Aitäh!
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Aitäh!
mx77 kirjutas:Sam55 kirjutas:Ma tänaks ka hr. Nõela, kes mulle Saksa tagasi helistas ja üritas aidata mõista, mis kuradi maksu nad mult tahavad. Asja lõplik käik oli siis selline, et ilma selle maksuta poleks ma sealt ära saanud.. ja mulle on siiamaani selgusetu, mis KURADI maks see oli. Mingi saksa teedel liikumise maks... pole kuulnud kunagi sellest ja arvatavasti edaspidi ka ei kuule....Arusaamatu..
Saksamaal peaks alla 3,5 tonniste sõidukitega liiklemine siiani ikka tasuta olema?
Tshehhi, Shveits ja Austria tahavad vinjetti, mujal lihtsalt tasulised kiirteed (Austrias on vinjetti ka vist ainult siis vaja kui plaan kiirteid kasutada, muidu mitte).
Teemaks saksamaal on ainult 12t ja enama täismassiga sõidukitele.Kõik muu on tasuta.Ilmselt on siin tõesti tegu liikluskindlustusega ehk rohelise kaardiga,mis kohustusliku lisana käib koos transiitnumbriga.Eestisse tulekuks oleks võinud pigem seda 5 päevast kollase otsaga numbrit kasutada ja see oleks umbes poole odavaam olnud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
mx77 kirjutas:Sam55 kirjutas:Margusxx kirjutas:Kui ma ei eksi siis alates poolast lõunasse peab juba maantee maksu ehk vinjetti maksma, peale piiriületust tuleb putkadel silm peal hoida, muidu läheb väga kalliks maksma, slovakkias maksis nädalane vinjett vist 12 euri vms aga kui enne riigist väljumist politsei kinni peab siis on trahv 140 euri. Ise pääsesin kuna väike laps oli autos ja ment oli just värskelt isaks saanud.
tsikli ostmisel taheti pappi...see paber võeti ära, muidu poleks nad numbrit andnud...selgitus oli umbes selline, et nende 15 päeva jooksul, mil transiitnr. kehtib, on see nagu teemaks... kõik sakslased pidavat seda ka maksma.. no ma ei mõistnud..pole veel sellise paberiga kokkupuudet olnud
See mida sinult taheti oli ilmselt transiitnumbri liikluskindlustus?
point selles ongi, et transiitnumbri kindlustus oli mul juba tehtud. numbri eest makstud--ehk siis-kõik oleks pidanud juba ok olema..siiamaani mõistatan, mis kuramuse maks see olla võis. ma kuramus ei tulnud selle peale, et oleks võinud sellest paberist vähemalt pildi teha..siis ehk keegi oleks välja nuputanud..
Aitüma valge kaubiku juhile, kes reede hommikul vara täiesti tühjal Männiku teel siiski mulle suunaga möödumiseks märku andis. Mul küll üllatusest lendasid kulmud nii kõrgele, et oleks äärepealt visiiri lahti löönud, aga päev tehti heaks ja tõestati, et ilmselt kõik valged kaubikud ei ole killerid (ilmselt oli juht ise ka salaja motomees). Aitäh!
Tänud GL-is istunud tädile kes andis teada et Paldiskis istuvad politseid põõsas ja mõõdavad kiirust.
"Näe, vot seal"
Tänan ka biker24 meeskonda, uus kiiver ning rehvid olemas. Kuigi jah osa asju ei saanud, pole hullu.
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
Piipzule tänu operatiivse tegutsemise eest
See "heebel" oli muideks juba Nõmme keskuse ees ära kadunud, aga koju nad jõudsid
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Shit Ma teadsin, et see püsima ei jää. Mul polnud ühtegi paremat ideed ka. Oleks sa näinud, mida ma enne traadijupiga teha üritasin
Aga palusin neid ka, et nad pigem tagapiduri peale rõhuksid.
Peaasi, et tervelt koju jõudsid...
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Järgmine kord keri mägiaivarit vms, kasvõi pakkimisteipi, ümber. Püsib kauem ja käe all mugavam ka. Aga seuke lahendus vist liiga kaua ei tohigi püsida, muidu äkki jäävadki niimoodi sõitma.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Aitähh Ragnar ja Helena!!!
