Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
kas siin neid 18+ naisi ka on kes rolleriga sõidavad,ma ei saa tsikli tibisi kätte oma võrriga
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Vaba mees Tallinna külje all, viiks ühe naisterahva tühja toruga supermotoga sõitma, võib ka ujuma minna ntx. Ehk siis kui kõrv kannatab kõvemat müra, siis võib ühendust võtta. Sobivad ka kurvikamad neiud
Pilte näeb siis:
https://www.facebook.com/Kimon.Tui
J2rgmine linnuke kirjas - pseudodeit miu-ga
Ja ait2h talle ka, ma ei tunne ju Tartumaad
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Kõige edukam on siin foorumis naiste sõidutamises reimps - ei raiska aega foorumis lõõpimisele ja vaidlemisele, lihtsalt sõidab.
Vähem juttu, rohkem sõitmist!
Praegu tundub, et see date foorum on meestenurk, siin rohkem mehi sõna võtmas kui naisi
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 47 korda
reimps kirjutas:J2rgmine linnuke kirjas - pseudodeit miu-ga
Ja ait2h talle ka, ma ei tunne ju Tartumaad
Sa töristasid täna Tartus Narva mäest alla ja üle uue silla?
Ma usun kyll. Lyhikesed pyksid ja maika? V6is ka soomusvest seljas olla. Ja kahejalgne seljakott
Kutsuks neiu homme õhtust sööma või lihtsalt jalutuskäigule.
Soovitavalt võiks olla tegu raamatupidajaga.
Kui on soovi võin ka pilti jagada
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
westel kirjutas:Kutsuks neiu homme õhtust sööma või lihtsalt jalutuskäigule.
Kui on soovi võin ka pilti jagada
Raamatupidaja ei ole ja päriselt deiti ka ei otsi, aga kuna sõidukaaslase teemas ei näkanud, siis mainin korra siin ka. Kuna olen suvel tööorjusest prii, siis oleks tore juba päevasel ajal midagi teha. Õhtuti olen juba varbaidpidi liivas.
westel - kas sina olid võrkpallikäsi? Kui, siis kuidas praegu?
http://www.animalistika.ee
M2 kirjutas:westel kirjutas:Kutsuks neiu homme õhtust sööma või lihtsalt jalutuskäigule.
Kui on soovi võin ka pilti jagadaRaamatupidaja ei ole ja päriselt deiti ka ei otsi, aga kuna sõidukaaslase teemas ei näkanud, siis mainin korra siin ka. Kuna olen suvel tööorjusest prii, siis oleks tore juba päevasel ajal midagi teha. Õhtuti olen juba varbaidpidi liivas.
westel - kas sina olid võrkpallikäsi? Kui, siis kuidas praegu?
Jaa, sul hea mälu... Peab plaani pidama
Kui ma homseks seda raamatupidajat ei saa, siis võiks varbad liivas võrgutada küll
Otsin naist Tartus.
Tere!
Olen mees (27 aastat vana). See on minu esimene hooaeg. Kõik on korras, kõik on lahe, kõik meeldib. Aga on olemas üks asi, et ma tahaks proovida – kellegagi koos sõita, kui see inimene on tagaistmel. Huvitav, et kuidas see üldse on, kuidas mootorrattas käitub, jne. Seepärast, otsin naist, kes aitaks mul mu unistuse täide viia .
Minu mootorrattas on roheline Kawasaki Ninja 300 Special Edition (2014) (võib-olla keegi juba näinud mind Tartus; sõidan veel kaameraga ). Foto: http://www.motorcyclesdirect.co.uk/uplo ... 0%20SE.jpg
Sa sobid, kui:
sa oled naine
su kasv on enne 170 cm
sa oled Tartus
sul on vajalik varustus olemas (kiiver, jne.)
sa oskad inglise või vene keelt (mitte nii oluline, aga eesti keel ei ole minu emakeel, ja, kahjuks, ma ei oska eesti keelt nii hästi)
sa ei mõtle juba, et ma olen loll, et kirjutan sellised asjad siin
Kui on mingid küsimused, kirjuta siin. Kui oled huvitatud, siis saada palun privaatasõnumi (oleks ka hea näha sinu fotot, sest tahaks leida kedagi, kes oleks meeldiv minu jaoks).
