Mini Chopper
Moderaator: Moded
Mini Chopper
nii, tekkis veidi küsimusi selle asjanduse kohta ( mini chopper ).
1)Kas keegi omab seda riistapuud?
2)Kuidas selline asi vastu peab?
3)Kuidas tal kiirendus ja tipp kiirus on?
4)Kas selline masin üldse tasub ennast ära?
bensu kulu tal väga suur olla ei tohiks, kuna tegu ju siiski 4 taktlise mootoriga. Väikse ülevaate asjast saate siin : http://www.autobors.ee/kuulutused/kuulu ... evt=onpost
Tänud!
1)Kas keegi omab seda riistapuud?
2)Kuidas selline asi vastu peab?
3)Kuidas tal kiirendus ja tipp kiirus on?
4)Kas selline masin üldse tasub ennast ära?
bensu kulu tal väga suur olla ei tohiks, kuna tegu ju siiski 4 taktlise mootoriga. Väikse ülevaate asjast saate siin : http://www.autobors.ee/kuulutused/kuulu ... evt=onpost
Tänud!

-
- Tsikkel: CBR 1100 XX
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Olen näinud et meil siin üks pägalik juba kaks kuud laseb ringi sellisega, nii et vähemalt niikaua peaks vastu pidama
Silma järgi on kiirus umbes 60 - 70 kanti - aga mul võibolla silm kõver
Ainuke asi et linnas sõitmiseks ei kõlba - ei paista autode vahelt välja ja võidakse lihtsalt üle sõita.

Silma järgi on kiirus umbes 60 - 70 kanti - aga mul võibolla silm kõver

Ainuke asi et linnas sõitmiseks ei kõlba - ei paista autode vahelt välja ja võidakse lihtsalt üle sõita.
Harva kodus
sidurit saab ka libstada jalaga. Nagu jawa 638-ga. Mu sõbral on see ratas. Liigub päris hästi edasi. Maanteel sai 80 sisse . Ainuke miinus on see,et raam on nõrk. Tal läks raam pooleks,kui ta ühest august läbi sõitis. Hiina värk... Mootor on muidu väga hea. Kui rohkem soovid teada,siis saada es,ma võin anda ta msni.
Sven.
Ise selle masinaga sõitnud kah. Liigub oma hinna kohta päris hästi kuigi kiirendus võiks minu arust parem olla. Samas on ta nii pisike, et piritalt Pirita Kosele sõites tekkis autode vahel kõhe tunne, kuna iga hetk oleks üks suurem elukas minust üle võinud sõita. Hea ja ilus masin ja tean ühte, kes sellega Tallinnas tööl käib iga päev, aga linnas sõitmiseks ei soovitaks.