Tartu Tsiklimehed/naised

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Tartu Tsiklimehed/naised

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Kiiruse eest trahvi saada on asja eest saadud. St. kui sa ikka linnas sotiga sõidad või maanteel kahe sotiga, siis... Mida mina aga pean pesuehtsaks raha kogumis ürituseks on fooritule pärast nii autojuhtide kui jalakäijate peetimist, mingi võssa kasvand 30 märgi juures 50 sõitjaid jahtida jne. Krt hommikul on niigi linn uimakotte täis kes foori rohelise tule süttides unustavad ära kus nad viibivad ja mida tegema peaks kui põleb roheline tuli, alles peale paari sekundilist delayd tuleb meelde et peaks käigu sisse panema ja startima. Kui iga vilkuva rohelise pärast peaks seisma jääma siis kahaneks hommikuste ja õhtuste tipptundide ajal ristmike läbilaskevõime kordades. Nendest juhtudest kus poolepindised ristmiku kinni sõidavad ma parem ei hakkaks rääkimagi. Vähemalt jääb mulle teadmine, et ehk minu panus aitab kaasa ja mõni miilits saab edasi tööle jääda keda muidu oleks pidand koondama või mõni templielevant saab endale ilusa uue templi, millega trahviotsuseid tembeldada.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

110kw
Tsikkel: Sxv

Lugemata postitus Postitas 110kw »

Hurt kirjutas:

Kiiruse eest trahvi saada on asja eest saadud. St. kui sa ikka linnas sotiga sõidad või maanteel kahe sotiga, siis... Mida mina aga pean pesuehtsaks raha kogumis ürituseks on fooritule pärast nii autojuhtide kui jalakäijate peetimist, mingi võssa kasvand 30 märgi juures 50 sõitjaid jahtida jne. Krt hommikul on niigi linn uimakotte täis kes foori rohelise tule süttides unustavad ära kus nad viibivad ja mida tegema peaks kui põleb roheline tuli, alles peale paari sekundilist delayd tuleb meelde et peaks käigu sisse panema ja startima. Kui iga vilkuva rohelise pärast peaks seisma jääma siis kahaneks hommikuste ja õhtuste tipptundide ajal ristmike läbilaskevõime kordades. Nendest juhtudest kus poolepindised ristmiku kinni sõidavad ma parem ei hakkaks rääkimagi. Vähemalt jääb mulle teadmine, et ehk minu panus aitab kaasa ja mõni miilits saab edasi tööle jääda keda muidu oleks pidand koondama või mõni templielevant saab endale ilusa uue templi, millega trahviotsuseid tembeldada.

Tsikliga linnas liikudes ei häiri mind küll uimased kaasliiklejad.

Kasutaja avatar

kristjan128
Tsikkel: American Ironhorse Slammer
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas kristjan128 »

Krdi palju võetakse ikka trahve kiiruse eest vabatahtlikult vastu...tsikliga on neid ju suhteliselt lihtne vältida :mrgreen:

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 373 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

Hurt kirjutas:

Kõik oleneb, kus nad mõõdavad. Kui viimase kuu aja jooksul täiesti eranditult olen näinud, kuidas mõõdetakse lõikudel, kust on lootust lihtsalt rohkem saaki saada, mitte selleks et reaalset liiklusohutust tagasi, siis minu austust nende vastu ei ole ja ei teki ka sellega. Kaherealine piiretega tee, kus pole ühtegi külgnevat teed pole kindlasti üks Tartu ohtlikemast lõikudest. Samamoodi ka Tartu-Võru maantee üks sirgemaid lõike. Rääkimata sellest, et kui mul politseid vaja on olnud, siis ühel juhul pidi neid ootama vähemalt 2 tundi külmas vihma käes endal varas näpus keset Tartut ja teisel juhul peale nuga kõril röövi pidi kõigepealt distpetseriga üldse vaidlema, miks üldse politseid vaja kohale tulla on. :wack: Või kui eelmine kuu Tallinnas mingi tegelased tazeriga täristasid ning inimesi hirmutasid ja siis mentidele seda osutasin, et see kindlasti pole lubatud aga see pole meie probleem, kuna nad pole meie piirkonnas. Helistage 110 ja rääkige sinna oma mure ära. Selle asemel, et ise raadiosaatjast edasi järgmisele patrullile öelda.