Väga loodan kedagi leida.
P.S. See pole "date" kuulutus.
Re: Otsin naist Tartus.
Nagu ma mõistan, siis sul varasemad kaasreisijaga sõidukogemused puuduvad?
AruMaEiSaa, et miks peab kaasreisija (loe katsejänes) seepärast just NAINE olema?
Aga kas sul ema ei mahuks sadulasse, kui see just NAINE olema peab?
NB: mulle võivad naised samuti pilte saata...
Sõitma ei vii... TOP 3-e kutsun lihtsalt jalutama....
Miks saag? Vastupidi, minu arvates väga OK esimene postitus. Paljud teist seda julgeks? Ei usu, et väga paljud.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
oeh tibimagnetid ja ekukeku
teema läks date alla.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Tsikkel: Honda CBR600F
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Kõik ilusti kirjutatud Torkab teiste seast silma
Vastan enamusele kriteeriumitele (v.a. see, et olen pikem kui 170cm), aga tagaistmel ei sõida
Ehk siis soovin kõike paremat ja loodan, et leiad kellegi
Reimps, see on täitsa sinu stiil, sellepärast kaitsed?
Tahab kaassõitjaga proovida, deit ei ole, naine PEAB olema, lisaks veel ka pikkusepiirang. Ei ole deit, ei ole.
reimps kirjutas:Miks saag? Vastupidi, minu arvates väga OK esimene postitus. Paljud teist seda julgeks? Ei usu, et väga paljud.
Kui tahaks, siis ei peaks foorumis udu ajama.
arxxxy kirjutas:mella tahab tegelt ise tagaistmele sõitma minna
![]()
![]()
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
mella kirjutas:Reimps, see on täitsa sinu stiil, sellepärast kaitsed?
Tahab kaassõitjaga proovida, deit ei ole, naine PEAB olema, lisaks veel ka pikkusepiirang. Ei ole deit, ei ole.reimps kirjutas:Miks saag? Vastupidi, minu arvates väga OK esimene postitus. Paljud teist seda julgeks? Ei usu, et väga paljud.
Vähe rohkem respekti, kodanik ei pane ju isegi kaalupiirangut, misiganes naissoost isik sobib
Pikkuse piirangust võib täitsa aru saada, kui tagaistuja ümbert kinni võtab ja käed kaela või silmade kohale satuvad ei saa ju hästi sõita Ratastel tavaliselt veel tagaiste natuke kõrgemal kui juhi oma.
-
- Tsikkel: Honda CBR600F
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Pikkuse piirang täiesti adekvaatne. Normaalsed naised ei pidavat olema pikemad kui 170 cm anyway
arxxxy kirjutas:Pikkuse piirang täiesti adekvaatne. Normaalsed naised ei pidavat olema pikemad kui 170 cm anyway
Oled valesti aru saanud, sellest pikkusest alates on ikka norm naised, alla selle on nn m****vurrid
_HaVok_ kirjutas:Tere!
Olen mees (27 aastat vana). See on minu esimene hooaeg. Kõik on korras, kõik on lahe, kõik meeldib. Aga on olemas üks asi, et ma tahaks proovida – kellegagi koos sõita, kui see inimene on tagaistmel. Huvitav, et kuidas see üldse on, kuidas mootorrattas käitub, jne. Seepärast, otsin naist, kes aitaks mul mu unistuse täide viia
.
