Rumalad küsimused 2

oil
Tänanud: 31 korda
Tänatud: 92 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas oil »

Macintosh kirjutas:
Ivoonu kirjutas:

Ja mille üle oil täpsemini kurdab?

Elu on raske, lisaks sellele, et ta peab biker.ee foorumis tsiklikuulutusi postitama peab ta vastaavlt reeglitele märkima ka tsikli (ja mitte raami) värvi. Elu on tõeliselt ebaõiglane! [iroonia lõpp]

Aga kui päriselt, siis mulle jääb mulje, et Olil soovib naeruvääristada neid, kes entusiasmist portaali halduse, ülepidamise ja hooldusega tegelevad. Sest Olil ise on teatatvasti ilusam, targem, tugevam ja parem. Kui mu mulje on vale ja Oil soovib tegelikult oma panuse anda aga kogemata "alustas päeva vasaku jalaga" siis pole midagi lihtsamata, kui postitada teemasse "Bikeri foorumist...ettepanekud..." ja põhjendada, miks ja kus tuleks muudatusi teha, et foorum parem saaks.

Eksid nii palju, kui eksida saab.

Asi sai alguse suvalisest müügiteemast http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=694266#p694266 . Seal täpsustas Mac, et ei vasta reeglitele. Algselt puudus muuhulgas ka telefoninumber, see ju mõistlik lisada, tõsi. Lisasin sinna, et miks reeglite järgi peab ka muu info ja värvuse kirjutama? See postitus muidugi kustutati nagu naksti nagu oodata oligi.

Kuna vaja ka endal ühe tsikli kuulutus üles panna, lugesin ka uuenenud reeglid läbi. Hakkas silma, et reeglite järgi peaksin kirjeldama ka sõiduki värvust. Naah selle mõte on? Mul naine ütleb selle värvuse kohta äkki oranž, mina kollane ning laps ütleb apelsin, turundusassistent aga Pantone165.

Ja kui tõesti pole sõnagi muud infot juurde kirjutada, pole minu rataski vaid aitan müüa, kas siis ei vasta ka kuulutus reeglitele ning kustutatakse ära?

Mine “Ajaviiteks...”