Mõõtku reaalselt ohtlikes kohtades nagu näiteks koolid, lasteaiad, ülekäigurajad jne. Vahel jah rahustamise mõttes kontrollige sirgemaid lõike, kuid prioriteet peaks siiski ohtlikud kohad olema. Mitte ärgu üritagu vaid eelarve auke lappida.

See, et politseil raha pole, tuleb näpuga näidata ikkagi sinna 101 põrsa suunas.

See trahv, mis tuli, okei seaduse järgi jah pole lubatud ja nõustun sellega. Siiski oleks tore, kui see trahviraha läheb millegi asjaliku jaoks, aga ma sügavalt kahtlen selles.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Kasutaja avatar

Urmas79
Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas79 »

Sel aastal on Smurfid ikka tõsiselt hea saagi saanud. Minult said 420 juurikut kevadel, kuu aega tagasi uimasid mul proual 80-ga eraautoga jalus, ning kui tal sabas tolgendamisest villand sai ja sealsamas enne Kambjat sirgel mööda astus, siis keevitati kohe 119 radarisse ja 120 juurikut aktsiaid. :evil: :evil: :evil:
Aga jalgratas, mis keldrist rotti pandi ei koti neid kohe kuidagi, selle peale öeldi kohe, et ega erilist lootust kätte saada ei ole.
Muidugi ei ole, kui kogu aur läheb ainult rahakogumisele :ner:

Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Kusjuures eravärvides autoga nimelt provotseerivadki koguaeg. Mul on ka jalus tolgendanud 50ne alast 30-ga, ja siis 70ne alas töllerdati ka ja maanteel samuti sõideti spidokajärgi 80-ga. Aga noh, ma siis tegin umbe pika möödasõidu neist 91kmh gepsu järgi.

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Kasutaja avatar

Urmas79

Krt, seda ei kuule ma esimest korda, et niimoodi huiates kiiruseületamine välja meelitatakse. :evil: Kui ma peaks need raisad endale kaubiku ette saama, siis peale möödasõitu kontrollin raudselt auto pidurdusvõimet, ehk siis nina ees raibetel täiega blokki. :ner:

Kasutaja avatar

RasmusL
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Kuked on jah yhed naljakad tegelased..mul varastati aastal 2010 Tartu kesklinnast suletud garaasist 80k maksev Gas Gasi supermoto ära, oli lukud puru murtud ning isegi vereplekid maas..Menti helistasin siis öeldi, et kuna tegu kortermaja kinnise garaasiga, ja seal yldkasutuses( t*** aind maja elanikud pääsevad ligi) siis neil pole m6ttet kohale tullagi, ja ega ei tuldudki. 3 a peale vargust tuli kirjavigadega käsitsi kirjutatud kiri postkasti, et otsimine on l6petatud...hui need lambad midagi otsisid. :wack:

If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.
Kasutaja avatar

RaulK
Tsikkel: Suzuki RF900r
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas RaulK »

Keegi oskab ölda ka mis eravärvi masinaid nad kasutavad? Oskaks end tagasi hoida kui selline mu**imängimine maanteel ette jääb.

Kasutaja avatar

chadmuska
Tsikkel: z1000
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas chadmuska »

vikiii kirjutas:

Keegi oskab ölda ka mis eravärvi masinaid nad kasutavad? Oskaks end tagasi hoida kui selline mu**imängimine maanteel ette jääb.

http://www.streetrace.org/foorum/viewto ... o#p1423213

Kasutaja avatar

Urmas79

Eks neil ole need Skodad, aga mul prouale korraldati tumeda Sharaniga selline etteaste. Ise olen Võru-Tartu vahel ka halli Primerat täheldanud.

Kasutaja avatar

andryy
Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas andryy »

Toyota Yaris,BMW 3,Audi A4.

Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Kasutaja avatar

RaulK
Tsikkel: Suzuki RF900r
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas RaulK »

Ok. Eks hoian silmad lahti :bsmile:

Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

lõpuks ei tee muud kui vahid autosid, halloo?

