Rumalad küsimused 2
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
oil kirjutas:Eksid nii palju, kui eksida saab.
Asi sai alguse suvalisest müügiteemast http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=694266#p694266 . Seal täpsustas Mac, et ei vasta reeglitele. Algselt puudus muuhulgas ka telefoninumber, see ju mõistlik lisada, tõsi. Lisasin sinna, et miks reeglite järgi peab ka muu info ja värvuse kirjutama? See postitus muidugi kustutati nagu naksti nagu oodata oligi.
Kuna vaja ka endal ühe tsikli kuulutus üles panna, lugesin ka uuenenud reeglid läbi. Hakkas silma, et reeglite järgi peaksin kirjeldama ka sõiduki värvust. Naah selle mõte on? Mul naine ütleb selle värvuse kohta äkki oranž, mina kollane ning laps ütleb apelsin, turundusassistent aga Pantone165.
Ja kui tõesti pole sõnagi muud infot juurde kirjutada, pole minu rataski vaid aitan müüa, kas siis ei vasta ka kuulutus reeglitele ning kustutatakse ära?
Keegi ei käi kusagil näpuga rida-rea-haaval kuulutust läbi kammimas, et leida üles kas värv on kirjas või mitte. Kui su kuulutus on mõistlik, siis keegi ei kobise. Praktika on näidanud, et mida vähem sa nõuad, seda vähem tehakse. Meil on soov, et kuulutuse vaatajad saaksid maksimaalse võimaliku info. Kui soovid siin tsiklit müüa, siis tee seda palun. Lugupidamisest teiste kasutajate vastu anna nii palju infot, kui võimaik. Ja kui arvad, et võid postitada vaid ühe näkase rea, siis palun, aga tee seda kusagil mujal.
PS. Kui sa pilti ei pane (mõned ei pane), siis kirjutagi, et on kollane, kui sulle nii tundub. Ikka parem, kui mitte midagi.