Püksid üli hea hinnaga?

Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Re: Püksid üli hea hinnaga?

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

XL1000 kirjutas:

Vaatasin täna luubiga üle teilt ostetud tagi ja hiinast saabunud tagi ning püksid.Isegi paber siltide trüki kvaliteedil ja sellel plastik taskul,mille sees need on,ei suutnud vahet teha,muust rääkimatta.Ainuke vahe oli helkur ribad,mis uuemal tunduvad pehmemad ja veidi kirkamad,aga mu vana tagi on ka 2011 suve algul ostetud.Nii kummaline, kui see ka pole, ei suuda leida kummagi tagi seest valmistaja maad.Revi´t.eu on seal ainult.
Pükse soovisin teilt osta umbes 10.juuni paiku sel aastal,endale ja naisele.Kui 10 juuni on juba hoojaja keskpaik,siis peaks juuli lõpus rattad talvekorterisse pakkima :D .
Suurust minule,aga mitte naisele,kusjuures oli olemas,aga ainult musta.Ka teisi suuruseid polnud eriti midagi valida,sest sõber käis paari päeva pärast sama toodet soovimas.Ei saanud ei tagi ega pükse,ei endale ega naisele.Talle te "määrisite"pähe naisele Heldi coretex komplekti ja kutile tagi,siidist kiivrisukad,saapad.Kokku jupp maad üle tonni kindlasti, läks tal see ost.Tal polnud valikut,sest naisel polnud midagi millega reisile minna.Mul ja minu naisel olid olemas ka muud asjad.Tema ei saanud riskida,netist tellimisega.Asi polnud kindlasti rahas vaid asjade saadavuses.Kui sulle ikka öeldakse 10 juunil,et saad need tooted augusti lõpuks-heal juhul,siis hakkad alternatiive otsima.Meil oli reis planeeritud algusega 9.augustil ja sain nii endale kui naisele püksid kätte juuli algul.Tagiga läks kehvemini,aga nüüd ka see käes.
Ma olen muideks üsna mitmed oma asjadest teilt ostnud:2kiivrit,2-d teksad,tagi,2 kiivrisukka,kindad naisele ja võibolla veel nipet näpet.

Hiinas tehakse järgi absoluutselt kõike, mõnikord ka nii hästi, et sa ei erista originaalist. Kuna paljud tehased on Hiinas, siis võivad väljuda need tooted sellesama tehase tagauksest. Revit on vägagi teadlik sellest, et nende tooteid kopeeritakse (nagu ka paljusid teisi tuntud tsikiriiete brände) ja see valmistab neile endalegi piisavalt peavalu. Aga see selleks. Nüüd saadavusest- kuna meie poe kaup tuleb Hollandist, Reviti kesklaost, ei ole meil palju valikuid, kui seal asjad otsas. Nii hästi meil ikka veel ei lähe, et me neid tooteid müüa ei tahaks.
Imestama paneb lihtsalt see, et me siin võrdleme Reviti ametlikke EU hindu ja hiinalselt saadud x kraami maksumust.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”