Metasas müttamiseks endurokas?
-
- Tsikkel: Suzuki Drz 400 sm
- Kontakt:
Re: Metasas müttamiseks endurokas?
will111 kirjutas:kuskil ei räägita kartmisest, monster truckiga võib ka rinkat sõitma minna, kartma ei pea seejuures kedagi...aga väga mõnu vist ka ei paku
kusjuures ka mingit "esimese" ratta juttu pole siin niiväga olnud minumeelest, lihtne fakt on, et mida raskema rattaga sa kuskil MÜTTAMA pead (jah, vaata järgi justnimelt selline sõna on teema pealkirjas), seda RASKEM ja väsitavam ning ebamugavam see on, lisaks siis sellele, et mõnda asja sa liiga raske rattaga lihtsalt teha ei saagi.
ja sinu jutt sõitma õppimisest on kah kaugele näha, et täiesti ebapädev! siililegi selge, et õpitakse ikka pigem kergema masinaga, ksavõi juba seepärast, et kukkumised on pehmemad nii rattale kui ilmselt sõitjale. kuskilt internetist võib muidugi lõputult otsida mingisuguseid videoid välja tüüüpidest, kes sõidavad kõige võimalikuga seal, kus keegi teine seda ei teeks...aga need vennad ei ole mingid krdi average joosepid! ja nad ei ole tulnud, istunud esimest korda ratta selga ja ülehomme 200kg kolakaga suurte palkide peal endurot sõitma hakanud.muide, päris pull on sinu juttulugda Maario, meenutades kuskilt nendest sajast erinevast kuulutusest seda müügi põhjust, mis olid sinna kirja pannud, see kõlas umbestäpselt nii "müün kuna tahan kergema ratta peale üle minna" ...i'd say that pretty much sums it all up, aga eks sa võid siin teemas edasi väänelda kui see sulle nii suurt pinget pakub
No ma saan aru,et ennast siin meeleheitlikult kehtestada pead sa meeleteult trükkima.Aga tulles minu müügikuulutuste juurde,kui sa juba seda mainisid/mitte,et se peaks siia teemase puutuma,Aga kergemat ratast tahan ma selleks,et kiiremini sõita saaks,loomulikult mingil hetkel tulevad piirid,et enam ei kannata sellega nii kõrgelt lennata nagu tahaks:) Kui sul minu vastu mingi isiklik viha,kirjuta ps mulle,kui,sa kuidagi enam ei suuda siis võta rahusteid! või mine hinga värsket õhku
https://www.facebook.com/Pitbikefoorum
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.