Rollerautode remondist.
Re: Rollerautode remondist.
Sai ka naisele talvel mopeedauto ostetud. Muidu polnud juhiloata linnanaine nõus maale (tallu) kolima, kui pole liikumisvõimalust ja isiklikku taksojuhti ma paraku töökoormuse tõttu pakkuda ei saa. Sai ostetud kõige odavam, mis Eesti turul tollal saada oli, aga maksis rohkem kui ükski minu auto, nimelt 2500eur.
Aga jah, peavalu on temaga pidevalt, korduvalt on masinat nööri otsas koju veetud, erinevate vigade tõttu, küll kadus andis genekas otsad, küll starter, küll viskas pooltelg otsa välja, siis on lahti tulnud kütuse eelpump ja ummistunud kütusefilter, ning tulnud lahti ka kütusevoolik. Vaidleme siin naisega teelejäämise protsendi üle võrreldes kojujõudmisega sõitudega, mina pakun paari protsenti, tema räägib 10-st.
Aga ok, tänud teema-algatajale varuosade lingi eest, tuleb hakata tellima ja varuga.
Aga starteri sain Melasi autost ja tunduvalt odavamalt võrreldes lingil pakutava originaaliga, ehk siis ca 140 euri eest, võrreldes netipoes pakutava 200+ euristega.
Rendin välja mobiilset halumasinat Japa 700TRE.
5280616
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.