Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
MotoMell kirjutas:Piipz kirjutas:Milline see "see" foorum on siis? Ma ei näinud, et keegi midagi valesti teemas tegi, igaüks arvas oma arvamust. Kas "selles" foorumis on arvamine keelatud?
Ega polegi valesti. Lihtsalt siin pole modijate foorum, kus tekib huvitavam arutelu kui ohkimine tavalise jaapanlase pärast, mis on klassik ainult oma kujunduse poolest.
See on täpselt selline foorum nagu soovime, see on kasutajate teha. Kui vaja siis modijate oma.
Mul on kama, kes ja millise tsikli tükkideks lõikas. Olgu se 50cm võrr või 1550cm haruldus või suvaline "ebaväärikas" jaapanlane. Kiidan selli, kes võtab relaka kätte, nüsib maha xrj1200 saba ja jagab oma plaane ning projekti käekäiku ülejäänutega. Vingujatest meil puudust pole, tegijaid on vähevõitu. Müts maha.
Teave, et kellegi arvates ei tasunud tsiklit ümbe ehitada või nii ümber ehitada on väärtusetu informatsioon, mis teeb üljäänud foorumlased mitte targemaks vaid lollimaks (minge jagage seda oma FB sõpradele; sinu otsa vaatan Tuono). Välejaanil omakorda tasuks meenutada seda ütlust kaamelite ja koertega.
See foorum on enamasti "õlivahetajate ja e-bays't suunakate tellimise" stuff, paraku.....
Olgu või õlivahetajate oma aga kui õlivahetajatele ja suunakatellijatele järjest pasunasse laduda, siis ei taha nad ka projekte siin kuvada.
Üldse on õelust liiga palju ja see on ilmselt põhjuseks, miks paljude eesti meeste projektid hoopis välismaa foorumites on.
Kurat, mehed, minge õelutsega Delfi kommentaarides.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Et välejaani tsikli teema läheb siin edasi...
Olen ise ka mõnikord teise mehe tegemiste kallal kära teinud, aga leian, et kõik, mis puudutab disainiküsimust, on sügavalt igaühe isiklik asi, kui asjaosaline just nõu ei küsi. Tegelikult on igaühe isklik asi ka tema tsikli tehniline pool, aga selle koha pealt leian, et võib ilma küsimata nõu anda, kuna kõike oma vigade najal pole mõtet läbi proovida, eriti veel, kui tulemusest sõltub tehnika võimsus ja töökindlus. Kuid disainiküsimus... Ega tsikkel pole Vigala kiriku altar, mille värvimise eest kohe kohtuasja kaela saad. Oma tsikkel, oma asi, mis teen. Lugesin kunagi ühe sommi lugu, kuidas ta 1959.a. Edsel Ranger 4-Door Hardtopi tuunis ja oleks pärast kuskil Ameerika autode kokkutulekul Rootsi Edsel owner's klubi liikmetelt peaaegu peksa saanud. Kui tahad mingit aparaati "päästa", siis tasub mõelda selle äraostmise peale.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Õlivahetajatele ja suunakate tellijatele võiks KINDLASTI virtuaalselt pasunasse anda
Kui tahetakse mingit blogi pidada siis selleks vist blogspot.com
edu
Blogisid kirjutavad ju blogijad vaid iseendale. Vanasti öeldi "sahtlisse kirjutamine". Foorumis on lootust, et publikut ikka mingilgi määral on. Käsi püsti, kes viimase aasta jooksul sihikindlalt mingit blogi vähemalt kord nädalas lugemas käis? Mina kindlasti mitte, mul endalgi huvitav mõttemaailm, mida ma siia foorumisse paiskan, kui tuju on. Sest publikuta poleks ehk mindki. Vähemalt nii vist peaks olema, aga ma pole psühholoog.
Minu poolest võib igaüks oma varaga teha mis tahes, pole teiste asi kobiseda. Ilu pidada ju vaataja silmes olema. Ma lõikasin kunagi ka relakaga 750 gixxeri saba maha. Igavesti vihane jäi. Osad arvasid aga, et hoopis igavesti vigane jäi. Nad eksisid nagu tavaliselt
Ja oma ratta teemat omada siin foorumis on kah igaühe oma asi. Täpselt samamoodi nagu ka nende teemade lugemine ja siis vingumine ilma konstruktiivse kriitikata. Aga samas on see - vingumine - ehtsa eestlase tunnus ja selle põhjal on biker.ee suht tõupuhas Eesti ja eesti foorum. Ivan Orav oleks me üle uhke
xjr1200 pole väga eriline,sama kujuga mootor oli ka 87a fj1200 küljes
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
yeekim kirjutas:Õlivahetajatele ja suunakate tellijatele võiks KINDLASTI virtuaalselt pasunasse anda
![]()
Kui tahetakse mingit blogi pidada siis selleks vist blogspot.com
Ära näri tähte. Sul on piisavalt tarkust - said suurepäraselt aru, mis ma öelda tahtsin.
Ja kui keegi vaevuks siin oma (sisukat) blogi pidama, siis mis saaks veel parem olla...
