mootorratta läbisõit
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: mootorratta läbisõit
Kägu kirjutas:Kena näha, et linnalegendid ei sure. Mõni teist omab töökoda ka, et oma juttu kinnitada? Legendile muidugi annab tõepõhja veits alla fakt, et ratta ostmiseks on kõigil raha, kuid hoolduseks pole pm kellelgi. Autod on ka kõik ära hooratud. Vaja kõvatada poe parklates (sõites kulub kütsi ju) ja siis nuttes kodus kiirnuudleid õgida.
Kas sa ise ka aru saad, mida suust välja ajad? KÕIGIL on raha, et osta aga KELLELGI ei ole raha hooldada? Autod on ka KÕIK ära hooratud? Ma ei tea mis seltskondades sina lävid ja kellega läbi käid aga soovitan uusi suhtluskaaslasi otsida, sest väikese valimi põhjal tehtud järeldused ei anna terviklikku pilti maailmast, isegi mitte ligilähedast.
Läisõidust palju tähtsam on ratta seisukord, sest näiteks UKst toodud ratastel on enamus alumiiniumist osad ussitanud kuni selleni välja, et mootori kaantes on augud sees ja jahutusvedelik tilgub. Selle pärast vaatan ma ratast ostes kõige esimesena alumiiniumosade korrasolekut, sest kui plaste saab lihtsa vaevaga värvida, siis mootori välimuse taastamine on oluliselt kallim töö. Odomeeter on minu jaoks miski, mille järgi tänavarattal õli vahetada ja tankida, mootori seisukorda selle järgi ei hinda.
60k läbisõiduga tänavaratas normaalse hoolduse ja normaalse kasutuse korral ei vaja kapremonti veel niipea.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.