Tartu Tsiklimehed/naised

Kasutaja avatar

110kw
Tsikkel: Sxv

Re: Tartu Tsiklimehed/naised

Lugemata postitus Postitas 110kw »

Hurt kirjutas:

Kiiruse eest trahvi saada on asja eest saadud. St. kui sa ikka linnas sotiga sõidad või maanteel kahe sotiga, siis... Mida mina aga pean pesuehtsaks raha kogumis ürituseks on fooritule pärast nii autojuhtide kui jalakäijate peetimist, mingi võssa kasvand 30 märgi juures 50 sõitjaid jahtida jne. Krt hommikul on niigi linn uimakotte täis kes foori rohelise tule süttides unustavad ära kus nad viibivad ja mida tegema peaks kui põleb roheline tuli, alles peale paari sekundilist delayd tuleb meelde et peaks käigu sisse panema ja startima. Kui iga vilkuva rohelise pärast peaks seisma jääma siis kahaneks hommikuste ja õhtuste tipptundide ajal ristmike läbilaskevõime kordades. Nendest juhtudest kus poolepindised ristmiku kinni sõidavad ma parem ei hakkaks rääkimagi. Vähemalt jääb mulle teadmine, et ehk minu panus aitab kaasa ja mõni miilits saab edasi tööle jääda keda muidu oleks pidand koondama või mõni templielevant saab endale ilusa uue templi, millega trahviotsuseid tembeldada.

Tsikliga linnas liikudes ei häiri mind küll uimased kaasliiklejad.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”