Saksamaalt uut mootorratast tooma. → Re: Saksast uut ratast tooma.

Kasutaja avatar

Sam55
Tänatud: 7 korda

Re: Saksast uut ratast tooma.

Lugemata postitus Postitas Sam55 »

isakene kirjutas:
reinhold5 kirjutas:

kas oleks mõtet kaaluda ise ratta toomist (sest see tuleb vist veidi odavam)?

Selle jutu peale ma sätin ennast popcorniga tugitooli ja hakkan mõnuga kuulama... kuidas on võimalik 1 (üks) tsikkel tuua saksast ise kohal käies €330-ga? Jätame välja kohale hääletamise ja tee peal bensiini virutamise või laenamise. Kui sa mulle selle vettpidavalt ära seletad, siis ma teen sulle KÕVAD õlled välja...

Ja muideks, Eesti ARK-i ei huvita, kas tsikkel on saksas arvelt maas või mitte. Kui tsikkel on Saksas arvel, läheb sinna ARKist automaatselt teade, et selline ja selline masin on nüüd siin arvel ja võtke sealt maha. Probleem on sellega sakslastel, sest sealsed kindlustusfirmad võivad arvel ratta riigist välja viimist pahaks panna. Olen mõne tsikli arvelolevana siia toonud ja probleeme pole olnud, samuti ei tea konkreetsetel juhtudel sakslastel mingit probleemi olema olnud.

just.. igal juhul on see 330 odavam kui ise tuua... käisin suvel..no kuna mul oli paar aastat pausi, siis tahtsingi ise minna järele, et saaks sõita jälle :D mobile.de-st võtsin, leidsin hea pakkumise, lennukiga viimase hetke piletid Frankfurt am Main-i ümberistumisega Warssavis (126 Euri), frankfurdist rongiga (ümberistumisega) teatud kohta, sealt 2 km tallataksoga..Saksa arkis jamamist 4 tundi (ulme järjekorrad ja töökiirus) seal vist läks kokku mingi 160 euri kanti (transiitnr. kindlustused), siis tsikli selga.. ja 2400 km järjest sõitu eestisse.. bensukulu, poolas kiirteemaksud... juba ongi üle 330 euri.. ehk siis..mina läksin sõitmise pärast..algul tahtsin küll veits saksas ka ringi sõita, aga asjaolud muutusid ja pidin kiirelt eestis tagasi olema. Igaljuhul soovitaks tsikli lasta siia transportida.. või kui aega on ja ise tahad veits ilma näha, siis kaubikuga tuua..nagu ma eelmise tõin..kordades mugavam asjatoimetuste pärast...

Viimati muutis Sam55, 01 Dets 2014, 10:23, muudetud 2 korda kokku.
1989-punnvõrr, 1990-ise kokkuklopsitud 125-ne, 1992- Pannonia, 1996 -2006 -paus, 2006-Suzuki Bandit 1200, 2014-Suzuki Bandit 1200

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”