Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Re: Soome tsiklimehed
Tänane touring sõit jääb ära. Kovasti vähäinen määrä ilmottautuneita!??
Ei näitä viitsisi lähteä vetämään jos vain muutama tulee paikalle...
-
Teema algataja
Minge siis sõitma, mis ostsite sellest tsiklist üldse.
Käydään laittamassa Putinin vastapakoitteille ihan omat vihtapakotteet...
Nähdään sitten miten siellä idässä suu pannaan??!!
Lähtö Nikkilän aakkoset (ABC tankla) klo 10.30
ajetaan reilusti kiometrejä! (n. 450)
Ja palataan illansuussa johonkin sivistyksen tienoille.
Vihta ei pakollinen!
Sääennuste näyttää vähän siltä että lähetään koittamaan, eli GO!
-
Mõni pole veel viina uimast üles ärganud ja seene mõjust toibunud. Saab näha.kas jutumehed tulevad.
-
kumar kirjutas:Mõni pole veel viina uimast üles ärganud ja seene mõjust toibunud. Saab näha.kas jutumehed tulevad.
No polnud neid jutumehi täna ka kuskil näha. Ida piiri retkelt tagasi. Mõnus 500km päev. Oli täna endalegi mõni uus pätkä.mida pole sõitnud. Olen ma küll palju sõitnud.aga alati on midagi uut.kui soome veduriga sõita. Janar.Kersti ja Sven tulid ka täna sõitma. Tänx.et tulite ka sõitma. Kersti pidas ka ilusti vastu. Aga õnneks keegi ei kuulnud midagi.kui Kersti üksi kiivri sisse torises. . Sven kutsus mind täna LEGENDIKS. Aga seda ma ju olen omal moel.
. Tegi kohe päeva rõõmsaks.Ilm oli ka hää. Mõned vihma pilved ja sajud ei rikkunud küll päeva ära. Ühesõnaga oli jees päev.
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
kumar kirjutas:kumar kirjutas:Mõni pole veel viina uimast üles ärganud ja seene mõjust toibunud. Saab näha.kas jutumehed tulevad.
No polnud neid jutumehi täna ka kuskil näha. Ida piiri retkelt tagasi. Mõnus 500km päev. Oli täna endalegi mõni uus pätkä.mida pole sõitnud. Olen ma küll palju sõitnud.aga alati on midagi uut.kui soome veduriga sõita. Janar.Kersti ja Sven tulid ka täna sõitma. Tänx.et tulite ka sõitma. Kersti pidas ka ilusti vastu. Aga õnneks keegi ei kuulnud midagi.kui Kersti üksi kiivri sisse torises.
. Sven kutsus mind täna LEGENDIKS. Aga seda ma ju olen omal moel.
. Tegi kohe päeva rõõmsaks.Ilm oli ka hää. Mõned vihma pilved ja sajud ei rikkunud küll päeva ära. Ühesõnaga oli jees päev.
kumar kirjutas:Mõni pole veel viina uimast üles ärganud ja seene mõjust toibunud. Saab näha.kas jutumehed tulevad.
Kui sa mind pidasid silmas jutumeeste all siis kahjuks pean sulle pettuse valmistama, et jah foorumisse ma ei jõudnud, sõitma aga küll!
Käisime soomlastega kahepäevasel Jyväsküla ringil ja kilomeetreid tuli siis 890 ja paar sahmakat tuli vett ka aga muidu oli päris tore.
Lõpp läks lihtsalt nii kiireks, et ei jõudnud infot edastada!
Aga kui seeni tahad siis pead küll teiste inimestega rääkima ehk keegi oskab aidata-mina selliste asjadega ei tegele!
Aga tore kuulda, et teil nv-s korda läks!
Ehk järgmine kord leidub aega, et teiega sõitma tulla-jutu järgi olete Legendid-tahaks oma silmaga ka näha-sest oma silm on kuningas!
