Õnnetused mootorratastega [2014]

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Õnnetused mootorratastega [2014]

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Ma ei saanudki aru. Suht imelik oli hah. Nad seisid rollerivenna ümber nagu kaarnad. Osad olid põhjustaja auto juures. Kokku oli seal kaks autot. Ilmselgelt ei olnud seltskond kõige kainem vähemalt osa neist. Üks noormes oli paalja ülakehaga teine kiskus demonstratiivselt särgi seljast ja hakkas lihaseid soojendama (nagu kohe hakkaks kaklema), üks vend oli rollerivennale rinnaga peaaagu vastu läinud ja seletas midagi valjusti. Tibid tekitasid mingit mõtetut draamat hoidsid kätega peast kinni ja üritasid kutte rahustada.Tegemist oli venekeelt kõneleva mehe ja eestikeelt kõneleva noorukite kambaga. Kui tagasi naasin olid nad minema läinud ning põhjustaja sõitis minema. Rolleri mees oli ilmselgelt shokkis kogu sellest üritusest. Ma veel nägin kuidas noored liikusid vaikselt Õismäe sise ringi suunas. Suure tõenäosusega need on need n.ö. sportlased kes seal spordiväljakutel kogunevad ja pumpavad. Alkohol, mõistuse puudumine ja naiste ees musklite näitamine tegi oma töö. Õnneks auto numbrimärk ja mark said ilusti politseinikele üleantud.

Isegi kui rolluvend oleks olnud süüdi, siis ei anna see õigust talle kambakesi külge minna ja ennast pooserdada sellisel kombel ning hiljem avariisündmuspaigalt lihtsalt minema sõita.

Igal juhul kui oleks alguses noored kohe olukorra paberile ajanud ja poleks lasknud sõbral ära sõita, poleks ka politseid kohale vaja ja isegi kui nad oleks olnud joogised oleks nad sellest olukorrast välja tulnud ja võinud hiljem veel ka õnnetuses õigeks jääda.

Nüüd aga isegi kui rolluvend oli süüdi, kuigi talle sõideti sisse ringi peal ringipeale kiirendades (mees kulges ringil ja auto kiirendas ringile nii ta väitis mina seda ei näinud). Siis nüüd ootab noormeest veits rohkem seletamisi.

Igaljuhul inetu lugu. Vaevalt, et kedagi neist huvitas kas mehega on kõik korras ja kas talle abi on vaja anda... See, et ta püsti oli ja suutis helistada, ei tähenda alati seda, et temaga on kõik korras. Enda kogemuselt võin öelda, et valu tuli alles 3-4 h hiljem kui shok hakkas leevenema.

Ma olen märganud sellist tendentsi, et haaberstis, kui on mitu päeva ilusad ilmad siis inimesed käituvad ikka väga vastutustundetult. Juuakse liiga palju ja tehakse palju lollusi. Mustamäel sellist lausjoomist ei olnud seal olid vaiksed narkomanid kes süstisid vaikselt metsas ja varastasid mis halvasti vedeles. Haaberstis narkareid on vähem aga see eest on palju noori kes vägijooki ratvitavad ja siis peale trenni hakkavad vägitegusid tegema. Täispeaga autodega sõitma. Hoovialas kiirendama ja koolimaju ümbritsevaid võrkaedu lõhkuma...

PS: lisaks kui Simpsonite multikas oli igavesti põlev kummihunnik :D siis Õikal on igavesti põlev koolimaja :D sellest on saanud juba kohalik vaatamisväärsus.

Mida me täna teeme? Kas lähme haabersti ringile ajame kellegi alla ja näitame muskleid? Äää ei viitsi paneme parem koolimaja põlema!

Mine “Vaba teema”