Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Rumalad küsimused 2
pühak kirjutas:Tort kirjutas:Kuskil tsiklit saab kaaluda? Kuusakoski kaalul näiteks? Äkki on kellelgi kogemust.
Kui mingis metallikokkuostupunktis seda teha mõtled, siis mine värvilise metalli vastuvõttu, kus on väike kaal. Need peaks pool tonni lõdvalt üles võtma. Autokaalude täpsus üldiselt on +-10kg isegi siis, kui kaalumaja kilo täpsust väidab.
Päris paljudes ladudes on tänapäeval nn rocklad millel kaalud peal.Võtad mingi suurema kaubaaluse ja kaaalud seda koos rattaga,pärast võtad aluse kaalu maha.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kust saab kõige odavamalt kümblustünni jaoks plastsisu? Välisahju kohta sama küsimus... Kui keegi peaks nendega tegelema, võib ES ühenust võtta .
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kas külmal asfaldil sõitmine muudab bike rehvi kiiresti plastikuks.mu mopil läks esipidur kõvasti paremaks uue rehviga
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Kust saab kõige odavamalt kümblustünni jaoks plastsisu? Välisahju kohta sama küsimus... Kui keegi peaks nendega tegelema, võib ES ühenust võtta
.
Need kümblustünnid kus ma lebotanud olen, on ilma igasuguse plastsisuta.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
426f kirjutas:Kas külmal asfaldil sõitmine muudab bike rehvi kiiresti plastikuks.mu mopil läks esipidur kõvasti paremaks uue rehviga
Nt minu rattal muutus see talvel plastikuks, aga suvel oli taas pehme. Eriti äge oli eelmine talv külmade ilmadega pähe andes, kus tagumine ratas käib asfalti peal tühja ilma, et piduriga kaasa aitaks
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Kipsi kirjutas:Kust saab kõige odavamalt kümblustünni jaoks plastsisu? Välisahju kohta sama küsimus...
Miks sa ahjule plastsisu tahad panna?
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
joel kirjutas:Kipsi kirjutas:Kust saab kõige odavamalt kümblustünni jaoks plastsisu? Välisahju kohta sama küsimus...
Miks sa ahjule plastsisu tahad panna?
Tünnile pannakse plastsisu sisse küll. Sellega saab suht hooldusvaba kümblustunni. Kui puidust vaid, siis peab puit pidevalt niiske olema, sest muidu hakkab lekkima, kui ära kuivanud.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Tünnile küll, aga välisahju kohta oli ju sama küsimus.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
pühak kirjutas:Tünnile küll, aga välisahju kohta oli ju sama küsimus.
Kust saab kõige odavamalt kümblustünni jaoks plastsisu? Välisahju kohta sama küsimus... Kui keegi peaks nendega tegelema, võib ES ühenust võtta
Eeh... päris nii ikka pole... Mu küsimuse lauses on ju otsitav objekt plastsisu mitte kümblustünn. Nii et vahetades sõnad ära saame toreda lause - Kust saab kõige odavamalt kümblustünni jaoks välisahju? Aga tänud vähemalt kaasamõtlemast
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
Seda minagi, et otsitav objekt oli plastsisu. Seda siis paigaldussobivusega kahele nimetatule.
Aga lõunasöögi kõrvale on mõnus möliseda.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Plastsisu asemel kölbab ka elastne pvc moodi asi, odavam kah plastist sisust. Vend ka tüdines igakevadisest jamast suvilas selle tünni täitmisel, öigemini pidama saamisel. Pani sisse pvc sisu ja mure murtud.
Noh kui tohib, postitaks ka samalaadse küsimuse siia rumalate küsimuste foorumisse: kust saaks kõige soodsamalt 6 inimest mahutava kümblustünni koos ahjuga (plastsisuga)? Netist leiab igasugu tootjaid ja ega kõigil hindugi väljas pole... peab ilmselt ettevõtetesse kirjutama hakkama ridamisi, või siis oskab keegi soovitada hea koha? On äkki kellelgi üle hea hinnaga kümblustünn?
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Kellegil Rootsi kruiisi kupongi pole vedelemas?