Ja ei tasu sellise väikse asjapärast siin kukerpalle teha, kui keegi esimese tunni jooksul ei vasta-inimestel on muud ka teha nagu näiteks töö-pere-sõbrad ja muud sellised asjad! Kahjuks ei ole võimalik iga nv-s sõitmas käia-nädala sees tööl ja nv-sel perega midagi huvitavat koos teha!
Et katsume ikka viisakaks ja inimlikuks jääda siin soome teemade, sõitude ja inimeste suhtes!
-
Teema algataja
Maksupetturitele vähe infi: http://uudised.err.ee/v/valismaa/7cf0b3 ... fd5a93e967
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Eks ta valus teema ole, mõlemale poolele ja läheb veelgi kibedamaks kui seda lugeda.
http://www.maksumaksjad.ee/modules/smar ... itemid=900
Isiklikult ei poolda selliseid hatusta vedetty makse. Võiks Sakslaste Maut süsteemi põhjal teha midagi. Nii palju kui teid kasutad, nii palju maksad.
Mõlema maa valitsustel on mitmeid ühiseid jooni, kahjuks aga enamus on liigitatav sinna lolluse poolele.
Kes tahab jahuda sellest, saatku sõnum.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Uudise kuupäeva ka vaatasid?
Autode maks on nohu võrreldes tsiklite maksusüsteemiga.
-
Teema algataja
puna kirjutas:Uudise kuupäeva ka vaatasid?
Autode maks on nohu võrreldes tsiklite maksusüsteemiga.
Autode maks võib nohu olla aga enamus rotte pole võimelised maksma autovero, sest nad isegi ei jõua oma A8 bensiini osta
-
Tuono kirjutas:puna kirjutas:Uudise kuupäeva ka vaatasid?
Autode maks on nohu võrreldes tsiklite maksusüsteemiga.Autode maks võib nohu olla aga enamus rotte pole võimelised maksma autovero, sest nad isegi ei jõua oma A8 bensiini osta
Selle jaoks on ju emakesed.kes annavad pojakesele bensiini raha.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Puna, ma postitasin vana artikli selle pärast, et see sisaldab asjalike viiteid, võrreldes eelmisega.
Autod ja tsiklid on täiesti tavaline kaup nagu diivan ja telekas jms. Eu's on vabakaubandus. Ja se tähendab seda, et kõigil on võrdesed võimalused kauppade ostmiseks.
Liiklusvahendid on samuti sisuliselt, iga- päevaseks kasutamiseks, nagu mobla, peldikupott või hambahari.
Ahjaa, muide ma sõidan vana mersu panniga. Aastast 1993. Üks neist miljoni kilomeetri autodest.
Eelistan autot, mille on insener teinud, mitte kontorirotist müügiagent.
-
Keegi võiks Tuonole hea hinnaga ratta müüa. Muidu teine nii kibestunud kõigi ja kõige peale. Suvi ka perse läinud.kui alfa rimakas ära lagunes ja siis veel käsi ka katki. Saab vähemalt sõitmas käia ja ei ole enam nii kibestunud.
-
Teema algataja
kumar kirjutas:Keegi võiks Tuonole hea hinnaga ratta müüa. Muidu teine nii kibestunud kõigi ja kõige peale. Suvi ka perse läinud.kui alfa rimakas ära lagunes ja siis veel käsi ka katki. Saab vähemalt sõitmas käia ja ei ole enam nii kibestunud.
Ma ei julge osta eesti registrisse, sest pärast maksad pool tsikli hinnast trahvi ja veel vero ka ning olekski olnud odavam siit osta aga veel odavam on üldse ajale punkt panna mingiks ajaks ehk siis ostan, kui soomes hinnad maapeale tulevad (kindlustuse hinnad)
Uuest aastast ju soomes automaksud tõusevad ja selge on see, et eesti registris saanidega sõitjadel hakkab mihklipäev koitma
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
kumar kirjutas:Keegi võiks Tuonole hea hinnaga ratta müüa. Muidu teine nii kibestunud kõigi ja kõige peale. Suvi ka perse läinud.kui alfa rimakas ära lagunes ja siis veel käsi ka katki. Saab vähemalt sõitmas käia ja ei ole enam nii kibestunud.
