MaariO-Yamaha TT600E Belgarda
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 98
- Tsikkel: Suzuki Drz 400 sm
- Kontakt:
Re: MaariO-Yamaha TT600E Belgarda
holma kirjutas:Mis sul viga on? Tegelt ka. Kusjuures ise ju ka oma esimeses postis kiitsid taevani, et kui heas korras ja hästi hooldatud asja said, ka värv oli mainitud.
Nüüd aga ulud nagu eit suvalise pässi arvamuse pärast. On ikka mõnel probleemid
Eks algselt oli ,ta ilusam,aga peale paari sõitu selgus kui hea se spray värv endurole on:D Mina ei ulugi,sina ulud minu ratta teemas,Paned mingit mõtetud Teksti kokku:D
Aga ok Las jääb viimane sõna sulle:)
https://www.facebook.com/Pitbikefoorum
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
- Tsikkel: z1000sx
- Tänanud: 1 kord
Maario kirjutas:holma kirjutas:Mis sul viga on? Tegelt ka. Kusjuures ise ju ka oma esimeses postis kiitsid taevani, et kui heas korras ja hästi hooldatud asja said, ka värv oli mainitud.
Nüüd aga ulud nagu eit suvalise pässi arvamuse pärast. On ikka mõnel probleemidEks algselt oli ,ta ilusam,aga peale paari sõitu selgus kui hea se spray värv endurole on:D Mina ei ulugi,sina ulud minu ratta teemas,Paned mingit mõtetud Teksti kokku:D
Aga ok Las jääb viimane sõna sulle:)
Õhtast! Kui sa oled oma rattast siia teema teinud, siis pead arvestama ka kriitikaga. Ratas ju ilus, kuid nii läikiva pilliga enam ise küll võssa ei trügiks.
-
- Kontakt:
Eks ikka tuleb kriitikat taluda! Ma üldiselt kuskil võsas ei sõidagi:D Männikul radasi küll ja küll kus sõita ja väga äge on!,ei ole vajadust kuskile võssa sõita:D,aga vahest kui lappama läheb saab, ka seal maanduda,mingid kriimud ei häri pillil,aga tahaks,et ikka liiva pesed pärast sõitu maha mitte ei pea seda igapäev nägema.
kuna mingi sprey on poorne siis ,se kogub kõik mulla ja liiva enda sisse, seega sai värvitud ja lakitud,eks iga alles värvitud masin tundudb liiga pling,küll kulub,Rahu!
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
- Tsikkel: z1000sx
- Tänanud: 1 kord
Maario kirjutas:Eks ikka tuleb kriitikat taluda! Ma üldiselt kuskil võsas ei sõidagi:D Männikul radasi küll ja küll kus sõita ja väga äge on!,ei ole vajadust kuskile võssa sõita:D,aga vahest kui lappama läheb saab, ka seal maanduda,mingid kriimud ei häri pillil,aga tahaks,et ikka liiva pesed pärast sõitu maha mitte ei pea seda igapäev nägema.
kuna mingi sprey on poorne siis ,se kogub kõik mulla ja liiva enda sisse, seega sai värvitud ja lakitud,eks iga alles värvitud masin tundudb liiga pling,küll kulub,Rahu!
OK, nägin alles nüüd, et sul ratas müügis-vahetuses
ma natuke olen jälginud selle ratta teemat,vahepeal oli asi müügis jutt juures et kalla ja talla,väheke hiljem selgus et sidur oli ära surnud.sellist ei julge osta
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Kontakt:
426f kirjutas:ma natuke olen jälginud selle ratta teemat,vahepeal oli asi müügis jutt juures et kalla ja talla,väheke hiljem selgus et sidur oli ära surnud.sellist ei julge osta
Tänan tähelepanu eest,Siduriga oli see asi,et algselt väideti mulle juba,et sidur vahetatud,ilmselt oligi,aga seda oli tehtud kardetavasti mitte nii nagu,ette näeb kettaid õlis leotada jne,kettad läksid nahka ühesõnaga,mis on ju suht tavaline sellisel enduro kollil,siit samast foorumist ostin terve siduri komplekti ja ostuga väga rahul! hetkel liigub väga mahedalt kergitab ratast korralikult! sõita on vägev,seega ei tohiks se ju enam probleem olla?
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Võib-olla selle valge värvi puhul oleks lakkimine aidanud. Siis ei tohiks pind poorne jääda.
-
- Kontakt:
Andrea kirjutas:Võib-olla selle valge värvi puhul oleks lakkimine aidanud. Siis ei tohiks pind poorne jääda.
Mis seal enam lakkida mustus oli juba sees seal ju:)
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
- Tsikkel: Bastard
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 21 korda
väga mõnus lugemine - nagu oleks teema ja nagu poleks ka
Maario kirjutas:holma kirjutas:Maario kirjutas:Ja kui, sa sprey tuuningut propageerid vs korralikult tehtud asjale,siis ütleb, se nii mõndagi sinu enda kohta!.
Vaeseke. Kust sa välja lugesid, et ma spreivärvi propageerin?
