Viljandi kruiis. 22.06.2005 start Tallinnast 17.00 - 17.30
tere hommikust!
paar küsimust ja ettepanekut:
et mis viljandis saab? paar tundi ringi sõita ja tagasi. Äkki võtaks telgi kaasa ja saaks väikse õlle ka õhtul lubada- niikuinii ennem kahtteist Tallinnasse tagasi ei jõuaks.
Kas minnakse mööda tartu maanteed või viljandi oma? Tartu maantee, sellel kellaajal, ma arvan pole grupisõiduks kuigi tore asi - terve tee olekski üks suur möödasõit eesliikujatest ja grupp pudeneks kole laiali. Samas vahet pole - kõik ju teavad kuhu minna ja kus kokku saada. Mina eelistaksin siiski läbi rapla - türi minna.
Tänan tähelepanu eest:)
paar küsimust ja ettepanekut:
et mis viljandis saab? paar tundi ringi sõita ja tagasi. Äkki võtaks telgi kaasa ja saaks väikse õlle ka õhtul lubada- niikuinii ennem kahtteist Tallinnasse tagasi ei jõuaks.
Kas minnakse mööda tartu maanteed või viljandi oma? Tartu maantee, sellel kellaajal, ma arvan pole grupisõiduks kuigi tore asi - terve tee olekski üks suur möödasõit eesliikujatest ja grupp pudeneks kole laiali. Samas vahet pole - kõik ju teavad kuhu minna ja kus kokku saada. Mina eelistaksin siiski läbi rapla - türi minna.
Tänan tähelepanu eest:)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.