Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kõige mõtekam on sõita mingi vana ja väsinud tsikliga

Lugemata postitus Postitas will111 »

endal kusjuures päris huvitav jälgida seda minu poolikust lausejupist vägivaldselt tekitatud teemat. nii palju on neid, kes muudkui seletavad kui loll ja kui mõttetu, aga ometi on kõigil vaja seda ikkagi tulla ja ära öelda...ja siis noh nagu muuseas natuke juurde kah :lol:

ühesõnaga - edaspidiseks paremaks mõistmiseks, et "teemaalgatajat" kui sellist tegelikult ei eksisteerigi! JAH, teema mõte tõepoolest ongi puhtalt vaidlemiseks-arutlemiseks, küll aga pole siin mingit pistmist minu otsuste või nende õigustamisega. päris raske oleks minna kuskile ja hakata kellegile õigustama, et miks mul peab just 4 mootorratast olema...vabalt olen valmis tunnistama, et vähemalt pool sellest on täitsa emotsionaalne värk, hobi ja huvi.

majanduslikust mõttekusest rääkides, äkki härra M.T räägib lähemalt miks mulle oleks kõige kasulikum üldse mitte tsiklit omada? kas see on ka kuidagi seotud faktiga, et ma olen autol 6a jooksul 2x õli vahetanud...sel juhul tahaks vastavat selgitust kohe eriti kuulda :lol:
muide, rääkides veel sellest konkreetsest autost siis õli vahetati tal umbes 2+ aasta tagant ka enne mind (in real life käib see loomulikult ikka läbisõidu, mitte kellegi osava müügimehe välja mõeldud muinasjutu järgi) ja ennäe ilget imet, auto sõidab ja töötab ilma üheainsagi probleemita oma 12ndat hooaega. ilmselt 3-4 hooaega veel kasutust ja siis võib juba vaikselt maha kanda, kuna igasuguseid muid pisivigasid peale mootori töötamise tekib nii vanal autol selleks ajaks üsna tempokalt. aga kuna siin on osad tõesti vist suured mootoritohtrid ja spetsialistid siis tahaks ikkagi teada, millised surmahädad minu auto mootorit nüüd need viimased hooajad enne maha kandmist veel kimbutama hakkavad tänu minu majandusliku võimekuse puudumisele?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”