäijatest pole käinud üheski nn.firmatoote tehases Hiinas. Mina olen. On lihtsalt rumal väita ,et mingi pool toodangust jookseb kuskile kohalikule turule,selline asi on vōimatu.
Teema algataja on suure batja vastane aga enda käitumismaneerid on sama madalad. Nagu ütles meie suur esimees ansip ,peame me laiapōhjaliselt panustama Eesti majandusse,et jōud viide. Ja panustagemki läbi kallite ostude sest mida kallim on toote,teenuse hind seda suuremat maksu saab riik käibemaksu näol ja see juba ongi meie panus riigi arengusse. Mitte aga susserdada ,vōltsid ,varastada,petta jne.

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Ei saa mitte vaiki olla.
Ühelt poolt joont vaadatuna.
Saan aru Eesti kaupmeestest ja maaletoojatest. Paraku oleme me siin nii kuratlikult väike turg, et ükski suurtootja ei hakka meie konnatiiki üldse mingeid häid tehasehindu pakkumagi. Me lihtsalt ei ole mitte keegi näiteks Saksa, Prantsuse, Soome jne. kõrval. See et meie kaupmehed pinnal püsivad,see on tänu nende entusiasmile. Mitte läbimüügile. Ja müts maha nende tegutsemise ees . (w) (w)

Teiselt poolt vaadates, kliendi poolt.
Äri on äri ja raha on raha. Elame 21 sajandil. See kellel on arvuti ja netiühendus nina ees, sellel on avatud maailma kõige soodsam/odavam kaubamaja 24/7. Loomulikult vaatan ka mina kust ma soodsamalt saan kaupa osta, loomulikult loen ka mina raha. Loomulikult järgin ma kapitalismi kuldset reeglit- RAHA SAAB SEE, KES TEEB VAIELDAMATULT SOODSAIMA PAKKUMISE.
Olgu see siis -Hinna, kvaliteedi, tarneaaja suhe. Kas see kaup tuleb Hiina, Eesti, Saksa, Ameerika jne kaupmehelt- selle paneb paika eelnev lause juba.

Kui peatuda Hiina kauplustel a`la Aliexpress, siis tahame me seda või ei, aga ilmselt tulevik kuulubki sellistele kauplejatele idast.
See kas ja kuidas sealt maksud Eesti/ Euroliit kätte saab- see on ainult "delo tehniki". Nagu eelnevalt laialt lahti seletatud juba, siis kõik on legaalne... siiani olnud.

Oma kogemustest: Kui iphone 5 laadimisjuhe on Hiinast tellides 15 KORDA odavam kui Eestist tellides....
Kui bensiiniga töötav matkapriimus maksab Aliexpressis 9 eur ( free shipping) ja Eestis täpselt samasugune( isegi ilustreeriv pilt oli kopitud sealt lehelt) maksab 59 + saatmine 2,95, siis.....
ja neid näiteid võib siia lisada väga palju.

Ilmselt lähemas tulevikus, ca. 10 aasta pärast peame oskama väheke juba Hiina keelt, et igasugu kasutusjuhenditest paremini aru saada.
Seniks , aga ... Kena ja rahulikku jõulu ja ostlemise aega ( Kasvõi Hiinast).

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Ma ei tea küll mis tehases velopeed on käinud, ilmselt on neid hiinas sadu. Aga kunagi 90-datel tõi mu tuttav Vietnamist O'Neill firma suusariideid kui neid eestis veel ametlikult ei liikunud. Diil käiski põhjusmõtteliselt nii, et lepiti päevasel ajal vastava isikuga asi kokku ja õhtul anti läbi tehase aia kotitäis kaupa. Väga vähesed kaubamärgi omanikud tegelikult kontrollivad, mis selles "punane draakon" nimelises tehases tegelikult toimub. Hiinlased on kavalad, väga kavalad.

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Hr.Nõel kirjutas:

See et meie kaupmehed pinnal püsivad,see on tänu nende entusiasmile. Mitte läbimüügile. Ja müts maha nende tegutsemise ees .

Miks müts maha? Kõik jupid on vaid tellimise peale, ainult küünlaid ja õlisid saab pmst kohapealt. Terve linna peale on a la 1 koht, kus on karpadüüse letis. Nüüd selgub, et suve esimesel poolel ei õnnestu ka riideid saada. Ja kui saab, siis erilise neegri hinnaga. Süüdi olevat see, et tehase laos pole. No ei ole mõtet sellist mäda ajada. Kui üritatakse 10k eest poodi pidada, kus kogu kaup väljas, siis pole mõtet uluda, et tehase laos pole. Meie mahud on kökimöki, telli vaid poodnikuna piisavalt ette ja sa saad kauba. Nii tõesti ei pruugi kohe saada, kui üritatakse mingit algelist justintime'i teha selliselt, et kui riiulist hakkab otsa saama, siis keset hooaega panen tellimuse teele ja loodan järgmisel nädalal kauba saada. Mind kui suurettevõtte tarneahela kogemusega inimest ajab see veel eriti närvi.

