Võimalikult hooldevaba (kerge)endurokas?

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: Võimalikult hooldevaba (kerge)endurokas?

Lugemata postitus Postitas piloot »

Minu arust see drz 400 pole küll ratas mille poole tasuks vaadata, isegi 570-ne husaberg on kergem ratas ja on lihtsam sõita. Mõned ajad tagasi lähtusin isegi, rataste valikul, pikemast hooldusvälbast. Tegelt isegi nii LC4-l, kui ka XR650R-l soovitab tehas ekstreemsemates oludes õli vahetada 1000km järel ja see teeb ka 15-20h. Kergemate puhul piisab vahetusest iga 10h tagant, kui just ainult järjekindlalt kusagil krossirajal ja piirajas ei pauguta. Lõppkokkuvõttes see ca 1,3l õli 10h tagant pole küll suur väljaminek. Sama kehtib kolvivahetuse kohta,(nüüd ma saan muidugi teoreetikute käest kõvati peksa aga paraku ma ise eelistan kuulata praktikuid) ma ei usu, et sa suudad kolvi alla 200h ribadeks sõita. Tavaliselt tuleb 4T kolvile pragu sisse ja kui muidugi siis veel õnnestub käima saada ja kõvasti pähe anda( sest jõudu juba napib) läheb ta kindlasti ribadeks ka.

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”