Minu mootorrattas on roheline Kawasaki Ninja 300 Special Edition (2014) (võib-olla keegi juba näinud mind Tartus; sõidan veel kaameraga
). Foto: http://www.motorcyclesdirect.co.uk/uplo ... 0%20SE.jpg
Sa sobid, kui:
sa oled naine
su kasv on enne 170 cm
sa oled Tartus
sul on vajalik varustus olemas (kiiver, jne.)
sa oskad inglise või vene keelt (mitte nii oluline, aga eesti keel ei ole minu emakeel, ja, kahjuks, ma ei oska eesti keelt nii hästi)
sa ei mõtle juba, et ma olen loll, et kirjutan sellised asjad siin
Kui on mingid küsimused, kirjuta siin. Kui oled huvitatud, siis saada palun privaatasõnumi (oleks ka hea näha sinu fotot, sest tahaks leida kedagi, kes oleks meeldiv minu jaoks).
Väga loodan kedagi leida.
P.S. See pole "date" kuulutus.
Kui sa selle kuulutuse ise küsisid siis eesti keelega sul küll ei tohiks suhtlustasemel probleemi olla...
mella kirjutas:Reimps, see on täitsa sinu stiil, sellepärast kaitsed?
Ma kaitsen alati selliseid, kellele siin alusetult selga lennatakse. Iga kord ei ole vaja mõnitama hakata, pealegi tõenäoliselt vennasrahvusest mees on punnitanud meie keeles küsida. Isegi kui lasi tõlkida, siis isegi selline vaevanägemine väärib ikka austust. Meil on vaja pigem "oma sibulaid", aga mitte neid teisi
Etteruttavalt - lendan ise ka selga jah, aga mul on kuues meel idiootide tabamisel, seega ma ei eksi.
Ja nii lihtne see ongi
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Empaatiavõimet pole lihtsalt igaühele antud. Mis neist ikka, kuigi kahju on neist kelle peale välja valatakse.
Kahju, et ratturite hulgas selliseid nii palju on
Kommionu kirjutas:Nagu ma mõistan, siis sul varasemad kaasreisijaga sõidukogemused puuduvad?
Jah.
Kommionu kirjutas:AruMaEiSaa, et miks peab kaasreisija (loe katsejänes) seepärast just NAINE olema?
Ma olen mees, ja mul on palju huvitavam ja meeldivam olla naistega. See on täiesti normaalne. Jätan kõiki mehi sulle .
Lauri23 kirjutas:Kui sa selle kuulutuse ise küsisid siis eesti keelega sul küll ei tohiks suhtlustasemel probleemi olla...
See nimetatakse "passiivne keeleoskus". Kirjutamine ja räägimine on erinevad asjad. Saan ka rääkida, aga... kõik sõltub situatsioonist ja teemast.
mella kirjutas:Ei ole deit, ei ole.
Jah, ei ole deit. Tahaks lihtsalt keegi leida, et proovida koos sõita. Ma ei tahtnud selles teemas kirjutada just sellepärast. Inimesed hakkavad mõtlema rohkem, kui see on vaja. Ja, võib-olla, keegi isegi ei vaata siia, sest ta ei otsi deiti. Ma ei tea miks mu kuulutus oli nihutatud siia .
Ära muretse, "deit" on ka mitte-seksi-eesmärgil kohtumine. Lihtsalt moderaatoritel on jube vilkad näpud viimasel ajal ja üritavad anarhiast korda tekitada, sellest ka see teema tõstmine siia
Ja usu mind, 75% kasutajatest loeb salaja seda teemat, lihtsalt uudishimust kasvõi
Küll mõni häbelikum Tartu neiu sulle kirjutab, ma olen ise mitut selatkandi näkki sõidutanud. Kah lihtsalt niisama ja muidugi ka sellepärast, et meest sõidutada on tõepoolest veidi imelik. Heterode värk, kõik ei peagi aru saama
HaVok, ära otsi siit foorumist sisukaid vastuseid. Ära vasta idiootidele ning pika peale harjud ära teatud kasutajate postitusi mitte lugema.
PS: Su eesti keel on parem kui enamikul siin foorumis. Mõned kalevipojad saavad aastas max kaks korda komale ja punktile pihta...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.