Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1101 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

XL1000 kirjutas:

Kõige enam olekski seda vaja läinud eessõitjana tagasõitjatele vastutulijatest teatamiseks,aga see seade poleks ka ilmselt nendel juhtudel aidanud,sest vahemaa oli kohati ikka pikem kui silmside.Rekkajuhid just nii lasevadki pikast rodust mööda,et keegi eestpoolt raadio(lällari) teel juhendab.Ma ikka ei saa aru ,miks ei ole tsiklite jaoks midagi reaalselt CB saatjate laadset välja mõeldud.See seade võiks ju olla statsionaarne ratta peal ning sõitjad selle seadmega bluethootiga või juhtmega ühendatud.

Me sõitsime täpselt samamoodi rekkadest mööda, esimene tegi möödasõidu ära ja selle asemel, et tuhatnelja minema kihutada andis järgmisele teada, kuidas lood on. Toimis suurepäraselt. Ka paari kolme-nelja-viie masina taha. Paaril korral tegime möödasõitu täiesti pimedas kurvis, ma usun, et möödasõidetvad vaatasid meid kui idoote. Ainukesed juhtumid, kus meil side katkes oli mägedes mitme kurvi taha, kõikidel ülejäänud juhtumitel toimis asi piisavalt hästi.

Kui tahad saada oluliselt suurmat tööulatust, siis paigaldada tsiklile startsionaarne PMR'. Sõltuvalt sellest PMR'i (BT'ga või ilma) ja peakomplekti mudelist saad selle siis ühendada vastavalt kas BT'ga, juhtmega või BT lisavidinat kasutades. Intercomil on Tribe nimeline, puhtalt tsiklistidele mõedlud jaam mis minu üllatuseks töötas väga hästi lisaks Intercomi enda peakomplektidele ka Midlandi omadega. Sena S20-ga ma seda kahjuks tööle ei saanud - tundub, et Sena soovib kasutajale igal juhul oma raadiosaatjate ühendamiseks mõeldud lisavidina maha müüa.

PS. Aastast 15.12.2015 kaovad Euroopas mobiilidel roamingu tasud ära (data ja kõne) ja hakkad kõikjal helistama kohaliku kõne hinnaga. Juba ülejärmisel suvel võid enda mobiil kasutades segaseks ladrata.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”