Tõmbab igas teemas nagu eit kiunu ülesse.
-
Teema algataja
puna kirjutas:kumar kirjutas:Keegi võiks Tuonole hea hinnaga ratta müüa. Muidu teine nii kibestunud kõigi ja kõige peale. Suvi ka perse läinud.kui alfa rimakas ära lagunes ja siis veel käsi ka katki. Saab vähemalt sõitmas käia ja ei ole enam nii kibestunud.
![]()
Tõmbab igas teemas nagu eit kiunu ülesse.
Mina panin teile lugemist ja kiunuma hakkasite teie, mul suva, sest mul saan soome numbriga
-
Mul ka. Ostsin poest uue. Ja vana auto eest maksin ausalt vabatahtlikult vero.
-
Teema algataja
Vähe teemakohast ka:
Reedel ilmselt Stadi B-ilta, kella 18.00-ks motoresti, võib ka varem minna saab teiste rattaid imetleda ja juttu ajada.
Laupäeval 30.8.2014, ja kellonaika 12-18. M.A.D. B-DAY 2014 tykkimäen moottoriradalla.
http://forum.bomber.fi/viewtopic.php?f=7&t=77327
Pühapäeval saab TouRinki 4 aastaseks ja loodetakse suuremat punti sõitma, minge siis koos Kumariga eestlaste lippu kõrgel hoidma.
Kiirendamine Lappeenranna lennuväljal 6 september: http://forum.bomber.fi/viewtopic.php?f=7&t=77302
-
Kas on huvilisi.kes tahab järg.näd.lappenranta lennu värki ja kiirendamist.kiirust vaatama ja proovima. Päris üksi on natu igav minna. Läheks siis juba reede õhtul minema. Oleks ööd seal ja hommikul läheks sõud ja kiirendamist vaatama ja proovima. Aga siis oleks vaja kindlaid tulijaid.et mingi öö koha ära bronnida. Odavamad on 20-30 eurini. Kämpad.
-
Muidugi oleks veel sheffim tulla pühapäeval tagasi. Aga ei usu.et sellisele tripile oleks tulijaid. Ei tea.kas sellele pooleteise päevaselegi on tulijaid. Aga kui on.siis võiks midagi planeerida. Mõni saaks suve sõidud sõidetud ja hooaja km ka täis.
-
Vuonna 2010 syyskuun alussa TouRinki ajettiin ensimmäisen kerran. Tarkoittaa siis sitä että nyt on täynnä Vuosia 4!
Lähtö Lahnuksen Shelliltä sunnuntaina 31. elokuuta kello 11.00
Ajamme n. 390km, sisältää yhden lossimatkan, n. 8,3km soratietä sekä meksikolaisessa ravintolassa ruokailun!
Palaamme illan suussa PK-seudulle.
Jotta pystyn ilmoittamaan ravintolaan että montako meitä on tulossa on siis pakollista ilmottautua tässä ketjussa mikäli aikoo lähteä mukaan ajelemaan... Kiitos!
-
Polnud täna kedagi peale minu lippu kõrgel hoidmas. Täna käidi lääne soome kurvi teid sõitmas ja saldoks 460km. Aga jahedaks on küll juba läinud. Nahaga on juba veits jahe sõita.
-
Täna küll ei jõua. Tsikkel läheb hooldusesse. Pühapäeval küll võiks minna.kui on soovijaid.
Homme korraks üle lahe, tiir Sadam->Lennujaam->Sadam...keegi liituda viitsib, siis 12:30 peaks paadike randuma, tagasi 16:30 minevale paadile
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.