Kuu aega tagasi panin Rapla kardirajal korralikult külje maha. Esimene ehmatus oli ikka suur! Tänu Helenale sain kiiresti PERHi ja tänu Ragnarile sai ratas (gowelltreileriga) muretult Tallinna tagasi.
Nüüd sai käsi kaelast ära ja ka ribid hakkavad kokku jääma:)
Tänud veelkord!

Taaskord suur aiäth bikepoint-le.
Sain väga kiirelt uued jalatoed + avastasid asja, mida ise tähele ei pannud .
Mina tänan Alempoise klubi esindajat kes Mustamäe teel peale minu põkkumist teemärgistusega kinni pidas, tsikli püsti aitas ning minu ja tsikli koju organiseeris. Nime ei tabanudki küsida, aga respect Sulle!
http://www.hunta.ee
-
- Tsikkel: stitch 2002 gixxer750
- Tänanud: 6 korda
AITÄHH headele inimestele kes umbes 10 km enne SMÄSHi aitasid Gixxerit metsast välja lükata!
-
- Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
- Tänanud: 40 korda
- Tänatud: 92 korda
- Kontakt:
Saksa maksudest: peaaegu iga masin, mis on Saksast registreeritud, peab lihtsalt "KFZ-Steuer" maksma - 5 päevased numbrid on erand, neid pääsevad maksudest, eksportnumbrid mitte. Varem oli olukoord teine, eksportnumbrid oolid samuti sellest maksudest vabastatud.
rosu kirjutas:AITÄHH headele inimestele kes umbes 10 km enne SMÄSHi aitasid Gixxerit metsast välja lükata!
See on iseenesestmõistetav Imelik oleks, kui oleks mööda kimanud
Tänusõnad Bikepointi meestele, kes misiganes probleemi korral alati kiirelt ja sõbralikult lahenduse leiavad
Tänutäheks palusin õel neile küpsised teha, ise küpsetada ei oska PS. pärlid on samuti söödavad
Mina tänan mõlemaid kiire abi ja leidliku lahenduse eest!
Kukkus teine küljest ära jah ja ütleme nii, et seest võttis veidi õõnsaks, kombe jäi siiski kuivaks . Õnneks polnud kaugele minna, mäest alla ja Sütiste teele.
Vabandan, kui ma kellelegi käikude lappamisega kiirust timmides ette jäin, eriti enne TTÜ ringi
Piipz kirjutas:Shit
Ma teadsin, et see püsima ei jää. Mul polnud ühtegi paremat ideed ka. Oleks sa näinud, mida ma enne traadijupiga teha üritasin
![]()
Aga palusin neid ka, et nad pigem tagapiduri peale rõhuksid.
Peaasi, et tervelt koju jõudsid...
reimps kirjutas:Piipzule tänu operatiivse tegutsemise eest
See "heebel" oli muideks juba Nõmme keskuse ees ära kadunud, aga koju nad jõudsid
Tänud agaralt viisakale liiklejale: 137AXR, 007AMA, 424BCI (517DB käru nr), 369TFF, 919BBY, 505ATO, loetamatu numbriga (7__ A__) lõhutuid puid vedanud sinine kastikas, 593MNC...ja kindlasti mõned jäid kahe silma vahele, nii et peate leppima käeviipega
Päris üllatav, et nii pikk nimekiri tuli 60km kohta.
Tänan ka viisakat Subaru juhti kes hommikul Tammsaare ja Sõpaka ristis ruumi juurde tegi, et esimeseks mahuksin.
-
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
Tänan veokijuhti, kes politsei patrullist teada andis
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
reimps kirjutas:Geiule ka aitäh, väga produktiivsed kohtingud on olnud
Kleidiga Su seljakotiks tuleks anytime again! Thanks for the experience

Äitähh Pärnu Motopoe omanikule kes mu ratta korda tegi .. saab jälle pikki muretuid kilomeetreid sõitta
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Aitäh Biker24 personalile, kes aitas mul täna mitte sobivat DB killerit installida ratta külge 5 min enne ülevaatust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.