Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Üks tuttav rääkis, et kui üksi sõidab, siis ei pidavat teeäärsed homod kapis vilgutama. Aga kohe, kui naise saba peale on võtnud, hakkab pihta.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
pühak kirjutas:Üks tuttav rääkis, et kui üksi sõidab, siis ei pidavat teeäärsed homod kapis vilgutama. Aga kohe, kui naise saba peale on võtnud, hakkab pihta.
Mille poolest seal kapis homod on kui tuttav neile huvi ei paku aga tuttava naise peale käima lähevad?
-
vanalendur kirjutas:Spoiler
pühak kirjutas:Üks tuttav rääkis, et kui üksi sõidab, siis ei pidavat teeäärsed homod kapis vilgutama. Aga kohe, kui naise saba peale on võtnud, hakkab pihta.
Mille poolest seal kapis homod on kui tuttav neile huvi ei paku aga tuttava naise peale käima lähevad?
Kust mina neid lilla maailma hingeelu nüansse teadma pean?! Kui see asi Sind huvitab, siis mine koputa kapi uksele ja küsi nende käest.
Kas keegi oskab öelda, kust saaks Tallinnas Honda kleepekaid, mis käivad paagile. Ilmselt Honda keskusest, kuid kas äkki kuskil veel?
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Kasutaja Jancoy teeb misiganes kleepsud.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Lappasin täna erinevaid pakendeid ja avastasin tavalise, värvitu pinlocki pakendi tagaküljelt kirja: "Warning. For daytime use only."
WTF? Oskab keegi kommenteerida?
See hoiatus on seal selleks, et kuna pinlock on sisuliselt kiht plastikut visiiri siseküljel, siis see võib valgust peegeldada,hajutada või moonutada. Kõige tugevamini peaks see välja tulema just õhtusel ajal sõites, näiteks tänavavalgustipostide ja vastutulevate sõidukite esitulede näol. Pinlocki tootja ei taha olla süüdi, kui selle tulemusena peaks avarii toimuma ja sellepärast see hoiatus seal ongi. See kõik on muidugi teoreetiline, sõidan juba aastaid igal ajal pinlockiga ja ei saa muhvigi aru, et vastutulevate sõidukite tuled oleks moonutatud, who knows.
Mootorrataste müügikuulutuste reeglid
PostitusPostitas Macintosh » Reede Veebr 21, 2014 15:03
...
Müügikuulutus PEAB sisaldama alljärgnevaid andmeid.
mootorratta mark
Mootorratta mudel
Mootori kubatuur
Värvus
Väljalaskeaasta
Mootori tüüp
Varustus ja lisad
Hind
mootorratta asukoht
Muu info (võimalusel ka pilt!)
Müüja kontaktandmed (müügi puhul kindlasti telefoninumber, ostu puhul telefoninumber või e-posti aadress.)
Kes päriselt selle välja mõtles? Müügikuulutusse peab kirjutama sõiduki värvuse ja peab kirjutama muu info...
oil kirjutas:Mootorrataste müügikuulutuste reeglid
...
mootorratta mark
Mootorratta mudel
Mootori kubatuur
Värvus
Väljalaskeaasta
Mootori tüüp
Varustus ja lisad
Hind
mootorratta asukoht
Müüja kontaktandmed (müügi puhul kindlasti telefoninumber, ostu puhul telefoninumber või e-posti aadress.)Kes päriselt selle välja mõtles? Müügikuulutusse peab kirjutama sõiduki värvuse ja peab kirjutama muu info...
A mis selles imelikku on kui peab kirjutama värvuse, sest dokumentides võib olla ju kirjas raami värvus mis ei pruugi ühtida gondli värvusega. Muu info...kas on sõitnud ringrada, äkki annab ostja sõiduvarustuse kaasa see kõik on ju muu info.
