Saksamaalt uut mootorratast tooma. → Re: Saksast uut ratast tooma.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Re: Saksast uut ratast tooma.
will111 kirjutas:oot mis, et kui saksamaal sõites on sul (kasvõi juhuslikult, minul näiteks eestis sõites on alati taga mingi 10ne täiskanku kütusega) pagassis kanistris diislit siis selle eest tehakse trahvi? tea kas julgebki üldse sinna enam kunagi autoga sõitma minna, tnudub, et trahvi tehakse kõige võimaliku ja võimatu eest
Täpselt nii, mul oli kanistripõhjas mingi 7-8 liitrit õli, tollimees hakkas juba peaaegu et pabereid täitma. Eesti politsei ja toll on poisikesed selle kõrval, mida idaeurooplastega Saksa teedel tehakse. Neil on vist mingi plaan peale pandud, olen kohanud väga mõistvat ja inimlikku suhtumist ja samas kõrval selliseid meeskondi, kes sõidavadki mööda autobahni ning jälgivad kullisilmadega, millise pisiasja eest järjekordselt vahele võtta ja ära väänata. Ma olen trahvi saanud väga jaburate asjade eest. Eestis oleks pooled nendest vaidlustanud, aga sakslastega lihtsalt ei viitsi mingi mõnekümne euri pärast jamama hakata - kauge käia...
Muidugi, oleneb kuidas sul parajasti veab, aga sellise sõiduhulga juures nagu minul lihtsalt ei saagi tahta, et alati puhtalt välja tuled. See muideks on ka üks põhjus, miks toomise hind on selline nagu ta on...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.