Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Soome tsiklimehed
mauk kirjutas:Ma jõudsin 10.50 käisin mõlema Teboili juures
Oli ju kirjas, et 10 45 on start
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Tuono kirjutas:kumar kirjutas:Ol7n teboil expressi juures ja teise eest sõitsin 10.42 mööda ja ei näinud kedagi.
Tüüp ilmselt mingi Tartukas, kes jäi hiljaks vähe vähe aga sa sõitsid 3 min varem välja, see pole lubatud aga muidugi oleks võinud siin ära mainida, et on tulija siis oleks oodatud.
Tuonu jutu järgi jah vist mingi tartukas.
-
Järgmine kord ole täpne. Näiteks.kui sart on kell 11.00.siis see ka tähendab seda. Ja üldiselt tullakse juba varem kohale.
-
Kas tuonol on käsi korras ja sõidu võimeline. Kas kas uus tsikkel on soetatud.
kumar kirjutas:See hall ratas olin mina ja sul oli mingit tumedat värvi vist.
Must jah....
-
Teema algataja
kumar kirjutas:Kas tuonol on käsi korras ja sõidu võimeline. Kas kas uus tsikkel on soetatud.
Tuono lõpetab ilmselt 1 sept. tsikliinimese karjääri, kui selleks ajaks head pakkumist ei tule, sest uut tiklit pole mõtet osta ja kasutatud tsiklite eest küsitakse uue hinda ning sõitjaid nagu nii ei ole, mulle ei meeldi üksi sõitmas käija nagu mingi onanist
Tuono kirjutas:kumar kirjutas:Kas tuonol on käsi korras ja sõidu võimeline. Kas kas uus tsikkel on soetatud.
Tuono lõpetab ilmselt 1 sept. tsikliinimese karjääri, kui selleks ajaks head pakkumist ei tule, sest uut tiklit pole mõtet osta ja kasutatud tsiklite eest küsitakse uue hinda ning sõitjaid nagu nii ei ole, mulle ei meeldi üksi sõitmas käija nagu mingi onanist
Tere tulemast penskarite seltsi
hakkame koos vaikselt sõitma õhtuti
ma õpetan sind kuidas tuleb korralikult sõita
-
Teema algataja
puna kirjutas:Tuono on terve suvi saanud teise käega nüüd töötada
Käsitööd teevad need kalevipojad, kelle võrrid töömaade väravas seisavad aga sõitma ei tule, loodame, et toll need lähiajal ära korjab siis nutavad ja mõtlevad, et oleks saanud natuke rohkem sõita, kui oleks pundiga sõitma läinud
Tuono kirjutas:puna kirjutas:Tuono on terve suvi saanud teise käega nüüd töötada
Käsitööd teevad need kalevipojad, kelle võrrid töömaade väravas seisavad aga sõitma ei tule, loodame, et toll need lähiajal ära korjab siis nutavad ja mõtlevad, et oleks saanud natuke rohkem sõita, kui oleks pundiga sõitma läinud
Ma loodan et kunagi varsti tuleb üks TALSINKI siis jaavad need vaenud ära eestlasi on nii vähe kui penskarid kõik eestisse jaaksid,siis soomel oleks see 500000 nalja teha vastu võtta
Tegelt mulle meeldib et siin teemas, iga üks ei köhi ma mõtlen eesti poole pealt,siin oled nagu vana jumala selja taga,isegi suur isake ei saa mind kätte
-
Teema algataja
sasss17 kirjutas:Mõni peaks kiiremas korras arsti juurde põõrduma siin foorumis
No sügis ju, mõned käivad seenel
-
Eks tuonol ikka vitutab.kui pole millegagi sõita. Punalt ka ei saanud ratast laenuks.
-
Teema algataja
Huvitav kesse jalle arsti juurde saadeti mina enam ei lähe,mine sina ise tahtsid Tuono olla
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:Huvitav kesse jalle arsti juurde saadeti
mina enam ei lähe,mine sina ise tahtsid Tuono olla
![]()
Ma lähen esmaspäeval aga miks sa sõitmas ei käi, kas oled pidevalt seenel ja pole aega sõitmas käija?
Tuono kirjutas:ssxs kirjutas:Huvitav kesse jalle arsti juurde saadeti
mina enam ei lähe,mine sina ise tahtsid Tuono olla
![]()
Ma lähen esmaspäeval
aga miks sa sõitmas ei käi, kas oled pidevalt seenel ja pole aega sõitmas käija?
Kahjuks ma viibin soome vetest eemal,asun norras ,
-
Teema algataja
Kui Soomes ei ole siis siin teemas sõna võtta ei või
Arusaadav, miks segast peksad, norras ju kõik dopingust segased.
No jah sa arvasid koguaeg et ma ole soomes pole hullu,eks jalg on seal mõlemad vennad on seal,ja omal kh asjad toimivad
Tegelt kahetsesin kui te soomest norra läksite,iga aasta vahtisin soomes,ja lootsin et keegi oleks minea,polnud kedagi,Asiis läks üle nüüd toimetan üksi
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:Tegelt kahetsesin kui te soomest norra läksite,iga aasta vahtisin soomes,ja lootsin et keegi oleks minea,polnud kedagi,Asiis läks üle nüüd toimetan üksi
Mida
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.