Spoiler
Janar55 kirjutas:oil kirjutas:Mootorrataste müügikuulutuste reeglid
...
mootorratta mark
Mootorratta mudel
Mootori kubatuur
Värvus
Väljalaskeaasta
Mootori tüüp
Varustus ja lisad
Hind
mootorratta asukoht
Müüja kontaktandmed (müügi puhul kindlasti telefoninumber, ostu puhul telefoninumber või e-posti aadress.)Kes päriselt selle välja mõtles? Müügikuulutusse peab kirjutama sõiduki värvuse ja peab kirjutama muu info...
A mis selles imelikku on kui peab kirjutama värvuse, sest dokumentides võib olla ju kirjas raami värvus mis ei pruugi ühtida gondli värvusega. Muu info...kas on sõitnud ringrada, äkki annab ostja sõiduvarustuse kaasa see kõik on ju muu info.
Oot mida täpselt see dokumentides kirjas olev värvus mõjutab? Dokumente müües võib-olla mõjutab, tõsi. Kui pildil on punaste gondlitega halli raamiga Pegaso, kirjutaks ainult loll juurde, et "gondlid punased, raam hall."
Ja mind ei huvita, mis sinna muu info alla annab kirjutada. Mind huvitab, miks PEAB kirjutama muu info? Et kui lihtsalt tavaline ratas nii nagu piltideltki näha, siis tuleb ikka kirjutada juurde muu info? "Hea ratas. Mulle meeldib. Sõidab bensiiniga."
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Ivoonu kirjutas:Ja mille üle oil täpsemini kurdab?
Elu on raske, lisaks sellele, et ta peab biker.ee foorumis tsiklikuulutusi postitama peab ta vastaavlt reeglitele märkima ka tsikli (ja mitte raami) värvi. Elu on tõeliselt ebaõiglane! [iroonia lõpp]
Aga kui päriselt, siis mulle jääb mulje, et Olil soovib naeruvääristada neid, kes entusiasmist portaali halduse, ülepidamise ja hooldusega tegelevad. Sest Olil ise on teatatvasti ilusam, targem, tugevam ja parem. Kui mu mulje on vale ja Oil soovib tegelikult oma panuse anda aga kogemata "alustas päeva vasaku jalaga" siis pole midagi lihtsamata, kui postitada teemasse "Bikeri foorumist...ettepanekud..." ja põhjendada, miks ja kus tuleks muudatusi teha, et foorum parem saaks.
Macintosh kirjutas:Ivoonu kirjutas:Ja mille üle oil täpsemini kurdab?
Elu on raske, lisaks sellele, et ta peab biker.ee foorumis tsiklikuulutusi postitama peab ta vastaavlt reeglitele märkima ka tsikli (ja mitte raami) värvi. Elu on tõeliselt ebaõiglane! [iroonia lõpp]
Aga kui päriselt, siis mulle jääb mulje, et Olil soovib naeruvääristada neid, kes entusiasmist portaali halduse, ülepidamise ja hooldusega tegelevad. Sest Olil ise on teatatvasti ilusam, targem, tugevam ja parem. Kui mu mulje on vale ja Oil soovib tegelikult oma panuse anda aga kogemata "alustas päeva vasaku jalaga" siis pole midagi lihtsamata, kui postitada teemasse "Bikeri foorumist...ettepanekud..." ja põhjendada, miks ja kus tuleks muudatusi teha, et foorum parem saaks.
Eksid nii palju, kui eksida saab.
Asi sai alguse suvalisest müügiteemast http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=694266#p694266 . Seal täpsustas Mac, et ei vasta reeglitele. Algselt puudus muuhulgas ka telefoninumber, see ju mõistlik lisada, tõsi. Lisasin sinna, et miks reeglite järgi peab ka muu info ja värvuse kirjutama? See postitus muidugi kustutati nagu naksti nagu oodata oligi.
Kuna vaja ka endal ühe tsikli kuulutus üles panna, lugesin ka uuenenud reeglid läbi. Hakkas silma, et reeglite järgi peaksin kirjeldama ka sõiduki värvust. Naah selle mõte on? Mul naine ütleb selle värvuse kohta äkki oranž, mina kollane ning laps ütleb apelsin, turundusassistent aga Pantone165.
