Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga
-
Teema algataja - Postitusi: 5362
- Tänanud: 47 korda
- Tänatud: 396 korda
Re: Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga
Võrdluses on auto kindlustus näiteks 6-7 kuud vs. tsikli kindlustus sama pikka aega. Tsiklile maksab miski 7 kuud kindlustust igatahes kuskil 25 miskit eurot kui ma nüüd õigesti mäletan
Parkida on vaja erinevates kohtades, aga point on pigem selles, et tallinnas maksad parkimise eest ju suht kenasti igaljuhul...see ei pea vanalinn olema. Seal ma autoga vist kunagi parkimas käinud ei olegi. Teiseks, tsikliga üldiselt pargib ukse, autoga tihtipeale kuskile eemale paratamatult. Noh jah, absoluutselt kõiki asju rahas mõõta ei saa, aga ka mugavus ja ajakokkuhoid on minu jaoks väga olulised asjad siiski. Autoga parkimise peale kulunud summasid täpselt arvestanud ei ole aga eks ta miski 15euri per kuu äkki võib ikka olla.
kui alles hiljuti veel viimsis korter oli siis hommikul sealt järve kanti töölesõit võttis olenevalt mineku kellaajast 45min kuni tund laias laastus, tsikliga võttis 15-20 minutit max. no selline 35-40min erinevus, see korruta siis kahega päevas. eks mingeid muid sõite ole muidugi ka nädala jooksul, mis ilmselgelt samuti tsikliga alati kiiremad. no mis ta teeb, keskmiselt nii 6h puhast ajavõitu nädalas vähemalt. selle 6h võiksin ma siis näiteks samahästi tööd teha ja summa on päris korralik per nädal. närvikulu võit on omaette teema muidugi auto vs. tsikkel, eriti vist minu puhul
üks asi, mida tegelikult aga veel tuleb arvestada, ega see autoga ummikus passimine mingi tasuta tegevus ei ole. kütust kulutad per päev 2h autoga ummikus tiksudes ja jahedat õhku tootes ikka juba vähemalt 3 korda rohkem kui a'la 3 korda lühema ajaga tsikliga ummikust mööda sõites.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.