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Minu küsimus tekkiski sellest, et tahtsin just kiita selle koleda saba lõikumise eest aga teema oli juba lukus.
Palju edu igatahes!
Kiita pole seal midagi.
Mees võiks nüüd oma teema lõpuni vedada ja näidata, et ta suudab ägedama pilli ehitada kui originaal oli.
Keegi win 8,1 kuskilt tasuta ka alla on tõmmanud või tasub jääda veel win 7 peale ?
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
windowsit (vahet pole, mis versioone) pole kunagi tasuta jagatud. Kui sa sellise küsimuse juba esitad, siis ilmselt pole vahet, mis opsüs su arvutis jookseb. w7 on piisavalt hea veel kümmekond aastat.
-
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 126 korda
- Tänatud: 63 korda
ducatu kirjutas:Kox kirjutas:Miks kasutaja "välejaan"-i rattateema kinni pandi?
Piipz kirjutas:Ta ise pani, seega küsige tema käest.
Ei küsinud küll tema käest, aga tundub, et tegemist mõistliku mehega, sai aru - pole päris see foorum.
Ducatu said ka millegist aru, või miks teema kinni panid ?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
tazavi kirjutas:windowsit (vahet pole, mis versioone) pole kunagi tasuta jagatud. Kui sa sellise küsimuse juba esitad, siis ilmselt pole vahet, mis opsüs su arvutis jookseb. w7 on piisavalt hea veel kümmekond aastat.
Tasuta on alati saanud alla laadida - prooviversiooni
Windows 8 on mõnedes kohtades veidi kiirem, nagu käivitamine ja väljalülitamine, üldiselt aga sellist suurt tehnoloogilist muutust pole tehtud, et oleks hirmus vajadus seda kolimist teha.
Ise laadisin praegu W10 alla - ikka pmst sama, mis 7 aga näeb veidi teistsugune välja jälle... on siis seda jama vaja
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Kasutasin Win8 prooviversiooni kuskil aasta otsa, enne, kui teatati, et enam ei saa, tuleb maksma hakata. Nüüd Win10 prooviversioon juba väljas ja kuna maksin selle 8 eest lõpuks 30€ (neti kaudu litsents), siis nüüd lubati uuendust 10-le tasuta. Aga hetkel küll pole huvitatud, 8 töötab kenasti. Poleks muidu sedagi ostma hakanud, aga Vista sakkis täiega.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Cyonara kirjutas:Keegi win 8,1 kuskilt tasuta ka alla on tõmmanud või tasub jääda veel win 7 peale ?
Tabletile väga hea, tavaarvutil ikka paras peavalu.
mul oli suvel mitu kuud piratebayst saadud w8.1,töötas küll,kui natuke timmida siis läks käima ka nii et tobedat metro kuubikute värki näha polnud.nüüd on w7 arvutis tagasi mugavuse pärast.w8.1 kuvas osasi programme napakalt
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
a) Kas keegi on mõne tootja valikus sattunud nägema 130/90x15 (taga) ja 110/80x16 (esi) natukenegi maastikukõlbuliku mustriga rehve?
P.S. Konkreetse ratta kasutus ei saa olema mitte täiskiirusel mööda küntud põldu uhamine, tõsine offroadi sõit või kuskil mülgastes puurimas käimine vaid rahulik kulgemine mööda metsaradasid.
b) Kas keegi oskab soovitada mingit head rainawayd või muud kavalat moodust, kuidas giwi täiskõrget touring tuuleklaasi töödelda - et juhiks vihmaga sõites korralikult piisad vaateväljast minema aga samas ei soodustaks lihtsalt niiske ilmaga pinnale piimja udu teket.
(Ausõna, klaas ei asu sama sõiduki küljes, millele rehve otsin )
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Nii kiivri visiiri kui ka auto esiklaasi töötlemiseks olen kasutanud sellist vahendit http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/pu ... elik-300ml. Ise olen rahul, autoga sõites veidi üle linnakiiruse pole vaja kojamehi kasutada ja vihmas või udus sõites on ka kiivri visiir läbinähtav. Vaja vaid kiivri puhul väiksemal kiirusel pead kas alla või paremale-vasakule pöörata, et veepiisad maha jookseksid.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
oldmoped kirjutas:a) Kas keegi on mõne tootja valikus sattunud nägema 130/90x15 (taga) ja 110/80x16 (esi) natukenegi maastikukõlbuliku mustriga rehve?
P.S. Konkreetse ratta kasutus ei saa olema mitte täiskiirusel mööda küntud põldu uhamine, tõsine offroadi sõit või kuskil mülgastes puurimas käimine vaid rahulik kulgemine mööda metsaradasid.b) Kas keegi oskab soovitada mingit head rainawayd või muud kavalat moodust, kuidas giwi täiskõrget touring tuuleklaasi töödelda - et juhiks vihmaga sõites korralikult piisad vaateväljast minema aga samas ei soodustaks lihtsalt niiske ilmaga pinnale piimja udu teket.