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Lihtsam on ilmselt möödasõidul korraks kõrvale vaadata, juhul kui autol tundub tehasekonditsiooni jaoks liiga palju antenne küljes ja toonklaasid. Enamasti on siis kaks varianti, kas keegi omale lällari toppind autosse või tegu miilitsaga.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

110kw
Tsikkel: Sxv

Lugemata postitus Postitas 110kw »

Politsei autodel pole ka xenoneid. Era omadel ka mitte.

vanalendur
Tsikkel: D Monster
Tänanud: 78 korda
Tänatud: 42 korda

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

Kiilukas kirjutas:

kuu aega tagasi uimasid mul proual 80-ga eraautoga jalus, ning kui tal sabas tolgendamisest villand sai ja sealsamas enne Kambjat sirgel mööda astus, siis keevitati kohe 119 radarisse ja 120 juurikut aktsiaid. :evil: :evil: :evil:

No peab ikka tahtmine ka olema, et 80ga sõitvast kärust 119ga mööda lennata :lol: Kurat mu käru vist ei jooksegi 80pealt 1st autost mööda sõites nõnna palju välja :|

Kasutaja avatar

Urmas79

Siis on viimane aeg käru vahetusele mõelda :)

Kasutaja avatar

Hillar
Tsikkel: BMW R1100R

Lugemata postitus Postitas Hillar »

Kas keegi foorumlastest pargib Kooli tänaval Näituse poolses otsas?

98' Honda VTR1000F Firestorm 2013-2015
97' BMW R1100R 2015 -

eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 40 korda
Tänatud: 92 korda
Kontakt:

Talvekorter Tartu / Lõuna Eesti - kes otsib veel?

Lugemata postitus Postitas eetarga »

Tere,

kes otsib veel Tartu kandis talvekorter? Üks hea Saksa tuttav ostis Võnnu kandis suur laudakompleks.
Üks korralik hoone seisab täitsa tühjaks, mahuvad kindlasti palju tsiklid.... :D
Kuiv, tugev hoone - ja mingi määral on isegi valve olemas.

Võtke siis huvi korral palun otse ühendus - kontakt telefooninumber: Lennart viis 3078570

Lennart räägib isegi natukene Eesti keel - kui aga midagi jääb arusaamatu, saatke julgelt temale SMS - ja tema Eesti elukaaslane Evelin aitab samuti hea meelega :D

Kes tahab seda kuulutus mujalt jagada - palun väga - iga masin on teretulnud, siis hoone ei pea tühjaks seisma.
Ma julgen õelda, et tingimused on soodsalt, ma ei ole eriti hinnadega kursis, aga kindlasti leiate normaalne kokkuleppe temaga :-)

Edu soovides - Christoph

Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!
Kasutaja avatar

Sax82
Tsikkel: Suzu

Lugemata postitus Postitas Sax82 »

Keegi täna Tartumaal trippima plaanib minna kuhugi ?

Kasutaja avatar

moto-man

Lugemata postitus Postitas moto-man »

Nagu ka eelmisel aastal, pakume ka sel aastal hoiustamise teenust. Kellel veel talveks enda mototehnikale hoiustamiseks kohta pole, siis Tartu Motodepoo pakub sellele lahendust enneolematu hinnaga!
Pakett sisaldab:
*kohta Motodepoo valvega ruumides
*aku laadimisvõimalust
*tsikli katmist vastava kattega hoiuperioodil
*hoiustatud rattale soodsat kevadhooldust(kulumaterjalidelt -15%) + tasuta pesu

HIND: 12EUR/KUU (kehtib tsikli hoiustamisel vähemalt 4 kuud)
Vähem kui 4 kuu hoiustamisel hind 15EUR/KUU.
Hoiustame ka paate/kaatreid/jette/ATV-sid - hinnapakkumise korral helistada!
Broneeri koht: info@moto-man.ee
või +372 53 446 911

Kasutaja avatar

rockhell
Tsikkel: Honda africa twin 750
Tänanud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rockhell »

Keegi tartlastest endale mingi summa eest garaazi seltsilist ei tahaks? ST, et ma tartus uus nägu ja pole leidnud veel kohta, kuhu talveks ratas panna ja vajadus oleks teda seal vahest putitmas käia. vb on keegi nõus kahe või kolme peale kusagil tartus garaazi üürimagi.
tel 53749612 nimi Märt.
Kõike paremat!

ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750

Kasutaja avatar

ranel

Mul oleks pakkuda Tartus Tähe 56 üks garaaz üürimiseks. Garaazis on elekter, kanal ja töölaud. Riiulid ja sutsu kapipinda on ka. Asukoht selles mõttes väga hea, et kortermajast on see 20m kaugusel ja aknad garaazi suunas, et kui keegi hakkab öösel garaazist tsikleid kaubikusse laduma, siis peaks suht silma hakkama.

Hind 45 eur kuus.

edit:ja tundub, et juba lännu

Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Kasutaja avatar

chadmuska
Tsikkel: z1000
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas chadmuska »

Pilt
Ahhoi. Pühapäeval sai minu hooaeg läbi, ratas leidis uue omaniku. Eelmine nädal oli päris külm sõita aga täna oleks lausa lust olnud. Üldjoontes võib rahule jääda, km kogunes pea 10tuhat :bsmile: Trahvi ei saanud ja mõlema rattaga sain korra külje maha :D Teine külg maha oli isegi kasulik, sai vana varustus kindlustusele maha müüdud :ner: Järgmine hooaeg siis uuema z või cb1000ga, kui talvel midagi uut meeldima ei hakka. :bsmile:

Mario

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Minu hooaeg lõppes 1.5 kuud tagasi, kui sai kindlustusega alustatud asjaajamisi, mis ca kuu võtsid. Nüüd tuleb vana transalp jälle sõidukõlbulikuks remontida ja samal ajal tahaks kõrvale 1200cc suzu banditi osta. Kui keegi pakub hea hinnaga seda masti ratast, siis pakkugu mulle!

Kilomeetreid tuli vaevalt 1500. :( Öö enne smashi sai transalpil mootor üldse lõpuks kokku klopsitud, sest eelmisel smashil otsustas asi kokku joosta. Siis sain sõita vaevalt 2 kuud, kui peateele ette keerati ja avarii tegin.

EDIT: Kui keegi pakub alpi amorti torude sirgestamist hea hinnaga, võib ka teada anda.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

Heikki
Tsikkel: Suzuki V-Strom DL650

Lugemata postitus Postitas Heikki »

Täna on ilmavana Tartus, aga loodetavasti ka mujal Eestimaal, motoinimestele kena sügiskingituse teinud. Ei olnud võimalik kiusatusele vastu panna. Ajasin oma sõiduvahendi kenasti talvekorterist välja tagasi ja tont võtaks, sellise ilmaga on ikka hää küll rattaseljas ratsutada. 8) Neli ratsurit jäi ka linnapildis silma.
Daamid ja härrad! Võtke viimast! Homne ilmaprognoos juba pahapoolne.
Aga kuidas talv üle elada? :?: :(

BMW F650CS -> Suzuki V-Strom DL650
Kasutaja avatar

ranel

Heikki kirjutas:

Aga kuidas talv üle elada? :?: :(

Niimoodi :twisted: :twisted: :twisted:
Pilt

Kasutaja avatar

Heikki
Tsikkel: Suzuki V-Strom DL650

Lugemata postitus Postitas Heikki »

Päris hea mõte!
Kuskil youtube avarustes ripub üleval, kus midagi sellist raiub võidu EVO ja veel mingi Porsche laadsega. Näedsa leidsingi:

Ehk siis kokkuvõtvalt: nõrgema närvikavaga ratturitel algas talvepuhkus, tugevatel rehvivahetus 8)

BMW F650CS -> Suzuki V-Strom DL650
Kasutaja avatar

ranel

Nii, kui ilm lubab, siis kui paljud see aasta kell 12:00 tulevad 24.dets jõuluvana kostüümis sõitma? :D Kogunemine kesklinna statoilis. Jõuluvanakostüüm või vähemalt päkapiku müts on KOHUSTUSLIK! :D

Väike pilt ka eelmisest aastast.
Pilt

Viimati muutis ranel, 19 Dets 2014, 17:52, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”