Holma says:
Sprei ongi paras sellisele. Ajad kuskil küljetades värvi maha, kodus lased sutsti uue spreiga selga.Sul polnud tegelt midagi nagu öelda ju eks:D aga vaja ikka mingit mõtet sodi ajada siin:)
see on küll vaid minu subjektiivne arvamus, aga kogu see teema siin on üks suur sodi
see on selline müügikuulutusele kaasa aitamise teema, et hea vahepeal kiita ja rääkida, mis kõik tsikli juures ümber ja korda ja paremaks tehtud aga jah, tuleb tunnistada, et päris masendav värvilahendus on sellele hobusele selga aetud. algselt valgena nagu ta oli, nägi asi veel enamvähem viisakas välja vähemalt siit piltide pealt, nüüd oleks nagu mingi kodukootud hiinakas.
subjektiivne arvamus muidugi seegi...aga tõsiselt kahtlen, et selline ettevõtmine just müügile kaasa aitas
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
wicked kirjutas:see on küll vaid minu subjektiivne arvamus, aga kogu see teema siin on üks suur sodi
Kle 3/4 foorumist ei oska õligi vahetada ja imetleb niisama ebayst led'e ja samas mingi teine vana vaikselt nokitseb ning annab teistelegi ajaviiteks lugeda ja siis ka ei kõlba või?
426f kirjutas:ma natuke olen jälginud selle ratta teemat,vahepeal oli asi müügis jutt juures et kalla ja talla,väheke hiljem selgus et sidur oli ära surnud.sellist ei julge osta
Sa muidu tead mõnda ratast, millel sidur igavene on? Kahju muidugi, raha oli sul kindlalt valmis pandud juba.
Tal on ilmselt eluaeg hinge peal, et kunagi oma lollusest mingi yamaha rappe ostis, selle laiali lasi ja siis kallilt remontima pidi
Tort kirjutas:426f kirjutas:ma natuke olen jälginud selle ratta teemat,vahepeal oli asi müügis jutt juures et kalla ja talla,väheke hiljem selgus et sidur oli ära surnud.sellist ei julge osta
Sa muidu tead mõnda ratast, millel sidur igavene on? Kahju muidugi, raha oli sul kindlalt valmis pandud juba.
-
- Kontakt:
will111 kirjutas:see on selline müügikuulutusele kaasa aitamise teema, et hea vahepeal kiita ja rääkida, mis kõik tsikli juures ümber ja korda ja paremaks tehtud
aga jah, tuleb tunnistada, et päris masendav värvilahendus on sellele hobusele selga aetud. algselt valgena nagu ta oli, nägi asi veel enamvähem viisakas välja vähemalt siit piltide pealt, nüüd oleks nagu mingi kodukootud hiinakas.
subjektiivne arvamus muidugi seegi...aga tõsiselt kahtlen, et selline ettevõtmine just müügile kaasa aitas
Just sinusugused vennad lagastavad Teemad ära,Sa oeld siin foorumis nagu mingi külaeit alatai on midagi öelda,kui teised laimama hakkavad:) nagu ma olen märganud:).
värvilahenduse poolest on se puhtalt maitseasi mulle väga meeldib! müüb või ei müü eks ,se siis paista.Ja teema ei ole tehtud müügile kaasa aitamiseks!
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
- Kontakt:
110kw kirjutas:Mis asemele plaan osta?
Midagi kergemat:) Endurot
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
- Kontakt:
Wicked, Eks ma püüan paremini tulevikus,kui vanemaks ja targemaks saan:) Tänan arvamuse eest!
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
- Kontakt:
mella kirjutas:Tal on ilmselt eluaeg hinge peal, et kunagi oma lollusest mingi yamaha rappe ostis, selle laiali lasi ja siis kallilt remontima pidi
Tort kirjutas:426f kirjutas:ma natuke olen jälginud selle ratta teemat,vahepeal oli asi müügis jutt juures et kalla ja talla,väheke hiljem selgus et sidur oli ära surnud.sellist ei julge osta
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
Maario, sa oled selline hirmus tähelepanelik vend ma vaatan...siin foorumis küll tead, kes on külaeided, kes mõttetud vennad jne. aga siis kui sul mingi "ilgelt kiire" küsimus või "ilgelt suur" häda on siis ootad nende külaeitede ja mõttetute meeste abi küll meeleldi. pane vahelduseks ka seda tähele, et foorum ongi selle jaoks tehtud ja mõeldud, et inimesed siin "midagi ütlemas" käia saaksid. Kui sa tahad oma suuri saavutusi kuskil kuvada ilma, et keegi kunagi midagi ütleks siis selle jaoks on olemas muid võimalusi, blogid ja kodulehed and whatnot.