Siit tulebki vahe välja. Poe point on see, et kohapeal on kaupa mõistliku hinnaga kohe võtta. Miks ma pean minema kellegi juurde, kes tellib mulle selle kauba ja võtab oma X5 remondi jagu raha vahelt?

Kasutaja avatar

Teema algataja
urmas66
Toetajaliige

Vaadake palju Rev'it-i erinevaid tooteid pakutakse seal lehel ja vaadake palju teiste nö tuntud brändide tooteid seal müüakse.
http://www.aliexpress.com/premium/rev%2 ... 11&prNum=1
Siit mõned näited
http://www.aliexpress.com/premium/daine ... =y&catId=0
http://www.aliexpress.com/premium/Alpin ... =y&catId=0
http://www.aliexpress.com/premium/held. ... =y&catId=0
http://www.aliexpress.com/premium/HJC.h ... =y&catId=0

See ei ei saa olla ainult illegaalne kaubandus,kui seal müüakse mõne firma tooteid ikka väga paljude müüjate poolt ja samas mõned maailmas tuntud brändid ei ole isegi mitte saadaval.Mina arvan,et need tootjad müüvad seda hiinas toodetud kaupa seal igati legaalselt ja selle pealt korralikku raha teenides,sest sealsed käibed on ikka väga suured.Mis puutub meie poodidesse,siis olen kõik pähe tulevad asjad ostnud siit kohapealt.Louisist olen ostnud 2 kiivrit ja lisa visiirid neile.Nüüd siis ka need kahed püksid ja ühe tagi hiinast,ning side seadmed kiivrisse.Mul on peale selle veel siit uuena ostetud(erinevatest poodidest nagu depoo,biker24 ja motomarket)4kiivrit,3 tagi ja 4 paari pükse.Ratta külge minevatest asjadest ei ole siiani midagi netist tellinud.Oleks ka need püksid nii endale ,kui naisele Motomarketist ostnud.Kui,aga pole osta ja tellimis aeg suve algul on 3 kuud,siis mina paneks oma äri pigem kinni või lõpetaks sellise tarnega tootja kauba müümise,kui ei suuda asju ajada,nii,et poest ka midagi saada oleks,mis välja reklaamitud.Naiste pükse polnud ligilähedast suurust, muideks isegi proovimiseks, olemas.Meeste pükse oli ainult musta ja seda ka mõned suurused,mitte kõiki suuruseid.
Hala teemal,et toetame kohalikku heategevusega tegelevat kauplejat ei ole pädev.Kõik teevad siin äri ja saavad selle pealt kasumit.Vaadake palju meil on motopoode,mis kõik üritavad kellelgi midagi müüa.Ainuüksi Tallinnas on neid mitukümmend.Peale selle on Igal tuntud margil on oma margiesindus jne.Kõik need poed on tegutsenud juba aastaid.

ML-Transport AS
Kasutaja avatar

tito
Tsikkel: Suzuki DR-Z
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

Tort kirjutas:

Miks müts maha? Kõik jupid on vaid tellimise peale, ainult küünlaid ja õlisid saab pmst kohapealt. Terve linna peale on a la 1 koht, kus on karpadüüse letis. Nüüd selgub, et suve esimesel poolel ei õnnestu ka riideid saada. Ja kui saab, siis erilise neegri hinnaga. Süüdi olevat see, et tehase laos pole. No ei ole mõtet sellist mäda ajada. Kui üritatakse 10k eest poodi pidada, kus kogu kaup väljas, siis pole mõtet uluda, et tehase laos pole. Meie mahud on kökimöki, telli vaid poodnikuna piisavalt ette ja sa saad kauba. Nii tõesti ei pruugi kohe saada, kui üritatakse mingit algelist justintime'i teha selliselt, et kui riiulist hakkab otsa saama, siis keset hooaega panen tellimuse teele ja loodan järgmisel nädalal kauba saada. Mind kui suurettevõtte tarneahela kogemusega inimest ajab see veel eriti närvi.

Siit tulebki vahe välja. Poe point on see, et kohapeal on kaupa mõistliku hinnaga kohe võtta. Miks ma pean minema kellegi juurde, kes tellib mulle selle kauba ja võtab oma X5 remondi jagu raha vahelt?

+1
Tegelikult on Eesti motopoed ikka väga kehvasti varustatud.
Kui poed oleks külluslikult varustatud, oleks kindlasti rohkem ostjaid! Minu jaoks vahest polegi probleem see, et hinna käärid nii suured, vaid see, et saan vajaliku osa sama kiiresti tellitud välismaalt ja siis juba märksa soodsamalt :roll:
Kunagi küsimuse peale kus poes on, sain vastuse, et maailmas on liiga palju erinevaid mootorattaid, kõiki nende osasid sees ilmselgelt hoida ei saa. Ütlesin siis ja ütlen ka nüüd- kas mina olen selles süüdi? :D
Ma tean kuidas on sõiduautode varuosadega, suured tegijad on kõik välkamaalastega puntis, sest muu maailma jaoks oleme me tõsiselt väike konnatiik paraku.

