Minu esimene tsiklituur
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
Ja kõige tähtsam :
trüki välja ja võta kaasa ka see
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=8092
Loo moraal selline:ma kah maru kindel et mis ikka juhtuda saab ...pole ju teab-mis-ajast maanteel naela pärast ratast vahetanud aga näe üles leidsin:
Eile õnnestus Viljandi ja Nuia metsavahel tagarehvi nael saada...läks õige kiirelt tühjaks...u 100 kmh ja kahekesi peal:et nagu reegel on :ära tee midagi...gaas maha ja ole liikumatult kuni mootor maha pidurdab...
muud varianti pähe ei karanud...1888 autoabi lendas kohale...konstateerisime fakti et kodaratega ei saa tubeless olla (muidu oleks saanud alt võtmata ära parandada),tagaratas alt ära ja Opelisse (luukpära astra jajah) tagant sisse (minu oma auto tuli taga)
nu ütle kes ikka autos...veelvähem mootorrattal nr 24 võtit kaasas veab...ja sisekuuskante...
kogu lugu läks 460 EEKi
oleks too info mul kaasas olnud...jne jne tagantjärele tarkus
trüki välja ja võta kaasa ka see
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=8092
Loo moraal selline:ma kah maru kindel et mis ikka juhtuda saab ...pole ju teab-mis-ajast maanteel naela pärast ratast vahetanud aga näe üles leidsin:
Eile õnnestus Viljandi ja Nuia metsavahel tagarehvi nael saada...läks õige kiirelt tühjaks...u 100 kmh ja kahekesi peal:et nagu reegel on :ära tee midagi...gaas maha ja ole liikumatult kuni mootor maha pidurdab...
muud varianti pähe ei karanud...1888 autoabi lendas kohale...konstateerisime fakti et kodaratega ei saa tubeless olla (muidu oleks saanud alt võtmata ära parandada),tagaratas alt ära ja Opelisse (luukpära astra jajah) tagant sisse (minu oma auto tuli taga)
nu ütle kes ikka autos...veelvähem mootorrattal nr 24 võtit kaasas veab...ja sisekuuskante...
kogu lugu läks 460 EEKi
oleks too info mul kaasas olnud...jne jne tagantjärele tarkus
Think positive
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.