Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga
Re: Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga
Ok, my mistake. See kuidas teema on tekkinud ja et tegelik autor on mõni üliagar mode, see on mul märkamata jäänud.
Will, pidasin silmas seda, et sinu kirjutistest kumab üheselt läbi põhimõte - kasutatud on ainuõige ja ainult loll ostab uue. See siis lihtsustatult kokkuvõtlik. Selle taustal ongi majanduslikult kasulikum ratast üldse mitte omada, siis pole üldse kulusid. Ka jääb su õlivahetuse kirjutisest mulje, et selline otsus on tehtud kokkuhoiu nimel, mitte arvestusega et mootori eest parimal viisil hoolitseda. Ah ei viitsi sel teemal pikemalt jahuda. Küsiks vaid, et kui tihti sa tsiklil õli vahetad?
Mis puutub long-life õlisse, siis endal üheks autoks VAG grupi sõiduk kus samuti long-life sees. Hoolduste osas on selgelt kirjas, esimene vahetus 30tuh või 2 aasta järel ja edaspidi 30tuh või iga aasta järel. Vastavalt sellele kumb enne täitub, mitte kumb hiljem täitub. Loomulikult võiks ennast tehaseinseneridest targemaks pidada ning vahetada 30tuh tagant. Aga sel juhul oleks garantiiga nägemist ja kuna mu läbisõidud on kasutajate Will ja Davidson... omadest kordades suuremad, siis ei riski sellega. Ausalt öeldes on minu arust ka 30tuh palju oludes kus suvel on üle +30 ja talvel -30 ligi. Ja väga suur vahe on mitu käivitustsüklit selle 30tuh sisse jääb. Kas käivitad korra ja siis sõidad 200km jutti, või koosnevad su sõidud 5km otsadest mille ´jooksul motor ei saavuta talvel normaalset töötemperatuurigi.
Ah, blablaa pikk jut on s..t jutt. Eks te ise tea mis oma liikuritega teete. Hea oleks kui te müügi korral ostjat ka oma hoolduspõhimõtetest valgustaks. Ja eelnevast võitegi välja lugeda 1 põhjuse miks ma uut asja eelistan.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.