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Tuttav moblakama müüja ütles kunagi, et tegelikult on pea kogu tööstuskaup Hiinas(Taiwanis, Vietnamis, Malaisias, Filipiinidel, Bangladeshis või Pakistanis) toodetud ja äri edu seisneb selles kui osavalt Eesti kaupmees seda fakti klientide ees varjata suudab. Seega on suurte, rahvusvaheliste kaubamärkide puhul suht mõttetu filosofeerida, milline kaup on "õige" ja milline ei ole "õige".
Tahad kvaliteetseid(valge inimese tehtud) asju siis tuleb paraku ka rohkem maksta. Ise ju ka ei teeks tööd kausitäie riisi eest.
http://www.4sr.com/
http://www.psihubik.cz/en
Viimane neist õmbleb rinkakombesid ka tellija mõõtude järgi, rätsepatööna.

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

Kasutaja avatar

Black
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Tänatud: 68 korda

Lugemata postitus Postitas Black »

XL1000 kirjutas:

Meeste pükse oli ainult musta

Must ongi ju palju etem. :)

eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 40 korda
Tänatud: 92 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eetarga »

"Welcome to Estonia"

Ise suhtlen (ja kauplen) otse Pakistani tehasega, aga tunnistan, Eesti turg on minu jaoks olematu.
Kohalik "äritsemine" teeb vahepeal sõnatu, aga samuti olen ma ka head erandit näinud.
Rohkem ma ei viitsi siin kommenteerida, aga tahan veel lisada, et kasumimarginaalid on näiteks Saksast tunduvalt väiksem! Ja vahepeal tundub mulle, et siin tahavad palju müüjad vähe kauba müümisel kaudu suht kiiresti rikkas saada...

Eesti müüginumbrid on küll tagasihoidlik aga sellest tuleb leppida ja kulud kärpida. Ja kes ei suuda seda, tema paneb ühes hetkest enda pood lihtsalt kinni. Ja interneti-kaubandus kiirendab veel seda sõelamisprotsess.

Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

"Welcome to Estonia"

Ise suhtlen (ja kauplen) otse Pakistani tehasega, aga tunnistan, Eesti turg on minu jaoks olematu.
Kohalik "äritsemine" teeb vahepeal sõnatu, aga samuti olen ma ka head erandit näinud.
Rohkem ma ei viitsi siin kommenteerida, aga tahan veel lisada, et kasumimarginaalid on näiteks Saksast tunduvalt väiksem! Ja vahepeal tundub mulle, et siin tahavad palju müüjad vähe kauba müümisel kaudu suht kiiresti rikkas saada...

Eesti müüginumbrid on küll tagasihoidlik aga sellest tuleb leppida ja kulud kärpida. Ja kes ei suuda seda, tema paneb ühes hetkest enda pood lihtsalt kinni. Ja interneti-kaubandus kiirendab veel seda sõelamisprotsess.

Paremini ja lihtsamalt kui Cristoff seda asja seletas, ei annagi seletada. (w)

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

umbes samasse teemasse läheb

otsin praegu 32gb telefoni Sd kaarti. Eestis hinnad 40 euri kanti
netis 20......

kogu moos. nii kiire mul selle asjaga ka ei ole et nädalat oodata ei viitsi :)

Kasutaja avatar

zorten22
Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 47 korda

Lugemata postitus Postitas zorten22 »

Kri§to kirjutas:

netis 20......

Mitte ei näe seda 40eurot kuskil. Ja lahti võtsin esimese suvalise lehe: https://www.photopoint.ee/malukaardid?& ... 1&f_67=190

...

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

"Eesti müüginumbrid on küll tagasihoidlik aga sellest tuleb leppida ja kulud kärpida. Ja kes ei suuda seda, tema paneb ühes hetkest enda pood lihtsalt kinni. Ja interneti-kaubandus kiirendab veel seda sõelamisprotsess."

Väga armas soovitus, kulusid kärpida. Mille arvelt? Kas lähed selle jutuga kaubanduskeskuse operaatorfirma jutule - alandage renti, või leiad alampalgaga nõusolevad müüjad?
Saksas võib muidugi marginaal väiksem olla, vaata kui palju rahvast seal elab! Ega keegi sellepärast, et sõidupüksid 30% odavamad on, veel ühe paari asemel kolme paari osta :D

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

Kri§to kirjutas:

netis 20......

olen avastanud, et kõige odavamaid SD kaarte saab eestist 1a poest. Vahepeal oli neil tasuta tarne ka veel, aga hetkel vist pole (99 senti on tarnehind). 3 päeva oodata ja kohe käes. Tasub uurida küll.

13 euri, 0.99 euri transa: http://www.1a.ee/arvutitehnika/malukaar ... 1_class_10

Saad ka muid marke ja mudeleid valida.

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

vahi- seal isegi normaalsed hinnad jah. nüüd võib isegi eestist osta..... tänud

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”