Minu esimene tsiklituur
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Mina, kui Vasknarva-Jõhvi maantee ligiduses elav võin öelda, et Vasknarvast Narva saab läbi Jõhvi. Minu teada on ainuke otsetee piirivalvurite käsutuses ja Viragoga mitte väga läbitav. aga kui Vasknarvast Jõhvi sõita, siis alguses on mõned kilomeetrid kruusateed ja edasi asfalt. Tee äärde jääb Kuremäe ja sealne nunnaklooster. Kui pole käinud, tasub kindlasti vaadata. Natuke edasi on Kurtna järvistu ca 40 järvega.Plaan Peipsi põhjakaldalt Vasknarvast Narva sõita, kuid kaart kattega teid ei näita. Offroadi tahaks vältida, kas keegi sealkandis elav v seal sõitnu teab midagi sealsetest teeoludest
Jõhvi ja Narva vahele jääb Sillamäe linn, mis nõuka ajal "kinnine" oli. Seal võib nautida suurepäraselt säilinud Stalinistliku arhitektuuri. Narva linnas võib vabalt terve päeva veeta. Narvast Tallinnasse sõites soovitan enne Jõhvit keerata Vokasse ja sealt läbi Toila mööda pankrannikut sõita kuni Sakani. Ilusaid vaateid ja teepeale jääb ka Valaste juga. Nii sõidad küll Jõhvist ja Kohtla-Järvest mööda aga asi on seda väärt.
Edasi võid keerata Kiviõli poole ja Sonda kaudu Sämil või veel parem Padas uuesti suurele teele tagasi keerata. Kiviõlis saab tuhamäe otsa ronida.
Edasi Lääne-Virus on minu meelest väga mõnusad teed mööda mereäärset Pada org-Kunda-Toolse-Karepa-Vainupea-Vihula-Altja-Võsu-Vihasoo-Pärispea- Purekkari neem (mandrieesi põhjapoolseim tipp)-Loksa jne.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.