Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

mosfet
Tsikkel: Yamaha XS650, Triumph Str Trpl
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 11 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas mosfet »

Mihkel555 kirjutas:

t*** f`kk ja kõik muud ilusad sõnad. Kallid autojuhid, ega need oranzid/kollased tulukesed nimega suunatuled pole niisama sinna autole külge kruvitud. Järgmine kord hakkan järgi sõitma ja ma ise ka ei tea mida teiesuguste debiilikutega teha kes neid ei kasuta, tegema hakata. Tavaline situatsioon Tallinnas - ootad mingi uimerdava sõiduki järgi pool aastat ja siis vahetult ennem sinuni jõudmist autojuht otsustab ka parklasse keerata, aga et sellejaoks suunaga märku andma? Milleks see vajalik??
Igas olukorras ma ka ise neid ei kasuta, aga no kui on oht et keegi kuskil ootab sinu manöövreid ja passib tühja, siis oleks ikkagi viisakas. Kusjuures mujal eestivahel pole tähele pannutki seda niipalju, aga just Tallinnas. Krt korralik pingviinide paraad...
Nüüd kindlasti mingid erilised asjatundjad ja teadjad mehed hakkavad mind kohe paika panema ja rääkima et ära vingu, aga no kui te suunda näitaksite nagu see normaalses liikluses vajalik on, siis minusugused vingujad ei peaks ka siia foorumisse mingeid hädaldavaid postitusi tegema tulema. tnx

Mihkel555 kirjutas:

No natuke madistamist ja küll needki lülitid peos:D
Käisin paar tundi tagasi korra tööjuures, no siuke 2km reis, Ilusti ootasin vasakpööret tehes kuidas üks Skodaomanik mõtles et milleks neid suundasi näidata et minujuurest ennem parempööre teha. Viibutasin oma keskmist sõrme( vist esimest korda) ja kui auto mööda sõitis vahtis mulle siuke 25-30 aastane blondiinike vastu suu lahti ja silmad suuremad kui tõllarattad. Vist sai aru sest parklast väljasõidul näitas juba ilusti suunakest. Vb oli siis kasu:)

cool story bro

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”