Püksid üli hea hinnaga?
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Püksid üli hea hinnaga?
Motomarket kirjutas:Tort kirjutas:Motomarket kirjutas:Njah... Vaidluste vahele- kui keegi tänasel päeval neid paljukiidetud pükse soovib, siis meilt saab neid otse riiulilt. Ei pea võimlema hiinlase, maksuameti, tolli ega postiga. Maksud ka kenasti tasutud. Tõsi ta on, natuke rohkem tuleb maksta, kui perfektse koopia eest
![]()
http://motomarket.ee/product/rev%C2%B4it-tornado-puksidAga äkki hoiab siis aastaringi värve ja numbreid riiulis ja pakub seda alehinda (mitte ca 100 eur kallimat), et paljukirutud rott klient ka kaupa teeks? Mitte ei peaks, NJAH, koopiatega rahulduma. WINK WINK
Üritame, üritame
Otseloomulikult ei saa me garanteerida, et keset ilusat suve nõutud kraam ühtäkki otsa ei saa või hind talvisest veidi erineb. Töökal hiinlasel on aga "head kraami" alati, selle vastu ei saa meie ega ka Revit ise
.
Vaatasin täna luubiga üle teilt ostetud tagi ja hiinast saabunud tagi ning püksid.Isegi paber siltide trüki kvaliteedil ja sellel plastik taskul,mille sees need on,ei suutnud vahet teha,muust rääkimatta.Ainuke vahe oli helkur ribad,mis uuemal tunduvad pehmemad ja veidi kirkamad,aga mu vana tagi on ka 2011 suve algul ostetud.Nii kummaline, kui see ka pole, ei suuda leida kummagi tagi seest valmistaja maad.Revi´t.eu on seal ainult.
Pükse soovisin teilt osta umbes 10.juuni paiku sel aastal,endale ja naisele.Kui 10 juuni on juba hoojaja keskpaik,siis peaks juuli lõpus rattad talvekorterisse pakkima .
Suurust minule,aga mitte naisele,kusjuures oli olemas,aga ainult musta.Ka teisi suuruseid polnud eriti midagi valida,sest sõber käis paari päeva pärast sama toodet soovimas.Ei saanud ei tagi ega pükse,ei endale ega naisele.Talle te "määrisite"pähe naisele Heldi coretex komplekti ja kutile tagi,siidist kiivrisukad,saapad.Kokku jupp maad üle tonni kindlasti, läks tal see ost.Tal polnud valikut,sest naisel polnud midagi millega reisile minna.Mul ja minu naisel olid olemas ka muud asjad.Tema ei saanud riskida,netist tellimisega.Asi polnud kindlasti rahas vaid asjade saadavuses.Kui sulle ikka öeldakse 10 juunil,et saad need tooted augusti lõpuks-heal juhul,siis hakkad alternatiive otsima.Meil oli reis planeeritud algusega 9.augustil ja sain nii endale kui naisele püksid kätte juuli algul.Tagiga läks kehvemini,aga nüüd ka see käes.
Ma olen muideks üsna mitmed oma asjadest teilt ostnud:2kiivrit,2-d teksad,tagi,2 kiivrisukka,kindad naisele ja võibolla veel nipet näpet.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.