Vanarauale talverehvide valimine
Re: Vanarauale talverehvide valimine
Draakon kirjutas:Keegi autorehvide osas päedevam inimene oskab äkki nõu anda enne kui talvedurexeid soetama hakkan - rehvi koormusindeks ajab natukene juhtme kokku.
Auto on (minu meelest) muhe usa igapäevaliikurist vanaraud aastast 1989, täismass 1917 kg ja kuskil kleepsul pole kirjas rehvi koormusindeksit ega kiirusindeksit - kuskilt artiklist jäi silma et nende määramine tuli üldse mõned aastad hiljem, vist 1993. Originaalne ketsimõõt on 215/65 R15.
Auto massi arvestades oleks minimaalne koormusindeks 545 kg ehk madal 87, otsisin ketsid enda meelest madala koormusindeksiga 94 aga need olid laost otsas, pakkuda on valdavalt eri kanalites 99 koormusindeksiga rehve mis aga kisub vist juba eXtra Load suuruse alla mis käiks pigem kuskile kaubiku alla.
Siit ka küsimus - kui LI ületab originaali nagu peab, siis kus on mõistlik piir, mille juures läbi augu sõites hambad ja selgroog puruks ei lähe? Küsin nii enda harimise mõttes kui ka sellepärast, et vanaraual on all FE3 ehk oma aja mõistes niigi jäik vedrustus ja mulje on et kui sinna veel 99 koormusindeksiga kets alla panna muutub olemine talvel ikka väga jäigaks.
Või küsiks siis niipidi kus jookseb piir koormusindeksitel sõiduautoketsi ja XL ketsi / kaubiku / maasturi ketsi vahel?
Ma niiväga üle ei mõtleks. Sõiduautodel on mul all olnud nii nö tavalised kui ka XL talvekad. Mingit vahet pole tunda olnud sõidus ja seljad-rood-asjad kõik terved.
Ühesõnaga - osta mida õigemaks pead ja asi ants.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.