uus aku surnud!?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: uus aku surnud!?
franz125 kirjutas:Vaidlen vastu, mu mõlemal tsikklil on Varta akud peal. VTR f-l juba viies hooaeg minu käes ning kui ratta ostsin polnud see kah uue välja nägemisega.SP1-l aga kõigest 7ah mahutavusega ja 3-ndat hooaega.Ja garantii muideks anti mulle aasta. Ja laadimispinge ei ületa mul 14V.
Sama siin,mul kõik akud ainult Varta ja ei mingeid probleeme.Veokatele peale Varta muid hea kvaliteediga akusid polegi meil saadaval.Tsiklile panin ka sel aastal Varta peale.Septembrist seisnud ja eile läks käima poolest pöördest.Murutraktoriga sama,seal on see mul juba pikalt olnud.Hind on ka väga OK.
Laadijaks on mul suur rataste peal 12-24V stardiga laadija ja see ka testib algul tühja akut päris pikalt.Tühja akut ei tohigi kohe täiega laadima panna,nii on kasutusjuhendis kirjas.Stardi jaoks on ka taimeriga nö enne starti kasutatv kiirlaadija,et akut mitte stardiga lõhki lasta.Siiani olen selle laadijaga kõik tühjad akud laetud saanud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.