Ja kui tõesti pole sõnagi muud infot juurde kirjutada, pole minu rataski vaid aitan müüa, kas siis ei vasta ka kuulutus reeglitele ning kustutatakse ära?
Keegi pakkus hiljuti siin foorumis summutite jms keraamikaga katmist, enam ei leia. Kes-kus?
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Spoiler
oil kirjutas:Mootorrataste müügikuulutuste reeglid
...
mootorratta mark
Mootorratta mudel
Mootori kubatuur
Värvus
Väljalaskeaasta
Mootori tüüp
Varustus ja lisad
Hind
mootorratta asukoht
No kaine mõistus ütleb, et kui pilti pole, siis on värvus kohustuslik...
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
oil kirjutas:Eksid nii palju, kui eksida saab.
Asi sai alguse suvalisest müügiteemast http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=694266#p694266 . Seal täpsustas Mac, et ei vasta reeglitele. Algselt puudus muuhulgas ka telefoninumber, see ju mõistlik lisada, tõsi. Lisasin sinna, et miks reeglite järgi peab ka muu info ja värvuse kirjutama? See postitus muidugi kustutati nagu naksti nagu oodata oligi.
Kuna vaja ka endal ühe tsikli kuulutus üles panna, lugesin ka uuenenud reeglid läbi. Hakkas silma, et reeglite järgi peaksin kirjeldama ka sõiduki värvust. Naah selle mõte on? Mul naine ütleb selle värvuse kohta äkki oranž, mina kollane ning laps ütleb apelsin, turundusassistent aga Pantone165.
Ja kui tõesti pole sõnagi muud infot juurde kirjutada, pole minu rataski vaid aitan müüa, kas siis ei vasta ka kuulutus reeglitele ning kustutatakse ära?
Keegi ei käi kusagil näpuga rida-rea-haaval kuulutust läbi kammimas, et leida üles kas värv on kirjas või mitte. Kui su kuulutus on mõistlik, siis keegi ei kobise. Praktika on näidanud, et mida vähem sa nõuad, seda vähem tehakse. Meil on soov, et kuulutuse vaatajad saaksid maksimaalse võimaliku info. Kui soovid siin tsiklit müüa, siis tee seda palun. Lugupidamisest teiste kasutajate vastu anna nii palju infot, kui võimaik. Ja kui arvad, et võid postitada vaid ühe näkase rea, siis palun, aga tee seda kusagil mujal.
PS. Kui sa pilti ei pane (mõned ei pane), siis kirjutagi, et on kollane, kui sulle nii tundub. Ikka parem, kui mitte midagi.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
MotoMell kirjutas:Keegi pakkus hiljuti siin foorumis summutite jms keraamikaga katmist, enam ei leia. Kes-kus?
Ettevõte nimetas end: Cerakote Estonia
https://www.facebook.com/AlphaTactical
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Kuidas suhtub ksenoontuli voolukõikumisse? rattal puudub tuledelüliti st süüdet sisse lülitades süttib ka pooltuli. Kui nüüd plaan pooltule pirn asendada ksenoonlahendusega, siis kaua ta vastu peaks mul?
-
- Tsikkel: Ühe pütane porgand
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 25 korda
Keegi oskab öelda, kas antud tulel on numbrimärgi valgustus ja kuidas see seadusesilmadele meeldib kui puudub? Google translatega näitab, et E märgistus peaks olema sellel.
http://www.ebay.de/itm/Polisport-LED-Ru ... 4d17494df1
MarekM kirjutas:Kuidas suhtub ksenoontuli voolukõikumisse? rattal puudub tuledelüliti st süüdet sisse lülitades süttib ka pooltuli. Kui nüüd plaan pooltule pirn asendada ksenoonlahendusega, siis kaua ta vastu peaks mul?
Mu autol lähevad ka ksenoonid põlema kui süüte sisse keeran. Esimest korda vahetasin pirni kui auto oli 4-5 aastat vana. Ei ole nagu ülearu tihti mu meelest.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Eem...tuled küll süttivad süüte sissekeeramisel, kuid starterit käivitades tuled enam voolu peale ei saa. Nii, kui starter seiskub süttivad ka tuled. Minu eelmisel rattal küll nii oli. Kas ka praegusel, pole ausaltöeldes vaadanudki.
