Bikeri Date!

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Re: Bikeri Date!

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

Lihtsalt asjaolude selgitamiseks... Ma olen täitsa hõivatud naine juba pikemat aega. Kõik see, mis siin kirjas, see on puhas meelelahutus ja huumor, pole kuskil kirjas, et otsin meest ja tahan temaga konkreetselt deidile minna, et siis lapsi vorpima asuda ja lõpuks tanu alla saada. Kes sellest foorumisse kupatatust järeldab, et olen päriselus mitte-aktiivne või mis iganes veel... Noh... Ei jagu sõnu... Aga polegi minu asi. Lihtsalt. Asjaolude selgitamiseks ütlesin välja ära, et ma pole ammu enam vaba liha turul...
Meelelahutus ja huumor... Miks? Sest seda teemat solgivad nii paljud siuksed tegelased, kes lihtsalt tühja plõksima kukuvad. Olen vist korra ennemgi sõna võtnud siin selle koha pealt, et mida te piiderdate üksteise kallal nagu... Hetkel on kuum teema Sandra ja Kornholio. No las nad olla. Issand. See, et nad siin teile järamiseks lihtsalt mingeid mahlaseid poste teevad ja teie sellega kaasa lähete... Ja siis hiljem häda lahti, et nad siin oma asja avalikult "arutavad"... :wack:
Aga no hard feelings. Oleme sõbrad edasi ja teeme inimeste kohta järeldusi selle põhjal, mis nad foorumisse postitavad, selle asemel, et neilt otse küsida "Jou, mis värk on, kes oled, mis teed? Tundud huvitav. Lähme välja?". :bsmile:
Me lähme homme Kornholio juurde sauna. Eks hiljem saate kuulda, mis ja kuidas oli PÄRISELUS.

Boobs of steel, Stainless :twisted:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”