Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Re: Hälvik-autojuhid
koi kirjutas:Paistab, et ma ikka päris juhmiks jäänud...
Sa võitled praktiliselt endast 10 korda raskema tehnikaga füüsiliselt, virvendades tal ees, taga ja küljel..
Siis ta sõidab sul veel tsiklile otsa ja lahkute peale politseiga sõbralikult vesteldes suurte sõpradena...
Ei jõua mulle kuidagi kohale, millist maailma nüüd päästsid...
Mis oli asja mõte?...
Oleks esimese pealekeeramise alla neelanud ja oma teed läinud, lastes kangelase lihtsalt peeglites täpiks, poleks edasist jama ja riski olnud... Aga võib olla, et ta tõesti ei märganud sind esimesel korral õigeaegselt ja vaatas asja kui sinu ette süstimist vabale kohale?
Selge see, et sul õigused ja kõik muu kodaniku kohus sekkuda rikkumistesse, aga vennike ju ei muutu nagunii headuse etaloniks...
Või arvad, et muutus?
Võtmesõnaks mehe leebumises on siiski su kõne politseiga ja tema vimm kaherattalistega sõitjate vastu vaid süvenes...
See minu nägemus asjast.
Võibolla kirjeldasin eelnevalt natuke segaselt.
Esimese pealekeeramise olekski alla neelanud ja olin seda juba unustamas, aga tegelane tegi seda 200 meetri pärast uuesti.
Nõustun, et esimesel korral võibolla tõesti ei märganud. Aga 2x 200m jooksul?
Kuna usun et mees võis tõesti järgi mõelda ja ehk ka oma edasist käitumist muuta, siis arvan, et see 20min ajakulu oli seda väärt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.