Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
VWman kirjutas:kaval kirjutas:nii,kas keegi tegeleb tahkeküttekateldega,akumulatsiooni paakidega ja nende paigaldamisega.oleks soov osta aga hinda tahaks head,võin ka korraliku kaustatud osta !
Mul ka vaja, jagab siis keegi süsteemi ?
Vaja paigaldada puidukatel , õhk-vesi pump, aku-paak, ühesõnaga välja ehitada toimiv süsteem. Asukoht, Saku
Mul on üks toimiv 35kw rapla oma olemas. Tahaks väljavahetada voimsama vastu. Vota ühendust kui huvi on ja tule vaata üle. Ise ka saku vallas. Juhul kui sa uut ei otsi muidugi.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Katelt ma ei otsi ja muid materjale ka mitte...otsin pädevat isikut kes süsteemi valmis ehitaks.
jbob kirjutas:Mul on üks toimiv 35kw rapla oma olemas. Tahaks väljavahetada voimsama vastu. Vota ühendust kui huvi on ja tule vaata üle. Ise ka saku vallas. Juhul kui sa uut ei otsi muidugi.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
VWman kirjutas:Katelt ma ei otsi ja muid materjale ka mitte...otsin pädevat isikut kes süsteemi valmis ehitaks.
jbob kirjutas:Mul on üks toimiv 35kw rapla oma olemas. Tahaks väljavahetada voimsama vastu. Vota ühendust kui huvi on ja tule vaata üle. Ise ka saku vallas. Juhul kui sa uut ei otsi muidugi.
http://os.ee/ - minu naabrimees, tegemist on perefirmaga.
OK, tundub, et mu kirbuturu teema tsikliraami kohta on veidi segane (ma ise ei saa ka täpselt aru, mis ma öelda tahtsin ), siis küsin siin -
kas keegi on lähiajal Kuusakoskisse minemas ja kas ta viitsiks selle katkise raami metalli viia? Väike kopikas teenustasuna (võin ka musi teha, mul komplekse eriti pole, aga publikut on vaja) ning ülejäänud summa siis mulle. Ma ei teagi, mitu rasket euri ühe tsikliraami eest saab, aga prügikasti ta ei mahu ning miks mitte vanarauda viia. Lihtsalt ise ei satu Betoonisse lähiajal..
Miskist garaaziinventari ei anna kokku kruttida? Lauda või midagi.
kult kirjutas:Miskist garaaziinventari ei anna kokku kruttida? Lauda või midagi.
Ei uśu väga, aga samas mõni osavam ehk saab hakkama
Mul kirbukateemas pilt ka lisatud.
Juhuks, kui tegeleb autorehvidega, postitan ka siia. Tarvis naastrehvi Sava Eskimo Ice 205/55/16. Võiks olla võimalikult heas seisus. Möödunud talvel õnnestus naisel löökaugus üks täiesti puruks sõita, tuli ära visata, 3 tk aga on veel väga heas korras ning mu meelest on need rehvid seni parimad, mida kasutanud olen.
Ehk kellelgi on just 1 või 2 tk üle ning pole viitsinud kuulutada... mine tea kuskohast õnn naeratab. hyke@hot.ee
oil kirjutas:Juhuks, kui tegeleb autorehvidega, postitan ka siia. Tarvis naastrehvi Sava Eskimo Ice 205/55/16. Võiks olla võimalikult heas seisus. Möödunud talvel õnnestus naisel löökaugus üks täiesti puruks sõita, tuli ära visata, 3 tk aga on veel väga heas korras ning mu meelest on need rehvid seni parimad, mida kasutanud olen.
Ehk kellelgi on just 1 või 2 tk üle ning pole viitsinud kuulutada... mine tea kuskohast õnn naeratab. hyke@hot.ee
Küsi http://www.grip.ee
Kuigi tal kodukal seda konkreetset pole siis äkki tellib Sulle selle ühe rehvi
Siiani olen saanud oma rehvimured alati seal lahendatud
Tere,
kas mõni elektrik (Tallinnas) igavleb puhkuse ajal ja viitsiks kesklinnas ühe juhtme vedada ja pistikud ühendada. Sai paigaldatud köögimööbel aga pistikud töötasapinna kohale jäid tegemata
Tasu garanteeritud!
555 66 176
Puurkaevupumpa 4" tahaks odavalt , saab keegi aidata ?
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Kes mu HTC targa telefoni lahti võtaks ja ära puhastaks? Paar korda märjaks saanud ja enam päris õieti ei toimeta. Esinduse leian isegi üles, pigem otsin kedagi kes ise teeks.
Kontaktiks ES ja piirkond Harjumaa.
