Tsikliga ummikus? → Re: Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

will111 kirjutas:

GeiuLiisi, aga sa ära pauguta siis sotiga läbi, mine rahulikult ja vaikselt...

Mina seda arvamust ei jaga, et parem istun ummikus...ükskõik mida teha on parem kui ummikus istuda, ma siin pigem juba istun krt metsas ja hingan värsket õhku ning lähen liiklen siis kui ummikut enam ei ole, aga vot sinna istuma ma küll ei jää kui see vähegi minu teha on. Ajavõit per piece võib ju olla küllaltki väike (kuigi inimesed hindavad oma aega erinevalt muidugi ka) aga summaarne aja kaotus on muljetavaldav kui viitsida seda kokku arvutada. Kusjuures huvitav, et mulle pole küll siiamaani keegi kuskil tallinna liikluses ette sõitnud või miskit ära toppinud. äkki on siis kuskil linnaosades suuremad tsiklivihkajad koos :lol:

See post oli nagu piltlik näide meie anonüümsete netikommentaatorite sõnavõttudest igal korral, kui mõni tsiklist kuskil avariisse satub.
Ja ma õnneks oskangi oma aega piisavalt hinnata. Ainus aeg, mil ummikutega kokku puutun ratta seljas on siis, kui reedel Tallinnast suuna Tartusse võtan mööda Tammsaaret või Tehnikat või kui Tondi kaudu Tammsaarele pääseda üritan, kellaaeg jääb siis olenevalt reedest 16.00 ja 18.00 vahele. Muul juhul ma ei peagi oma aega kulutama seal passimisele ja kui kord nädalas seda teha, siis arvan, et võin endale lubada seda 5-10 minutit ajakaotust, sest järgneva 200km peale on see nagunii nii väike näitaja, et võitu ei saa ma tegelikult essugi, kui hakkan end sealt nädala pingetest turris autojuhtide vahelt läbi pressima.
Just eelmine reede oli hea näide - läksin Tondi kaudu Tammsaare suunas ja no kuskil ülikooli juures hakkas "ummik" pihta. Osad tõmmasid mu ees kahte äärde, et ma mahtusin ilusti vahele ja siis järsku üks lihtsalt tegi ukse lahti :D Auto liikus samal ajal ja tema lihtsalt hoidiski seda ust lahti seal :D Ma oleks ilusti läbi mahtunud, aga no ei. Uks hoiti lahti ja meil ei ole enam õues 35 kraadi sooja :D Uksehoidja oli kõrvalistuv naisterahvas siis... Aga kas siis naeruväärse minutise ajavõidu pärast oleksin pidanud häält tõstma või midagi? Olin vait, irvitasin kiivrisse ja tiksusin vooluga kaasa. kolm foori hiljem lendasin Tammsaarel sest samast autost mööda kui sittuvast kassist.
Aga see kisub juba väga OT :P

Boobs of steel, Stainless :twisted:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”