korteri üürimine

Sinine vilkur
Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom

Re: korteri üürimine

Lugemata postitus Postitas Sinine vilkur »

Tere!
Seoses mõningase muudatusega perekonnaseisus (lahutus), soovin üürida pikemaks ajaks korterit Tallinnas, jube tore oleks piirkonnas Balti jaamast Pääskülani. Tore oleks, kui saaks kinnises hoovis ratast hoida. Olen keskealine, karske ja korda armastav riigiametnik, töötan Sauel riigiametis. Piirkond on sellepärast oluline, et saaks rongiga tööle talvisel ajal, tsikliga sõidan lumest lumeni ja ainult paari talvekuu pärast ei näe mõtet autot soetada. Postitan siia teemasse seepärast, et äkki on keegi, kes tahaks korterit üürile anda, aga ei julge igasuguste puuküürnike pärast. Tore oleks, kui hind jääks ca 250-ne kanti, olen usaldusväärne inimene, kui vaja, võib ka ise mingit remonti teha, mulle on tähtis, et elamine oleks puhas ja korras. Ja tore oleks, kui oleks kahetoaline, et aeg-ajalt oleks ka lastel koht, kuhu tulla ja kus olla. Kui kellelgi või tema tuttaval võiks olla midagi pakkuda, võib võtta ühendust igal ajal kas privas või telefonil
5142633,
Andres Koiduste.

Ei viitsi väga sageli sõna võtta. Eelistan näost-näkku, mitte näoraamatut.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”