Näiteks sellist mida Tallinna maratonil osalejatele jagati...
Suht kopp ees on GS500(võrriga) sõitmisest, sest see on liiga aeglane.
Kui osta järgine rattas, mis oleks loogine samm?
SV650 gen1 meelidib, kuid arvatavasti sellest tüdineb kiiresti ära.
otsi kawasaki zx12r(2002-2006),neid keegi osta ei taha eestis ja peaks norm hinnaga kätte saama.sellel mootoril on madalal möördel ka piisavalt jõudu.mul üks selline oli,kui load tehtud saan ostan samasuguse asemele.norm masin oli.mis sest,et enamuse ajast igal pool mehed vahtisid naiste asemel
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Kox kirjutas:Kellegil Rootsi kruiisi kupongi pole vedelemas?
Näiteks sellist mida Tallinna maratonil osalejatele jagati...
Mul on sihuke kruiisiteema voucher olemas, võin ühe sümboolse õlle eest ära anda. See aasta see voucher, mis anti ei anna täiesti tasuta kruiisi, midagi pidi plekkima ka.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Hoiad teda 7000+ pööret?
gs500 lõppkiirus on ca 160kmh - aeglane? eestis? nunuh.
Aga kõigest tüdined üsna kiiresti ära. Üldjuhul on mistahes tänapäeva 500+ cc ratas tunduvalt võimekam kui sangas istuv spetsialist.
Sv650 on V mootoriga, ehk siis pöördemoment on suurem ja madalamal, aga käike pead lappama.
Proovi erinevaid mootori lahendusi, saad üsna lühikese sõiduga pildi ette.
Võta 600cc R4 ja mõni tuhhine ka istumise alla. Arvesta, et tonnisega on sabaga määratult mõnusam sõita
Mida suurem, seda raskem samas. Mõtle läbi, milleks ja kus sa ratast kasutad, selle järgi otsusta.
gs500 lõppkiirus on ca 160kmh - aeglane? eestis? nunuh.
Ei ole see elu nii roosiline.
CBR 600 F4, minu meelest kõige parem valik.
SiimM kirjutas:Suht kopp ees on GS500(võrriga) sõitmisest, sest see on liiga aeglane.
![]()
Kui osta järgine rattas, mis oleks loogine samm?
![]()
SV650 gen1 meelidib, kuid arvatavasti sellest tüdineb kiiresti ära.
426f kirjutas:otsi kawasaki zx12r(2002-2006),neid keegi osta ei taha eestis ja peaks norm hinnaga kätte saama.sellel mootoril on madalal möördel ka piisavalt jõudu.mul üks selline oli,kui load tehtud saan ostan samasuguse asemele.norm masin oli.mis sest,et enamuse ajast igal pool mehed vahtisid naiste asemel
426f'iga nõus. ZX12r'ist ei tohiks sul kopp mitu aastat ette tulla Selline mõnus, madalate pööretega R4 mootor
. Liiga aeglane vist samuti ei ole. Tõmme on mõnus ka alla 7000 rpm. Sõidunaudingu saamiseks ei ole ratast vaja kräunutada. Samuti puudub eestis vajadus käiku vahetada.
http://www.mototehnika.ee/used/1780973
Kui on selline ktm, ilma paberitega, selle arvele saab eestis või mis värk sellega on et dokke pole?
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Millest tuli nimi vanale audi 100-le "sigar"
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Pontus kirjutas:Millest tuli nimi vanale audi 100-le "sigar"
Väidetavalt olla sigari kujuga.
-
- Tsikkel: Suzuki DR750S
- Tänanud: 1 kord
Pontus kirjutas:Millest tuli nimi vanale audi 100-le "sigar"
Nagu mina olen aru saanud siis esialgu oli sigar nimeks ainult audi 100 avandile, sest tagumine ots on parajalt kooniline et meenutada sigarit millel on samuti kooniline ja natu ümar ots.
Hiljem on liikunud nimi edasi ka sama keremudeli sedaanidele et eristada seda kere mudelit järgmisest.
