Õnnetused mootorratastega [2014]

motarded
Tsikkel: Uus tulekul

Re: Õnnetused mootorratastega [2014]

Lugemata postitus Postitas motarded »

Tere!
Pean ka siin siis enda teist sünnipäeva natuke. 19.08.14 kella 00.30 paiku koju sõites umb 80+ km/h jooksis sea kari ette ja ütleme nii mis naha päästis oli kas väga hea kaitseingel või siis kiiver.
Kuna hoogu maha ei jõudnud pidurdada siis toimus asi väga kiiresti ja sea ja minuvahe oli peale laksu umb 100 m , minu ja sea vahel ei olnud ühtegi jälge vaheapel olnud , niiet arvata on et see 100m toimus minujaoks õhus , maandumine toimus vasaku küljepeale ja siis ratas 2-3 m minu taha. Välja sõites kodus veel mõtlesin et kas panen täis varustuse selga ,ehk kiiver saapad ja enduro riided, aga ei pannud ja nüüd ma siis lakun siin oma haavu.
Ütleme nii, et riided mis seljas olid pidasid lohisemisle suht hästi kusjuures vastu , shoftshell jope ja tavalised teksad koos madalate nike tossudega, Õnneks olid korralikud kindad käes mis hoidsid käed tervena.Mopeed on omadega õhtal mahlad väljas ja esiots murdund. Panen siis siis mõned pildid ka mis said tehtud varahommikul ja nüüd. Panen kõigile südamele , olge kruusateedel ja metsavahe teedel ettevaatlikud , mina sain oma laksu kätte aga meelt ei heida, varsti on load taskus ja soetan nö päris mootorratta .
Seniks kõigile turvalist liiklemist :bsmile:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Viimati muutis motarded, 20 Aug 2014, 11:19, muudetud 2 korda kokku.

Mine “Vaba teema”