Püksid üli hea hinnaga?
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Püksid üli hea hinnaga?
koma2 kirjutas:Njah... parem palveta, et keegi asjapulk sinu postitusi täpsemalt uurima ei hakkaks:
"Ma olen sealt üsna palju(vist a´30 korda)... Kusjuures ei ole kordagi sealt ostetud asjade eest tolli ega midagi muud pidanud maksma"
Õpime siis uuesti loetust aru saama, Su enda viidatud lingil:
https://www.omniva.ee/era/pakk/tollifor ... i_saamisel
Täiesti tollivaba on saadetis väärtusega kuni 22 eur
Tollimaksu peab maksma alates 150 eurist
Käibemaksu pead maksma iga saadetise eest, mille väärtus ületab 22 eur. PS! Kauba hinnale lisaks transpordi hind.
Ja nüüd mine maksuameti lehele ja osti välja kõik erandid ,mille eest ei pea eraisik midagi maksma(mingi hull pikk nimekiri erinevaid meeste pükse näiteks)Nagu seaduses öeldud,siis seaduse mitte tundmine ei vabasta vastutusest.Sama on ka raha maksmisega,rumalaltelt kes seadusi ei tunne,tulebki raha ära võtta
Et siis nagu ei tohiks midagi mujalt tellidagi või?Sest kui seda teed seda ausalt ja läbi ametlike kanalite,siis pead veel midagi igaks juhuks maksma,kuna sa arvad nii?Ise ka aru saad mida sa üldse öelda tahad?Kui toll on selle saadetise avanud ja pole midagi nõudnud,siis peaks nad kohtusse kaebama või?
Mina tahtsin lihtsalt öelda seda,et sain 94€ eest tagi ja 126€ eest püksid,mis maksavad meil vastavalt 215 ja 250,aga mida ei saanud ka meilt poest(motomarketist tahtsin osta juuni algul) muidu ,kui ainult tellida(juunis) ja kätte oleks ka saanud augusti lõpus.Mina sain püksid kätte juulis ja tagiga läks natuke kehvasti,aga käes ta on.Täna ei saaks ei tagi ega pükse, ka sealt enam selle hinnaga ehk mõtetu oleks olnud ,kui nad oleks mulle kohe raha tagastanud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.