(Ausõna, klaas ei asu sama sõiduki küljes, millele rehve otsin)
Dunlop K 627 A
Heidenau K66'ga olen ise enduuroga SM seades põlde ja metsasid kündnud küll.
edu
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Võib-olla see ei olegi väga rumal küsimus aga millised uued rattad on kõige klassikalisemad, ehk mis kõige rohkem Jawat meenutavad?
Küsimus tuleb mu sõjaväepensionärist sõbra poolt, kes tahab nüüd puhata ja ringi sõita.
Ise leidsin pmst ainult ühe - Triumph Bonneville.
Näiteks Kawasaki W800, Moto Guzzi V7, Yamaha SR400, Honda CB1100. Japsidel on ka mõningaid väikesekubatuurili, mida siinmail ei müüda, nt Suzuki TU250X.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
oldmoped kirjutas:b) Kas keegi oskab soovitada mingit head rainawayd või muud kavalat moodust, kuidas giwi täiskõrget touring tuuleklaasi töödelda - et juhiks vihmaga sõites korralikult piisad vaateväljast minema aga samas ei soodustaks lihtsalt niiske ilmaga pinnale piimja udu teket.
(Ausõna, klaas ei asu sama sõiduki küljes, millele rehve otsin)
http://www.webbikeworld.com/motorcycle- ... repellent/
visiiri peal pole udu teket täheldanud.
Mina ostsin ebayst. Lisaks võid piiluda siia
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Tänud info eest, seda teemat polnud ise tähele pannud... ja kuna kilpkonnapudel oli kodus tühjaks saanud ning eeldasin, et ega eri tootjate samasugustel vedelikel mingit erilist vahet olla ei tohiks, proovisin oma nahal nii motip'i kui liqui moly vahendid järgi... ning veendusin, et mõlemad on praeguste ilmadega puhas pa**! (Väikese mööndusena, et 120kmh ja ülespoole mingit kerge vett ärajuhtiva effekti isegi annavad, aga sellepärast, et mingi nähtavus saavutada, vihmas koguaeg selliste kiirustega nagu sõita eriti ei tahaks..)
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
oldmoped kirjutas:Tänud info eest, seda teemat polnud ise tähele pannud... ja kuna kilpkonnapudel oli kodus tühjaks saanud ning eeldasin, et ega eri tootjate samasugustel vedelikel mingit erilist vahet olla ei tohiks, proovisin oma nahal nii motip'i kui liqui moly vahendid järgi... ning veendusin, et mõlemad on praeguste ilmadega puhas pa**! (Väikese mööndusena, et 120kmh ja ülespoole mingit kerge vett ärajuhtiva effekti isegi annavad, aga sellepärast, et mingi nähtavus saavutada, vihmas koguaeg selliste kiirustega nagu sõita eriti ei tahaks..)
Mitte reklaam vaid omal nahal mõlemad järele proovitud ja toimivad täpselt nii nagu ka test näitab. Aquapeli on nati keerulisem peale kanda kui rain-x-i. Rain-x on ka siin autopoodides saadaval.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Hei
Kas keegi on Venemaalt GoPro-d tellinud?
Kui kurss praegu all on, siis vb saaks mingi soodsa diili.
A kuna minu venekeele teadmised on alla igasugu arvestust siis ehk keegi teab aidata, suunata.
Ette tänades
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 395 korda
Thesaarlane kirjutas:Hei
Kui kurss praegu all on, siis vb saaks mingi soodsa diili.
Pigem mõjutab saadud säästu suurust EUR/USD kurss, RUB hinnad vist arvutatakse igapäv uued sõltuvalt RUB/USD kursist .
Ja kuna Venemaa ei ole EU-s siis lisandub vel toll/käive.
-
Maaks kirjutas:Thesaarlane kirjutas:Hei
Kui kurss praegu all on, siis vb saaks mingi soodsa diili.Pigem mõjutab saadud säästu suurust EUR/USD kurss, RUB hinnad vist arvutatakse igapäv uued sõltuvalt RUB/USD kursist
.
Ja kuna Venemaa ei ole EU-s siis lisandub vel toll/käive.
Tegin arvutused ja ega ei tasu ära end see asi vist jh. Võrreldes aasta algusega saaks 100€ pealt võitu 10€.
Ehk siis 450€ GoPro pealt umbes 45€, kuid sinna lisada veel ka toll ja saatmine. Võit vist ei tasu ära end.
Seleta nüüd nuubile, miks EUR/USD kurss seda mõjutab? Puhtast uudishimust. Kas mitte enamus valuuta kursse ei võrrelda USD-ga? Võid ka privaati kirjutada. Tahan teada kui rumala küsimuse ma esitasin
Kui RUB oleks vabalangemises siis saaks võitu, aga Putin taob iga kuu tohutuid summasid, et rubla kurssi üleval hoida
Küsiks sellist asja, et kui v6tan nukkvõlli maha ja kui ma selle tagasi panen, kas see kett seal nukkvõlli peal peab olema mingis kindlas hambas vms? Või vahet pole kuidas ma selle keti sinna peale panen ?
-
Kri§to kirjutas:Kui RUB oleks vabalangemises siis saaks võitu, aga Putin taob iga kuu tohutuid summasid, et rubla kurssi üleval hoida
Ehk siis kas see juhtub ?