Võimalikult hooldevaba (kerge)endurokas?
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: Võimalikult hooldevaba (kerge)endurokas?
Selle XR-i käima löömisega on nagu iga teisega, eks oma ratta kapriisid tuleb selgeks saada. Nii lihtsalt see muidugi ei lähe nagu näiteks 450-sed krossikad. Vändale tuleb tüki tõsisemalt survet avaldada. Mul oli muidu matsupill aga, kui juhtusid kummuli käima siis 10-15 matsuga ikka kustutasid end korralikult ära. Rakke kahepäeva endurol, 32 kraadises palavuses ja päeva teisel poolel, peale teist järjestikust kummuli käimist, Kamariku karjääri paenõlvadel, ise ma ei suutnudki seda käima lüüa, sõber Raigo tuli raja kõrvalt, plätud jalas ja lõi käima
Eks see XR sobib jällegi omasse elementi - kruusateedel ja kiiretel liivastel metsateedel lased sellega nii, et suunurgad on selja tagant näha, kui läheb juba rohkem nikerdamiseks ja tahad kusagil, kasvõi puude vahelisel kitserajal kiiresti edasi liikuda siis alles näed millise juhitamatu kolakaga tegu on. Sõita muidugi saab aga millise vaevaga, rajal sama lugu. Palju õnne muidugi, kui oled selle kusagile turbasse ära uputanud..., siis tuleb suur suguvõsa kasuks Väänet on sel muidugi igas pöörete vahemikus, isegi vähe liiast, eriti kui makaron on nõrk ja väsimus kallal siis kipub kergesti ära karistama. El.starteriga isend pidi täitsa olemas olema aga ma pole ühelgi euroopas müügis oleval isendil seda näinud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.