Äkki pakkuda kellegi 4 velge Nissan X trailile. Võivad olla ka plekid ja kasutatud. Mõõdud,, 16 tolli, augud 5x114,3 ja keskava 66,1.Neti pakkumistega olen kursis.Tänud.
jama seis siis ja garantii alla ei lähe. vesi ja elektroonika pole sõbrad. omal telefon jäi uuest peast paduka käte ca kaks aastat tagasi ja siiani töötab (kui akukaane emaldasin siis vesi oli ka seal) aga vahel viskab lambist vimkasi
davidsoniharald kirjutas:Kes mu HTC targa telefoni lahti võtaks ja ära puhastaks? Paar korda märjaks saanud ja enam päris õieti ei toimeta. Esinduse leian isegi üles, pigem otsin kedagi kes ise teeks.
Kellegil autoveotreilerite rendiga tegeleb?
Mida lähemale Tallinnale, seda parem.
Keegi mulle homsest pühapäevani autot laenata saab? Vaja kass+kass sinna transportida, ratta külge ma neid tüüpe väga kinnitada ei taha
Vaja Tln-Tartu-Tln teha, kaameratesse ei sõida ja matsu ka ei pane. Üleüldse olen eeskujulik liikleja teatavasti. Isegi kaine olen enamik aega.
Fiesta on küll äge, aga palun mitte pakkuda, võtaks mõne mootorimahu 1,6-sest alates.
EDIT: Ja olemas
Kellegi kaudu tiibvärava avamiseks sulgemiseks mingit automaatikat saab parema hinnaga?
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
Keegi saab pakkuda projektorile seinakinnitust ja ekraani(laekinnitusega).
Keegi Tallinnas vineeri müümisega ei tegele ?
Hinnad tunduvad kuidagi retsid olema, äkki õnnestub vähe paremaks neid timmida.
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
Raits66 kirjutas:Keegi Tallinnas vineeri müümisega ei tegele ?
PROBEX OÜ on siiani parimat hinda teinud muidu.
Kauri
-
- Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Ja mina sain siit hea hinnaga http://vineerid.ee/
Raits66 kirjutas:Keegi Tallinnas vineeri müümisega ei tegele ?
PUUPAADID
-
- Tsikkel: vändast käima
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 41 korda
Keegi mõistliku hinnaga männi või kuuse liimpuitplaate oskab soovitada?
Kes pakub liivapritsiga abi valuvelgede puhastamisel värvist
Soovitavalt Tallinna ümbrus
(4 velge 16") Hinnapakkumine koos kontaktidega PS-i
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Valuvelgi ei puhastata üldiselt liivapritsiga, kui need mingid käsnad just ei ole. Selleks on pigem klaaskuul või sooda. Kasutaja Libek-il on siin motikate restaureerimise teema, tal on klaaskuul. Küsi järgi.
Aga kui liivapritsi ikkagi, siis vana hea Männiku. Viimati oli neil päris okei liiv ka, raam jäi väga ilus rattal. Guugelda "Männiku liivaprits".
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Margus kirjutas:Kes pakub liivapritsiga abi valuvelgede puhastamisel värvist
![]()
Soovitavalt Tallinna ümbrus
(4 velge 16") Hinnapakkumine koos kontaktidega PS-i
Alumiinium on liiva jaoks veits liiga pehme kraam, soovitaks soodapritsi ennem.
Tort kirjutas:Valuvelgi ei puhastata üldiselt liivapritsiga, kui need mingid käsnad just ei ole. Selleks on pigem klaaskuul või sooda. Kasutaja Libek-il on siin motikate restaureerimise teema, tal on klaaskuul. Küsi järgi.
Aga kui liivapritsi ikkagi, siis vana hea Männiku. Viimati oli neil päris okei liiv ka, raam jäi väga ilus rattal. Guugelda "Männiku liivaprits".
mx77 kirjutas:Alumiinium on liiva jaoks veits liiga pehme kraam, soovitaks soodapritsi ennem.
Ok,ok. Väljendasin ennast natuke valesti jahh aga tänud parandamast ja vihje eest
Sai siis googeldatud:
Adamantos OÜ
Männiku tee 106
tel. 55 633 941 Jevgeni
Valuvelg 16" teeb hinnaga 10 eur tk ja kasutavad ikkagi liiva aga mingisugust eriti peenikese teraga liiva ning pidid teadma, et mida teevad
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Kes Tallinnas korstnaid laob? Vaja pööningule korstnajalga (ja siis ka katusele pitsi) uut, ajab pigi teine juba kõvasti välja.
Materjali mul ka endal pole.
Korstna kõrgus on umbes 5m, laduda on vaja umbes 400 kivi.
Vana saan ise ära lammutatud vahetult enne, kui tegija uut tegema hakkab.
Materjali eest saan maksta kohe, kui see tuuakse, töö eest maksan kohe, kui töö on tehtud.
Töö võiks alata juba eile
Pöördu Mossemees poole. Lisaks kuldsetele kätele on tegemist erudeeritud inimesega. Kuni ta laob saad kvaliteetjuttu ajada.
Tere.
Kas kellelgi oleks võimalust orgunnida Laagri piirkonda paar kanti pinnast. Jalgtee alla truubi peale oleks tarvis. Võimalikult liiva-kruusa segust.
Samuti otsin maakive. Igasuguse info eest tänulik!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.