See on vähemlat siis minu arvamus nii et ärge näkku lööge.
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Piipz kirjutas:See äkki on vähe rumalam küsimus - kuidas lennufirmad e-sigarettidesse suhtuvad, eelkõige RyanAir?
Et kas ma võin oma toru pardale kaasa võtta ja seda seal kasutada? Ja et vedeliku peab vist pagasisse jätma?
Edit: Ryanair do not permit the use of electronic cigarettes on board any of its flights, however smokeless cigarettes can be purchased and used on board. - ei või
Nende e-sigarettidega võib üldse naljakaid asju juhtuda lennates. Mul ajas pool vedelikust kotti laiali rõhuvahe tõttu.
Tahaks laste elektri atv-le tagurpidi käigu tekitada aga kust ma sellise lüliti saan ,mis polaarsuse ära vahetab (või kuidas seda nimetada)?
Seal peaks olema tavaline alalisvoolumootor?
Kui mingit ümberlülitavat topeltlülitit ei leia, siis teed ise 2-st piisava võimsusega ümberlülitavast releest. Skeem on ju lihtne.
Või kasutad vintsi releed:
Ühendusskeemi leiad siit:
http://www.gamainc.com/site/files/941/1 ... Wiring.pdf
kolp kirjutas:Tahaks laste elektri atv-le tagurpidi käigu tekitada aga kust ma sellise lüliti saan ,mis polaarsuse ära vahetab (või kuidas seda nimetada)?
mis riiki peaks elama kolima,et saaks poest tsikli juppe osta kus kaup kohapeal riiulis olemas ilma,et peaks mitu nädalat väljamaalt tellitud vidinaid ootama
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
Polegi sellist riiki olemas. Seal, kus konkreetset vastavat juppi toodetakse, on ostujõud reeglina selle kauba jaoks madal või vähemalt arvatakse nii ja seega viiakse nad kõigepealt teise maailma otsa, mis võtab aega jne. Hea näide on, kui keegi hiidlane kurtis oma kurbnaljakat muret. Ma täpselt seda asja enam ei mäleta, aga umbes nii see oli: Tahtis see hiidlane midagi paadiasjandusega seonduvat osta ja talle selgus, et tema soovitud kaupa toodetakse lausa Hiiumaal. Aga selleks, et seda ametlikke kanaleid pidi osta, pidi kaup pool maailma läbi rändama, et hiidlane selle pika ootamise peale kätte saaks.
Teisalt, kui igas riigis ja igas linnas oleks koha peal vajalik kaup olemas, siis ma hakkaksin uskuma sellega tegelejate üleloomulikesse võimetesse. Ega tsiklijupp pole Lada õlifilter, mis oli kogu mudelireal ühesugune ja mida veel ca 10 aastat tagasi ühest poest vähemalt 3tk päevas osteti.
Võid proovida Vene aega tagasi minekut ja võta Voshod istumise alla. Neid oli siis poes vabalt müügil, seisid kenasti reas ja juppe oli ka riiulil piisavalt, sest see oli just selline piiripealne juhtum, et temaga sai kuidagimoodi edasi ja samas polnud Voshod ega selle jupid oma liigse headuse tõttu veel defitsiit.
-
- Tsikkel: jawa250 jawa350 honda650
- Tänatud: 3 korda
Polegi sellist riiki olemas. Seal, kus konkreetset vastavat juppi toodetakse, on ostujõud reeglina selle kauba jaoks madal või vähemalt arvatakse nii ja seega viiakse nad kõigepealt teise maailma otsa, mis võtab aega jne. Hea näide on, kui keegi hiidlane kurtis oma kurbnaljakat muret. Ma täpselt seda asja enam ei mäleta, aga umbes nii see oli: Tahtis see hiidlane midagi paadiasjandusega seonduvat osta ja talle selgus, et tema soovitud kaupa toodetakse lausa Hiiumaal. Aga selleks, et seda ametlikke kanaleid pidi osta, pidi kaup pool maailma läbi rändama, et hiidlane selle pika ootamise peale kätte saaks.
minumeelest on need päästevestid mis vette kukkudes automaatelt avanevad