Tahaks hakata krossi sõitma
Moderaator: Moded
Tahaks hakata krossi sõitma
Tahaks hakata krossi sõitma. Endal olemas juba mingi hiina krossikas millega harjutatud ja hakkas meeldima. Äkki keegi oskab soovitada millist krossikat osta ??
Olen 14 aastane, 53kg raske, umbes 162cm pikk. Võiks maksta kuni 800-900 Tänan!
-
- Tsikkel: crf 450r, Varadero
Re: Tahaks hakata krossi sõitma
Tere!
Kui sul rohkem raha pole siis on sul väga lihtne valida! Osta see krossikas mille selle raha eest saab.
Edu,
Taavi
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 458 korda
Aga palun!
Minu poolt on heakskiit olemas, seega on Sul kõik eeldused edukaks sõitjaks hakata
edu
Just selline reaktsioon on pealkirja lugedes
Mairo.
Mina vastaks sulle,et ei loe pikkus,kaal ega muu-loeb tahtmine ja treenitus.
Kirjutan selleks ,et ise tahtsin ka selles eas tsiklit,aga 50 aastat tagasi oli see kaunis raske.
21 aastaselt sain oma esimese tsikli Jawa 350 ja sai igal pool söidetud.Nüüd ikka nii pikka maad järjest enam ei söida isegi 1000 cm3 reisirattaga.
Metsades hulgun KTM 250 EXC- F.Aga proovinud olen ka KTM 125 cm3 2-taktilisega.Arvan ,et sul oleks kohe öige mingi 125 cm3 KTM vöi Husqvarna otsida. Ega söidu ajal ei pea jalad maas olema.
Eks Sa pead vanematega ka rääkima ,sest tegu on kalli alaga,söiduvarustus peab ka olema,kaitsed saapad jne.
Küsi nöu proffidelt,Mart Lajal on KTM esindaja Eestis ,tema vastaks sulle köigile küsimustele ja vöimaldaks vast ka proovisöite teha.
Igal juhul soovin edu Sinu ettevötmistes.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Vanematega või kes iganes sponsoritega tuleb minu hinnangul asjad kohe algatuseks selgeks rääkida. Kui loodad iseteenitud raha peale, siis läheb nii, et kui raha koos, on Sinu, "parim enne," vähemalt kõrgete sihtide seadmiseks juba möödas.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
800-900 eurot annab umbes 96 aasta ktmi, ilmselt sellist esinduses ei leidu. Sellises hinnaklassis on reaalne saada päris krossikatest vanem kahetaktiline ratas kas siis 125 või 250, üks vist isegi liikus mingis müügiportaalis alles ringi.
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.