-
Kevlariga teksadest olen kuulnud ja isegi näinud aga kas viikareid ka tehakse?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
etsihel kirjutas:Keegi oskab öelda, kas antud tulel on numbrimärgi valgustus ja kuidas see seadusesilmadele meeldib kui puudub? Google translatega näitab, et E märgistus peaks olema sellel.
http://www.ebay.de/itm/Polisport-LED-Ru ... 4d17494df1
Kirjelduse järgi ei ole numbrivalgustust.
edu
-
vanalendur kirjutas:Kevlariga teksadest olen kuulnud ja isegi näinud aga kas viikareid ka tehakse?
Ma "täiustan" veel küsimust: Et kas selliste varjatud kaitsmetega ülikonda oleks võimalik kuidagi kuskilt kaudu tellida? Et näiteks suvel tsikliga ametiülesandeid täitma minnes poleks ülikonna peale vaja eraldi sõiduriideid tõmmata? Kiivri panen ikka pähe.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
vanalendur kirjutas:Kevlariga teksadest olen kuulnud ja isegi näinud aga kas viikareid ka tehakse?
Ei, sest viigipüksid on liiga õhukesest materjalist, et neid korralikult kevlariga kokku õmmelda ja viigikate peal jäävad ristiõmblused koledad. Kui tahad viikaritega sõita, siis pane kevlarist long johnid http://goo.gl/evIM32 ja viigikad sinna peale.
pühak kirjutas:Ma "täiustan" veel küsimust: Et kas selliste varjatud kaitsmetega ülikonda oleks võimalik kuidagi kuskilt kaudu tellida? Et näiteks suvel tsikliga ametiülesandeid täitma minnes poleks ülikonna peale vaja eraldi sõiduriideid tõmmata?
Ülikonnapintsakut (või bleiserit) ei õnnestu kaitsmetga varustada, sest õnnetuse korral pole tast kasu ning välja näeksid sa sellega tõeliselt veider.... (põhjused nuputad isegi välja)
-
Hea vihje. On keegi proovinud sellistega päev otsa ringi käia? Kuidas suvel palavaga on?
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Sinu soovile üks lähedasemaid sõidujakke on tõenäoliselt miskit Tucano Urbano tootesarjast
Valmistatakse erinevate tootjate poolt ka spetsiaalseid sõidupintsakuid... aga keskmisele turvamaniakist eestlasele ei ole need sobivad - millegipärast peetakse maades, kus mootorratas ja rollrer on rohkem igapäevased tarbeesemed kui siin, oluliseks nende riiete vee ja tuulekindlust ning vastupidavust ja head väljanägemist, mitte valmisolekut regulaarseteks ümberkukkumisteks ja lohisemisteks.
http://www.sartoriadimilano.it/GB_borile.html
-
See ülemine pintsak on päris hea... eraldusmärgid külge ja SS ohvitser valmis Ei, tegelikult, see pintsak on minu arust hea, võimaldab mingit universaalsust. Kui kuskilt sarnases stiilis püksid ka saaks.
Kui dress code nõudlikkus vähe madalam, olen tavaliselt kasutanud kombinatsiooni: klubipintsak ja mustad sõiduteksad. Peamine probleem on siis, et pintsak kipub sõidujope all kortsu minema, sest serv tuleb üles keerata. Muidu lipendab lollakalt alt välja. Ja kui jopet ei pane, siis lehvib idiootlikult ning olenevalt ilmast on tihti külm ka. Aga mustad teksad on minu arust igal juhul sellise "võiksid nagu ülikonnas tulla" olukorra mõnus kompromisslahendus mugavuse suunas.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Sellel ülemisel käivad kaitsmed ka sisse - http://www.monequipementscooter.fr/vest ... e-898.html.
Seoses jahedamate ilmade saabumisega küsiks ise, et kas keegi teab, kust kas Honda Elite 250 või Suzu Burgman 400 sületekki odavalt saaks?