BMW R1150R värske aku koolnud- kas optimate aitab?
Re: BMW R1150R värske aku koolnud- kas optimate aitab?
Sama teema ka mul.
Enne jaurasin Yuasa akudega. Talvel aku ratta pealt maha, laadisin täis ja viisin sooja tuppa. Kevadeks oli aku tühjenenud nii palju, et starter tegi ainult paar korda joujou ja isegi korduv laadimine ei taastanud enam seda vurtsu, mis sealt uuena välja tuli (kasutan ka muide nö lolli laadijat). Nüüd aga rattal peal Varta aku. Talvel protseduur sama. Kevadel võtan aku, viskan ratta peale ja mõne pöördega masin käib. Rääkimata siis veel sellest, kui ratas seisis kevadel vahepeal kuu aega niisama ja pärast seda läks laksust käima.
Kiidan Vartat.
pets77 kirjutas:Nende "mäealuse" akudega ongi nii, et koolevad kiirelt ära. Endal vahetasin aastas korra quadil aku välja, kuna ei andnud enam korralikku voolu välja ja käima enam ei saanud. Paar korda käisin ka garantiikorras seal jutuajamisel, kuid seal oli vastus, et hobi pill ja kasutad akut vähe... Mina neile, et kasutan ka talvel seda akut korra/kaks nädalas, neil sellepeale, et ju siis on seal "niisuur" vibratsioon, et sellest lähevad läbi...
Igaljuhul panin sinna Varta peale ja see on juba kolmas aasta toimiv. Ka tsiklil on Varta peal ja see oli juba ostes peal(vis juba 4 aasta), kuid toimib laitmatult.
Enam ma neid odavaid akusi ei osta, sest need ikka mega sitad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.