Hälvik-autojuhid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Re: Hälvik-autojuhid
toretoots - hea õpetlik video, aga keera varem peale ja hoia pikemalt lahti, siis on sellised olukorrad välditavad. Ja vaadata võiks ikka sinna kuhu sõidad
Aga et offtopik ei oleks, siis hälvikust kah.
R õhtupoole Sõpakal arvas, üks 3. seeriaga tüüp, et ta paneb paremalt ühissõidukite raja kaudu kõigist ette - hui ma teda vahele lubasin, eriti aeglaselt kusjuures kulgesin veel (ma ei olnud tsikliga)
Aga asi sellega ei lõppenud, tagumised pehmod lasid ta ikka vahele ja nõeludes ridade vahel ta must ikkagi mööda sai. Mis eriti südant soojendas on see, et ta lasi vahepealsed autod ilusti mööda ootas mind Järvevanal ilusti järgi (10 punkti püsivuse eest!), et siis tunneli lõpus minu ees oma pidurite tööd kontrollida (mul kah tegelikult pidurid alati töökorras ja oskasin selle idika manöövrit oodata). Mul oli ainult siiralt kahju, et olin just autost välja tõstnud kogu kama koos rammusate seeklitega - oleks üks autos olnud, oleks too tüüp selle enda tagaklaasist leidnud
Aga karma on kummaline asi - ei või iial teada, kuidas ta sind kätte saab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.