muide, tee omale selgeks termin subjektiivne arvamus, võibolla siis ei pea teinekord liiga palju klaverit kulutama, et kõigile oma maitsest rääkida. seda ma usun jah, et sulle väga meeldib aga kui sulle niiväga meeldib siis miks see tsikkel sul juba pikemat aega müügis on? ausalt öeldes on pehmelt öeldes naljakas vaadata neid sinu tsiklite teemasid. ostad midagi, paned KOHE müüki jutuga kui hirmus hea asi ikka on, kõrval teemas käib jutt sellest kuidas üks ja teine jupp alatasa katki või vahetamisel on...siis vahepeal värvid veel üle eks igal mehel omad hobid muidugi, aga mingisugune kriitika taluvus võiks inimesel olla, eriti kui tahad oma tegemisi sellises avatud tüüpi suhtluskeskkonnas kajastada
-
- Kontakt:
will111 kirjutas:Maario, sa oled selline hirmus tähelepanelik vend ma vaatan...siin foorumis
küll tead, kes on külaeided, kes mõttetud vennad jne. aga siis kui sul mingi "ilgelt kiire" küsimus või "ilgelt suur" häda on siis ootad nende külaeitede ja mõttetute meeste abi küll meeleldi. pane vahelduseks ka seda tähele, et foorum ongi selle jaoks tehtud ja mõeldud, et inimesed siin "midagi ütlemas" käia saaksid. Kui sa tahad oma suuri saavutusi kuskil kuvada ilma, et keegi kunagi midagi ütleks siis selle jaoks on olemas muid võimalusi, blogid ja kodulehed and whatnot.
muide, tee omale selgeks termin subjektiivne arvamus, võibolla siis ei pea teinekord liiga palju klaverit kulutama, et kõigile oma maitsest rääkida. seda ma usun jah, et sulle väga meeldib aga kui sulle niiväga meeldib siis miks see tsikkel sul juba pikemat aega müügis on? ausalt öeldes on pehmelt öeldes naljakas vaadata neid sinu tsiklite teemasid. ostad midagi, paned KOHE müüki jutuga kui hirmus hea asi ikka on, kõrval teemas käib jutt sellest kuidas üks ja teine jupp alatasa katki või vahetamisel on...siis vahepeal värvid veel üle
eks igal mehel omad hobid muidugi, aga mingisugune kriitika taluvus võiks inimesel olla, eriti kui tahad oma tegemisi sellises avatud tüüpi suhtluskeskkonnas kajastada
Kus nüüd tuli kirjanik välja,mis sul pole muud oma eluga teha kui siin targutada? Tead tihtilugu kui siin reaalselt abi vaja on,on tihtilugu üldse vaikus:) Aga siis kui polegi midagi nagu öelda siis lennatakse ühele mehele teatud grupiga peale,ja antakse aga tuld alla.vot nii!, tüüpiline!
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
- Kontakt:
nüüd said kõik midagi öelda:) kustutage se pläust ära palun mis siia nüüd tekkis:)!
Oleme kõik ikka õbrad edasi eks:
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
A millise tiitli saab päss, kes julges spreivärvi teemas mainida?
Sa tee adminniga kaupa, äkki teeb sihukese nöksu, et SINU ratta teemas teised oma arvamusi avaldada ei saa. Saadki siis ise oma ülima häälega looma löpmatuseni kiita.
-
- Kontakt:
holma kirjutas:A millise tiitli saab päss, kes julges spreivärvi teemas mainida?
Sa tee adminniga kaupa, äkki teeb sihukese nöksu, et SINU ratta teemas teised oma arvamusi avaldada ei saa. Saadki siis ise oma ülima häälega looma löpmatuseni kiita.
Sul hirmus kade meel eks,Eestlasele omane käitumine:)
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
Et mina spreivärvi mainimisega tegin sinu ratast maha vä?
Kuule, sa oled ikka täitsa loll peast, ausalt ka!
-
- Kontakt:
holma kirjutas:
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
Maario kirjutas:Aga seda kas,ma olen loll või tark sina kindlasti öelda ei saa
Loetu järgi päris öigel kohal sul seal katuse all küll köik ei ole.
Aga see ju minu arvamus.
-
- Tsikkel: Suzaki
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Maario kirjutas:holma kirjutas:
Ei süüdista konkreetselt kedagi,lic kirjutan! mida arvan,Minu objektiivne arvamus,Aga seda kas,ma olen loll või tark sina kindlasti öelda ei saa
Kuidas ei saa öelda, just ütles ju . Muide kõik olidki sõbralikud sinu vastu siin teemas, kuid pidid ikka tüli tühjast kohast alustama.
Muide lohakas kirjakeel ütleb kah nii mõndagi inimese kohta...
-
- Kontakt:
zidmänn kirjutas:Maario kirjutas:holma kirjutas:
Ei süüdista konkreetselt kedagi,lic kirjutan! mida arvan,Minu objektiivne arvamus,Aga seda kas,ma olen loll või tark sina kindlasti öelda ei saa
Kuidas ei saa öelda, just ütles ju . Muide kõik olidki sõbralikud sinu vastu siin teemas, kuid pidid ikka tüli tühjast kohast alustama.
Muide lohakas kirjakeel ütleb kah nii mõndagi inimese kohta...[/quote
Eks siin varemgi siia jõutud lõpuks,kui enam midagi tegelikult öelda pole:D
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e